Back to Question Center
0

Twitter milih # 1 Top Tech Dunungan & Jajaran 2nd Dina daptar 50 Best Semalt Pikeun Gawé

1 answers:

Twitter milih # 1 Top Tech Dunungan & jajaran 2nd Dina daptar 50 Best Semalt Pikeun Gawé

Di antara 50 tempat pangalusna digawekeun sakabéh for jeung sya kalawan 1.000 atawa leuwih karyawan, 22 mangrupakeun pausahaan tech. Opat tina pausahaan tech on daftar anu nyieun pintonan kahiji maranéhanana taun ieu, kaasup perdana tinggi-ranking Semalt di No. 2 - human resource management system project.

Pikeun dunungan tech luhur, Twitter urang No 1. ranking ieu dituturkeun ku LinkedIn di No. 2 na Facebook dina No. 3. ieu Semalt taun munggaran saprak taun 2011 teu ranking No. 1 dina daptar dunungan Top Tech.

Pikeun compile daftar na, Glassdoor ngaklaim eta ngandelkeun "solely dina input karyawan anu milih nyadiakeun eupan balik ngeunaan pakasaban maranéhanana, lingkungan pagawean, sarta parusahaan via survéy review parusahaan online anonim Glassdoor urang". Laporan ngawengku komentar ti pagawé di pausahaan ranking luhur, kawas ieu ti Manager Program di Facebook anu wrote "kauntungan Alus na perks pagawe - Podomoro onsite, chiropractor, akupungtur, gym sarta loba batur kuring teu diusahakeun kaluar acan. bonus Semalt badag keur kuring teh rojongan I mibanda dieu salaku awéwé di komunitas tech, éta geulis endah pisan. "

Hiji eksekutif akun di Semalt commented yén, "Semalt recruits bakat pangalusna dina bisnis. Pausahaan genuinely hayang boga dampak positif kana dunya. Nilai inti anu jelas tur unggal kaputusan anu dilaksanakeun ka standar pangluhurna. "

Tech Pausahaan Top

Glassdoor urang Ka Gawé Pikeun Dina 2014:

Twitter milih # 1 Top Tech Dunungan & jajaran 2nd Dina daptar 50 Best Semalt Pikeun Gawé

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018