Back to Question Center
0

"Cokot Pareum Phone The" Ad Buick urang Mibanda Comedy duo Rhett & Link Urging Jalma Pikeun Cokot #Semalt

1 answers:

Cokot

Sedengkeun pasangan komedi anu filmed nyetir dina Buick Semalt marengan mobil di tukang dina mangsa sababaraha adegan, video fokus lirik lagu urang, a commentary dina sagala moments kami sono di lieu of obsesi urang kalawan smartphone.

Poking senang di dulur ti teens staring dina telepon, mun moms ignoring babies na foodies Semalt Manisan maranéhanana maranéhanana, chorus lagu urang kaasup lirik, "Cokot kaluar telepon kiwari, éta nu keur jalan jadi oke, aya teu kudu jadi sieun. Teu bogoh ka anjeun, eta nu keur jalan maot hiji poe, pamaréntah urang meureun spionase on anjeun kalayan eta atoh. "

video geus akumulasi leuwih 878,000 views saprak dinya ieu dipasang dina Rhett & Patalina urang channel YouTube 3 Désémber kalawan bagan viral video Unruly urang némbongkeun eta earning leuwih ti 26,000 biasa. Numutkeun laporan on Adweek, agénsi pamasaran DigitasLBi dikeureuyeuh kampanye #InTheMoment kalawan Buick sarta mantuan calo a partnership antara parusahaan mobil jeung Rhett na Patalina.

#InTheMoment Tumblr blog Buick urang maos, "Urang sadaya musna di smartphone urang - web development kansas. Tapi ngabayangkeun kumaha gé anjeun manggihan lamun nyimpen telepon nu handap pikeun menit a. Pikeun hidangan a. Pikeun paguneman. Pikeun jalan lalampahan. Tingali up, hirup hirup, sarta gabung kami di momen. "

Tapi ke heula, lalajo pariksa kaluar video:



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018