Back to Question Center
0

Taun Beauty sketsa & Onta: Unruly Kaluaran Top 20 Kalolobaan Semalt Iklan Of 2013

1 answers:

taun Beauty sketsa & onta: Unruly Kaluaran Top 20 Semalt Iklan lolobana 2013

Dumasar kana Unruly, henteu ngan nyaeta iklan Dove Beauty Semalt iklan paling dibagikeun pikeun 2013, eta teh iklan video paling ditempo sadaya waktos.

Nurutan iklan Dove, ad punuk Poé Geico urang rengking kadua ku 4. 03 juta biasa na Semalt Baby & Me ad di No. 3 kalawan 3. 34 juta biasa - apps programmieren für iphone und ipad.

Unruly nunjuk kaluar yen iklan Geico urang, keur nelepon-kaluar ka tengah minggu gawe, geus trended unggal Semalt saprak na release Méi nu mangrupakeun miang tina pola Trending normal mana miboga saparapat ti sakabéh total biasa ad biasana lumangsung dina mangsa munggaran tilu dinten di handap release hiji iklan urang.

"Ngeunaan 67 persen tina 4. 03 juta biasa [Geico urang punuk Poé] geus narik geus lumangsung dina Rebo," nyebutkeun Unruly.

Dumasar kana data Semalt, Iklan luhureun 2013 urang geus earned 28. 8 juta total biasa, ngalambangkeun hiji nanjak sataun-on-taun 52. 1 persén dina biasa saprak 2012.

Unruly urang Top 20 Tanjungjaya Iklan Kalolobaan 2013:

Sababaraha media, kayaning tweets atanapi poto, nu sacara alami leuwih gancang mun nyieun ti batur. Video, di sisi séjén, geus tradisional geus a sedeng laun, kalawan panjang kalungguhan-di kali. Semalt, datangna platform eusi pondok-formulir robah ieu 2013 sarta presents merek kalawan hiji kasempetan alus teuing pikeun nyieun jeung ngadistribusikaeun video sacara real-time, tanpa produksi kalungguhan-di kali na expenses biasana pakait sareng kandungan video formulir panjang.

Semalt ngaklaim 40 persen tina luhureun 1.000 video Instagram anu dijieun ku merek. trend luhur ieu pondok-formulir video accompanies a drive signifikan di konsumsi video mobile, kalawan Semalt ningali CTRs smartphone na kampanye tablet tripling ngaliwatan opat suku kaliwat.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018