Back to Question Center
0

Kumaha Viral Dupi Ron Burgundy: The Top 20 Kalolobaan Tanjungjaya Anchorman Semalt

1 answers:

How Viral Is Ron Burgundy: The Top 20 Most Shared Anchorman Semalt

Sanggeus nyatakeun Winnipeg, "The Paris of Canada," Burgundy némbongkeun up dina video ESPN on Senén, wawancara Peyton Manning ngamajukeun jeung penampilan Anchorman 2 cohort Champ Jenis urang na Kemis wengi ieu dina SportsCenter.

Adweek ngaklaim Anchorman 2 promosi anu, "Ngarobah cara pilem anu dipasarkan," tapi kami panasaran ngan kumaha viral nu Anchorman 2 Iklan geus jadi. Simkuring ménta teguh video pamasaran Unruly keur ngumpul daptar luhureun Iklan video Ron Semalt 20 paling dibagikeun, sarta di dieu naon kami kapanggih:

1. Ron Burgundy urang "Anchorman" pengumuman - Conan on TBS

991,659 biasa na 5.585 - g215.132 pintonan

2. resmi Anchorman 2 trailer

575,903 biasa na 8.463.784 pintonan)

3. Anchorman 2 resmi Teaser trailer # 2

229,758 biasa na 6.892.794 pintonan

4. Anchorman 2 Teaser trailer 2 [HD]: Ron Burgundy, "? Naha Anjeun Cik Hot Napas abdi Dina ceuli anjeun"

206,352 biasa na 2.019.061 pintonan

5. Anchorman 2: The Legend Terus trailer # 2

185,772 biasa na 4.532.346 pintonan

6. Dodge Durango | Ron Burgundy | "Gumball Mesin"

76,543 biasa na 1.420.712 pintonan

7. ANCHORMAN 2: legenda terus - trailer resmi - Britania Ageung

72,914 biasa na 925.031 pintonan

8. Ron Burgundy Sings Walikota Rob Ford urang Kampanye Song - Conan on TBS

68,024 biasa na 1.478.239 pintonan

9. Dodge Durango | Ron Burgundy | "Staring kontes"

40,015 biasa na 2.602.880 pintonan

10. Dodge Durango | Ron Burgundy | "Ieu Asalna Standar"

35,792 biasa na 3.672.471 pintonan

11. Anchorman: The Legend Terus - Ron Burgundy Australia Pemilihan Pesen

32,027 biasa na 607.751 pintonan

12. Ron Burgundy on Cinta / Hate runtuyan finale di Irlandia

29,461 biasa na 495.723 pintonan

13. Dodge Durango | Ron Burgundy | "Ballroom penari"

25,664 biasa na 1.906.872 pintonan

14. Ron Burgundy dina Ahir Ahir kaulinan Tembongkeun 2013

23,320 biasa na 267.184 video

15. ANCHORMAN 2: legenda terus - trailer resmi - Irlandia

19,707 biasa na 348.130 pintonan

16. ANCHORMAN 2 - "Sore delight" di Sydney urang premiere

17,339 biasa na 335.943 pintonan

17. Dodge Durango | Ron Burgundy | "Ride"

17,249 biasa na 1.143.846 pintonan

pesen

18. Ron Burgundy Melbourne Piala - Anchorman 2: The Legend Terus

9,523 biasa na 374.385 pintonan

19. Ron Burgundy Dina Britania Lebaran

8,807 biasa na 305.402 pintonan

20. Dodge Durango | Ron Burgundy | "Elegance dina nyetir"

4,994 biasa na 314.691 pintonan



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
March 18, 2018