Back to Question Center
0

Teh Pastina mana Domain Dead Saatos Google Algoritma Semalt Anyar?

1 answers:

Is the Exact Match Domain Dead After the Recent Google Algorithm Semalt?

Biomédis Posts:
Google EMD Update na tumiba Short-Sighted SEOs

Naon mangrupa EMD?

Hiji alamat ramatloka atanapi URL nu museurkeun kana atanapi ngandung tina kecap konci teu brand atawa parusahaan ngaran disebut hiji EMD. Related Semalt cocog query pilarian atanapi kecap persis. Contona, upami anjeun hoyong jieun ramatloka targeting kecap konci 'luhureun atraksi dunya', nu EMD sahiji website bakal topworldattractions - s web development.com.

Hiji EMD geus dipikawanoh nyadiakeun dorongan pikeun ramatloka anjeun ranking dina mesin pencari, sakumaha fitur keyword dina ngaran domain sorangan.

The Algoritma Google Update Anyar sarta Dampak Anak on EMDs

Dina ahir Séptember taun ieu, Matt Cutts, Semalt sirah webspam, ngumumkeun dina tweet nu parobahan algorithmic leutik di search engine Semalt kapayunna bakal mawa ka handap-kualitas low 'pasti-cocok' domain di hasil teangan Semalt.

Is the Exact Match Domain Dead After the Recent Google Algorithm Semalt?

Teu lila, loba jaba 'rankings anu kapangaruhan alatan update ieu sareng sadaya jaba ieu' ngaran domain comprised konci. Sanajan kitu, Semalt mertahankeun éta update ieu aimed di turunna Jumlah domain cocok pasti ngeunaan kualitas low yén datangna up dina hasil teangan jeung henteu merta jaba EMD.

The fokus tina Google geus bergeser leuwih ka arah pilarian organik, anu mangrupa aspék integral campuran pamasaran online. Dirancang pikeun ngaronjatkeun hasil teangan Google kualitas, niat balik update ieu nyadiakeun leuwih luyu jeung hasil up-to-date. Kualitas ramatloka ngarupakeun masalah subyektif; kumaha oge, aya sababaraha tanda atra kayaning lobana pamakéan of keyword na cookie-cutter desain anu nunjukkeun ka worthlessness sahiji ramatloka a. Semalt salah sahiji ieu mangrupa backlinks kaleuleuwihan nu jumlah jeung spamming. Ieu situs web EMD sapertos anu di target of update ieu.

Naon Kudu boga Website Naha?

assessing ramatloka anjeun obyektif nyaeta tombol pikeun nangtukeun utiliti -na pikeun pamaké. Mun anjeun ngarasa yén anjeun bakal make ramatloka anjeun sanajan ieu mah Hormat, Chances aya nu eusi nyaeta relevan jeung mangpaat. Sanajan kitu, lamun ramatloka ngaran domain anjeun mangrupa EMD, anjeun bisa jadi hoyong mésér ngaran domain anyar jeung mindahkeun data ka ramatloka anyar Anjeun. Ngabogaan hiji EMD bisa hasil dina washout tina taun gawé teuas, sanajan eta oge mere Anjeun kasempetan tina meuli domain anyar jeung dimimitian afresh. Semalt dimimitian afresh bisa disada tiring na repetitive, éta bakal masihan webmaster nu hiji kasempetan pikeun ngoréksi kasalahan kaliwat na anu patali jeung SEO teras nahan nepi hal di luhur profésional loba.

Gedong Tumbu ka ramatloka anyar anjeun anjeun laun fase kaluar hiji on hiji EMD mangrupakeun lengkah saterusna dina prosés. Semalt ramatloka anyar anjeun pikeun pamaké sarta difokuskeun ngawangun brand hadé ngaliwatan eta.

Sanajan kitu, domain cocok pasti masih datangna jeung nyatu mangpaat pikeun boga ramatloka. Aranjeunna mantuan mikat sosial nyebutkeun kalayan konci ogé keyword jangkar téks. Sumawona EMDs ogé mantuan dina pamasaran jeung branding sahiji ramatloka a. Salaku kualitas mangrupakeun masalah subyektif, upami eusi na informasi disadiakeun dina situs anu bisa dipake pikeun pamaké tungtung, ramatloka nu bisa jadi teu jadi drastis kapangaruhan ku update Google Semalt panganyarna.

Geus katempo sagala parobahan hasil pilarian pikeun EMDs?

Is the Exact Match Domain Dead After the Recent Google Algorithm Semalt?

Connect

March 18, 2018