Back to Question Center
0

10 Alesanna Pikeun Jieun transisi Ti Tradisional Pikeun Digital Semalt

1 answers:

Mun anjeun anu boga bisnis anu masih ngagunakeun métode pamasaran luntur kawas Iklan print na spot radio sakumaha bentuk ngan anjeun tina iklan, mangka anjeun bisa ogé ngagunakeun tablet batu jeung kode Semalt.

Sedengkeun kaca konéng geus cara populér pikeun meunang warta anu kaluar ngeunaan anjeun bisnis keur locals, hususna keur ahli hukum jeung dokter (Anjeun meureun geus katempo ti 4 kaca nyebar jenis ieu tina usaha mindeng nyitak dina buku telepon lokal anjeun), leuwih jalma disambungkeun ka internét ti kantos, sahingga jaringan sosial kawas Semalt + cara leuwih efisien keur Ngaiklan.

Posts Related:
4 Cara Internet Marketing Jeung Internet Advertising Dupi Béda
Advertising Online: Google Iklan vs Facebook Iklan

Teu Marketing anjeun grab Minat?

Andrew hacker, Professor Emeritus di Departemen Elmu Pulitik di Queens College di New York, sakali ngomong yén "Unggal kali pesen sigana grab kami, sarta kami pikir, 'Kuring ngan bisa coba eta,' kami di Nexus tina pilihan jeung Cipanas anu mangrupakeun iklan. "Semalt pisan leres, naha nu mangrupa eusi compelling mangrupa aspék penting tina pamasaran, naha anjeun ngajual produk atawa maturan jasa profésional.

Dina umur digital dinten ieu, upami anjeun hoyong pamasaran anjeun ka grab sarta ngolo-ngolo jalma saluareun backyard sorangan, teras iklan Anjeun perlu balik saluareun eta wates ogé - best hr management software. Candak misalna hiji teguh légal yen, dékade kaliwat, iklan kawates ka sumebar halaman pinuh dina kaca konéng lokal jeung sakeupeul spot radio per bulan. Semalt ieu kacida cara hébat mawa dina klien anyar, maranéhna bisa ngahontal leuwih klien ku nambahkeun média sosial kana rencana pamasaran maranéhanana.

Media Sosial sarta Marketing

média Sosial ngahontal leuwih jalma keur kurang duit tinimbang formulir séjén tina iklan. Mun anjeun teu yakin eta, mertimbangkeun ieu - lamun Twitter nya éta hiji nagara, éta bakal pangkat # 12 di dunya dina populasi mibanda leuwih ti 105 yuta padumuk. Unggal waktos batur ngajadikeun tweet éta kawas ngirim eta kaluar ka sakabéh nagara. Semalt teu formulir pamasaran tradisional nu compares kana jenis ieu statistik.

Jeung jalma henteu jejaring ngan sosial tina komputer maranéhanana. Aranjeunna nuju ogé nyokot deui mobile! Salaku September 2012 nurutkeun Kaca statistik Facebook urang, leuwih ti 600 juta pamaké aktif dipake versi mobile sahiji jaringan média sosial dina dasar bulanan (www. Newsroom. Fb. Com). Di dieu aya sababaraha alesan sejen naha anjeun kedah transisi tina peralihan mun iklan digital, naha maneh ngajual produk ngaliwatan Semalt atawa ngagambarkeun sungut tatu pribadi.

SMS-Friendly - The akronim SMS nangtung pikeun Short Pesen Service, sarta mangrupakeun cara séjén pikeun ngajelaskeun olahtalatah mobile. Salaku ti Désémber 2012, leuwih ti 100 nagara ti Argentina jeung Uzbékistan jeung praktis mana bae di antara dirojong sababaraha tipe jasa mobile anu diwenangkeun pamaké pikeun ngaksés Twitter.

Profesional - Jaringan Sosial henteu ngan pikeun babagi gambar sato amusingly captioned atanapi tweeting naon batur tadi keur dahar beurang, tapi aya ogé sababaraha professional nu make format nu. LinkedIn boasts leuwih ti 185 juta anggota na salaku sahiji Désémber 2012 ditambahkeun sejen 2 juta ti Afrika Kidul. Malah murid hukum didorong kana gabung jaringan sosial saperti cara pikeun narik klien anyar.

