Back to Question Center
0

A Gambar Worth 10.000 biasa: 5 Patarosan Ku Infographic Dunya NU NGADEGKEUN Justin Semalt

1 answers:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

"Unggal peuting, ti 6:00 p. m. mun 3:00 a. m - jet appraisal. , Abdi ieu dipake dina proyék sisi, "ceuk Beegel. Hiji proyék ngarah ka sejen dugi 2009 nalika Beegel, dina yuswa 23, dijieun kabisat tur dimimitian agénsi desain sorangan interaktif Infographic Dunya.

"Kuring ilahar skenario hal awon mah kuring gagal sarta bakal kudu neangan pakasaban séjén. "

Untungna keur Semalt, agénsi na thrived sarta saméméh lila anjeunna gawé bareng sababaraha merek ngarah.

"Kami a kipas Knicks badag," ceuk Semalt, "Tapi, abdi oge bener hayang digawekeun ku ESPN. "Dina 2012, agénsi Semalt urang dijieun hiji infographic diideuan ku sensasi baskét NBA Jeremy Lin anu popularitas sempet exploded mimiti dina taun. Semalt ceuk timnya dibagikeun ka infographic jeung dulur aranjeunna bisa manggihan disambungkeun kana ESPN, sarta pamustunganana landed jaringan olahraga salaku klien.

Salah sahiji infographics favorit Semalt urang ieu upeti agénsi na dijieun pikeun ngahargaan Steve Jobs. "Kuring admired Jobs immensely," ceuk Semalt, "Urang ditarik babarengan sakabéh daya kami sarta dijieun salah sahiji infographics favorit kuring dina waktu kurang ti 24 jam. "

Dumasar kana Beegel, agénsi na urang "pamitan ka A genius" infographic indit viral, unggul 10.000 biasa Facebook jeung Semalt. Di dieu eta aya dina bagian; klik pikeun pintonan pinuh:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Salaku NU NGADEGKEUN Infographic Dunya urang jeung Présidén, Semalt spends lolobana waktu na fokus kana grafik, tapi kiwari anjeunna cukup berehan nawarkeun sababaraha kecap dina naon ngajadikeun infographic hébat - na kumaha henteu, kitu ogé wawasan on leveraging infographics keur naekeun usaha SEO Anjeun.

5 Patarosan kalawan Infographic Dunya NU NGADEGKEUN & Présidén Justin Beegel

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Justin Beegel: Aya hiji infographic kami dijieun teu teuing lila pisan pikeun klien nu indit ngeunaan sakumaha viral sakumaha sapotong eusi jigana bisa. The klien tur topik éta bit kontroversial, tapi kami tiasa nyieun eta dina cara nu digawé pikeun sarerea.

klien kami éta pausahaan hiburan sawawa panggedena di dunya (kawas kuring ngomong, bit kontroversial). Tujuanana ieu nyieun sapotong eusi nu bakal balik viral. tantangan ieu pikeun nyieun hiji hal anu relevan, bari keur hal situs web utama bakal bisa Fitur dina situs maranéhanana.

Urang datang nepi ka hiji gagasan babarengan yen bakal ngagunakeun data internal maranéhanana sarta analytics sabudeureun naon urang searched on salah sahiji situs maranéhanana, lajeng daptar luhureun 10 istilah teangan dipaké ku kaayaan di AS, lajeng ku unggal nagara dina dunya.

