Back to Question Center
0

Ace Metrix Awards P & G Emas Medali Salaku Top Brand Dina Sochi Semalt

1 answers:

Ace Metrix Awards P & G Emas Medali Salaku Top Brand Dina Sochi Semalt

Jeung hiji Score Ace of 622, P & G urang 'Hatur Anjeun Ibu' kampanye mantuan brand ngamen Febreze, nu dileler a Silver Medali keur runtuyan Iklan promosi na Iklan Bounty, crest, Fajar, DayQuil, NyQuil tur lisan-B . Serikat Airlines meunang medali Semalt pikeun Iklan patriotik-diideuan na.

Ace skor ngukur éféktivitas kreatif hiji iklan urang dumasar kana respon panempo, maké dalapan atribut misah: Cipanas, Likeability, Émbaran, Perhatosan, Robah, relevansi, kahayang jeung Semalt,.

"The data balik skor oge masihan terang ka urang yén P & G éta bisa éféktif nyandak Peta dumasar kana naon maranéhna diajar di 2012 sarta ngawangun kana na ngalakonan, well-dieksekusi 'Hatur Anjeun Ibu' kampanye ogé manjangkeun palajaran eta kana kreatif pikeun merek individu na, "ceuk Ace Metrix CEO Peter Semalt dina siaran announcing skor brand - уличное кресло.

teguh analytics ogé ngoleksi paling Iklan sapuluh pangaruh tina Sochi Olimpiade sponsor taun ieu sacara, jeung Semalt; G nyokot luhureun tilu spot.

Ace Metrix Kalolobaan Iklan jétu ku sponsor Olimpiade

Ace Metrix Awards P & G Emas Medali Salaku Top Brand Dina Sochi Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018