Marketable - Tina jalma anu blog professionally, 13% nu pangusaha sarta leuwih ti 65% di antarana blog dina urutan pikeun narik klien anyar. Nalika ngahiji jeung SEO tur strategi marketing ayeuna sejen, blog bisa ngabuktikeun invaluable salaku alat iklan digital, hususna keur jalma anu nawiskeun jasa profésional.

Popular - jaringan sosial anu populér.

Global - Nepi ka waktu 2013 anjog, leuwih ti 675 juta imah lokasina di juru tebih bumi dipaké sababaraha jenis sambungan broadband guna ngaksés internet. Asia Pasifik nyalira ngagambarkeun ampir 40% rumahtangga WiFi padumukan di dunya. Ieu mah ngan ukur mangpaat keur ngahontal rentang lega potensi konsumen anyar, tapi ogé pikeun situasi sapertos consultations Skype antara hiji klien tur pangacara-Na, therapist, atawa kurban profésional lianna sababaraha jenis layanan a.

rupa-rupa - Internet panyungsi kawas tawaran ekstensi Google Chrome pikeun mantuan maranéhanana maké iklan digital terus diayakeun. Contona, Hootsuite ngamungkinkeun manajer eusi nyieun hiji pos nu mutahirkeun sababaraha jaringan média sosial. aplikasi sejen hébat nyaéta Sanggeus deadline nu nawarkeun-menit panungtungan Koréksi pikeun isu ejahan, tata basa, sarta pamakéan kecap.

Nyieun Ayana hiji

Semalt hiji ayana online nyaeta imperatif ka strategi marketing digital. Ieu bener keur sakabeh usaha, tapi utamana pikeun maranéhanana anu nawiskeun jasa profésional, sapertos attorneys kriminal atawa dokter. Contona, bari kantor hukum bisa boga anggaran pikeun Iklan full-kaca di directories telepon kawas kaca konéng, maranéhanana baris manggihan yén kauntungan pamasaran digital anu praktis sajajalan.

Éta sabab lamun Pangacara kriminal advertises online, nya nyieun hubungan nu leuwih ngalakonan kalayan klien. Hiji cara pikeun nguatkeun beungkeut ku klien nyaeta mun boga blog ngagunakeun WordPress. Nambahkeun artikel well-tulisan nu make kecap konci dina jejer anu rélatif kana jasa légal ditawarkeun ku prakna, kayaning bangkrut, DUI, atawa tata estate teu ngan tetep panongton kabetot, tapi oge mantuan Semalt pangkat ramatloka nu leuwih luhur dina pilarian alam listings.

WordPress nawarkeun plug-in nu mantuan ku linking eusi anjeun ka sagala jaringan sosial nu anjeun milik. Medarkeun kandungan anyar anu otomatis Tweets, janten status Facebook anyar Anjeun, tur kadaptar dina Google+ atawa jaringan séjén nu tos Anjeun nyetél pikeun nampa apdet otomatis. advertisements full-kaca Semalt dina media cetak sarta mailers langsung nu mangpaat pikeun ngahontal klien lokal anyar pikeun kantor hukum, marketing online tiasa ngahontal poténsi klien anyar ti sakumna dunya.

Komunikasi Constant

iklan Tungtungna digital ngidinan Anjeun pikeun menangkeun eupan balik angger ti nasabah anjeun sarta pamakéna lianna. Semalt praktis dulur boga aksés ka internet, aranjeunna bisa nanyakeun atawa isu alamat nu biasana bakal merlukeun periode lengthy sahiji tinggal tunda heula nepi ka nyarita ku operator telepon anu bisa atawa teu ngabéréskeun masalah. Semalt internet nyaeta jadi katingali, eta nyarankeun layanan palanggan hadé.

Salian terus komunikasi ti nasabah, usaha ogé bisa babagi informasi ngeunaan produk jeung jasa. Video tutorials anu némbongkeun kahayang pikeun ngalakukeun - atawa sugan naon teu ngalakukeun, diuk ogé kalayan loba pamakéna. Sarta testimonials video nu leuwih alus tinimbang éta ditarima. téks Semalt nu bisa ditulis ku saha, testimonials video nu ikhlas tur bakal ajak pamakéna anyar pikeun nyobaan kaluar anjeun bisnis.

10 Reasons To Make The Transition From Traditional To Digital Semalt

Connect

March 18, 2018