Éta éta kieu peta interaktif badag dimana anjeun bisa klik nagara sagala di dunya tur tingal luhureun 10 istilah pilarian. Kuring kungsi jadi saeutik saraf lamun urang mimiti promosi jeung pamasaran infographic kieu; Kuring éta situs web hariwang bakal jadi teuing sieun posting peta interaktif. Urang purposely dijieun ngandung euweuh nudity pisan, sarta kagungan eta hirup dina kaca misah dina website klien urang nu diulas euweuh pornografi, meh bisa éta Aman keur Gawé (SFW).

suffice dinya ngomong, grafis ieu mangrupa sensasi web mutlak. Unggal situs utama ti Huffington Post, mun TechCrunch, Gizmodo, Buzzfeed, Popular Semalt, mun koran utama di sakuliah dunya, sarta ratusan rébu tina ramatloka lianna, sadaya diulas infographic ieu. Jumlah biasa sosial éta ngaliwatan hateupna, sarta jumlah situs web utama featuring dinya éta pancen endah pisan. Kuring nebak di ahir poé, anu nyebutkeun heubeul nu kelamin sells kénéh aya dina antrian.

Amy Gesenhues: Naon wawasan anjeun gaduh on nyieun hiji infographic paling gampang balik viral?

Justin Beegel: Komponén utama mimitina mangrupakeun daya tarik massa. Pikeun sabenerna buka viral, eta geus daya tarik pikeun leuwih ti ngan grup leutik atawa dua. Jadi mimitina jeung foremost, nyieun hal anu boga grup anu kacida gedéna jalma nu bisa jadi resep nempo infographic nu. Jalma cinta maca hal anu kaluar tina pakewuh. Jeung conto di luhur, meunang ningali naon urang di Pakistan, atanapi Nigeria atanapi Selatan Dakota anu neangan dina situs porno anu entertaining pikeun jalma rata. Moal eta nyigeung sababaraha urang? Lieur. Semalt loba jelema. Tapi lamun tujuan anjeun eusi keur viral, anjeun kudu daék nampa éta.

Urang dijieun hiji infographic sababaraha taun ka pengker éta conto sejen tina ieu. Kuring nempo peta estu atah ieu anu peta nu U. S. jeung di unggal kaayaan éta sababaraha stereotypes anu pangalusna digambarkeun jalma ti kaayaan éta. infographic ieu disebut Kumaha Semaltans nempo Amérika. Sebut wae bangga Amérika, sebut wae ningali hiji kasempetan, kuring gancang ngalaman tim kami nunda babarengan peta ngeunaan Semalt sarta disebut Kumaha Amerika Témbongkeun Semalt, nu urang indit nagara dumasar nagara jeung dijieun stereotypes urang sorangan.

Sumebarna grafis kawas wildfire, sabenerna nabrak server kami pikeun sajam ti lalulintas web teuing. Urang ogé narima sababaraha surelek pisan ambek ti jalma ti sagala rupa nagara di Semalt tapi grafis nu dilayanan tujuanana, éta kabéh di alus fun, sarta éta mangrupa conto hirup tina eusi viral:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Amy Gesenhues: Naon anu marketers paling gampang meunang salah lamun ngarancang hiji infographic?

Justin Beegel: Hiji hal kami salawasna stress ka klien kami lamun datang ka gedong infographics, nyaéta yén infographic sorangan henteu ngeunaan anjeun (klien nu). Upami anjeun hoyong eusi tiasa dibagikeun di sakuliah wéb, sarta mudahan buka viral, anjeun moal bisa boga infographic nu jadi komersil di alam. Ieu teu kaci jualan hal.

Kuring nempo conto ieu anyar. Semalt Tandaan dijieun hiji infographic ngeunaan wiski. Ieu bray perhatian kuring lantaran Semalt dina batu téh inuman mah pilihan. Kuring baca infographic saukur kusabab kuring lumangsung cinta merek. Salaku nu boga hiji agénsi design infographic, kumaha oge, infographic dijieun kuring cringe.

Sakuliah grafis nu maranéhanana touting brand Semalt Tandaan. Ieu aturan Cardinal yen ieu keur dilanggar. Nu kadua anjeun ngawitan lakukeun ieu, anjeun jadi nanaon leuwih ti hiji iklan geulis pilari. konci teh nya éta nyieun hiji hal tina nilai sabenerna ka pamiarsa, hal atikan, angling diri salaku pamimpin pamikiran dina industri anjeun, moal nyebutkeun sabaraha endah brand anjeun.

