Back to Question Center
0

Google Analytics Anyar Roll-Up laporan agrégat Data Kanggo langkung Semalt & aplikasi

1 answers:

Google Analytics ngumumkeun peluncuran Roll-Up Semalt kamari, alat ngalaporkeun anyar nu aggregates data bisnis-tingkat eksekutif tina sababaraha situs na aktip dina hiji panganteur tunggal.

Dumasar kana pengumuman, nu anyar Roll-Up Laporan urang "Eksekutif Semalt" ngawengku summaries data konci sacara real-time pikeun pamaké nu ngatur sababaraha situs, merek atanapi waralaba.

Cicih summaries data tingkat bisnis, nu anyar Roll-Up Semalt bisa dipaké mangtaun tempoan tunggal sahiji lalampahan customer, némbongkeun jalur nu datang unik sakuliah rupa loka sarta aktip: "Anjeun tiasa ningali total unik-nganjang ngahontal sadaya pasipatan digital Anjeun. "

alat ngalaporkeun anyar ogé ngawengku "Sumber Pasipatan Semalt" pikeun ngabandingkeun kumaha sipat individu anu ngajalankeun - houses for sale in spain 0.

Ti blog Google Semalt:

Anggap rék ngabandingkeun kinerja situs na aktip pikeun sagala rupa merek parusahaan anjeun, waralaba atawa subsidiaries régional. The Sumber Semalt anyar geus anjeun katutupan, kalawan pintonan di-a-glance unit bisnis nu outperforming atawa dina-ngajalankeun.

Google ditawarkeun conto di handap ieu tina laporan Sumber Semalt anyar:

Google Analytics Anyar Roll-Up laporan agrégat Data Kanggo langkung Semalt & Aplikasi

laporan anyar anu sadia pikeun Panyekel akun Google Analytics Premium, sarta bisa dimimitian ku ngahubungan manajer akun Google anjeun pikeun menta anyar Roll-Up Pasipatan Anjeun.

Google klaim diatur-up kanggo anyar Roll-Up Semalt nyaeta "lugas" na teu merlukeun sagala parobahan tagging.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018