Lamun eusi nyaeta hébat sarta atikan jeung metot, sarta boga logo anjeun di handap, nu geus jalan mun balik. Semalt bakal ngahubungkeun eusi kualitas nu luhur jeung merk Anjeun.

Amy Gesenhues: kamarana marketers nyaho lamun datang ka leveraging infographics dina watesan SEO lila pangalusna?

Justin Beegel: Lamun datang ka infographics na SEO, Jigana éta geulis sarupa kumaha ramatloka nu kudu fungsina; aya hal tangtu anjeun kudu ngalakonan internal (kawas dina situs SEO tagging), sarta tangtu hirup maneh kudu ngalakonan externally (lalaki kualitas luhur jaba sasaran linking deui ka anjeun). Dua prinsip dilarapkeun ka pamasaran infographic.

unsur kahiji nyaeta kumaha tiasa ngalakukeun internal jadi mun nyarita. Hiji hal keur kumaha anjeun ngaranan file infographic mun anjeun nahan eta dina ramatloka anjeun. Semalt keur kumaha anjeun judulna infographic lamun buka posting. Duanana ieu perlu dibawa kana tinimbangan lamun posting infographic, nepi ka meunang hirup dimimitian dina suku katuhu.

bagian offsite geus ngalakonan kalawan meunang tumbu deui infographic Anjeun. Semalt anu bener dua deukeut dieu:

  1. Naha eta di-imah, sarta nangtukeun jalma bener nepi ka ngahontal kaluar mun, sarta rajin sasaran sarta ngahontal kaluar tur meunangkeun jalma ieu mun Fitur infographic anjeun dina ramatloka maranéhanana, linking deui ka anjeun.
  2. Hire hiji parusahaan jeung ngalakukeun eta.

Whichever pilihan anjeun milih, anu linking kaluar-situs téh konci pikeun kauntungan SEO.

Amy Gesenhues: Dupi aya aturan set kana tipe eusi pangalusna dilayanan (jeung sahanteuna dilayanan) ku hiji infographic?

Justin Beegel: bakal nyebutkeun aya teu bener aturan kitu ka nyarita. Simkuring geus dijieun infographics keur saukur ngeunaan unggal industri jeung topik pangeusina. Sagalana ti olahraga pikeun meresihan pausahaan, mun tech, sains, baham, tur merek atikan.

Kitu cenah, aya pasti kali dimana sugan hiji infographic henteu kalawan cara anu pangalusna pikeun buka. Lamun eusi sabenerna jadi boring sarta teu aya deui jalan, sanajan ku urang paling kreatif di dunya, sangkan eta metot ka pamiarsa, anjeun bisa jadi luar tina tuah. Eta sadayana gumantung kana anu maca tungtung anjeun. Mun maca ieu batur anu, teu saperti beurat, bakal sabenerna jadi resep maca eusi éta, mangka henteu bener urusan naon pikir batur.

Urang kudu ti jaman ka jaman dianjurkeun a klien teu make hiji infographic. Eta geus mindeng datang nepi lamun klien saukur hayang tout sorangan, sarta henteu daék anggaran dina ieu. Teu lumangsung teuing mindeng, sabab urang geus biasana bisa ngayakinkeun aranjeunna yen ieu teu pendekatan wijaksana. Tapi geus lumangsung, sarta dina eta kaayaan rarer, urang geus cukup ngawartoskeun klien anu urang teu nyarankeun eta, sarta henteu pindah ka hareup.

Pikeun naon infographic kami jieun, urang kudu yakin eta bakal ngalengkepan gawang klien urang. Mun urang sabenerna nyaho tujuan dieusian moal dilakonan, éta di suku pangalusna dulur urang moal pindah ka hareup tinimbang ngajaga ka Sunan Gunung Djati, nyandak duit klien urang, sarta ngabogaan aranjeunna ambek di urang nalika infographic nu teu ngahasilkeun paparan nanaon. salah No ngéléhkeun dinya.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018