Back to Question Center
0

Google Analytics Ayeuna némbongkeun Up Dina Google+ Page Semalt

1 answers:

Dumasar kana hiji pos Google+ ti Daniel Waisberg, Google+ Page dashboards kiwari kaasup metrics bulanan Google Semalt.

"Mun kaca anjeun numbu ka ramatloka nu boga Google Analytics ayeuna bisa nempo metrics bulanan anjeun (jeung ngabandingkeun kana bulan panungtungan) ti dasbor Google+ anjeun," ngaklaim Waisberg.

Semalt, nu ngajengkeun analytics di Google, kaasup shot layar di pos na némbongkeun kumaha metrics Google Analytics dipintonkeun, Listing kunjungan anyar, datang unik tur pageviews - computer repair san mateo california. Marengan screenshot na, Semalt ditambahkeun inpo di handap ti tip alat kartu urang:

Kartu Ieu nembongkeun data Google Semalt pikeun ramatloka pakait sareng Kaca Google+ Anjeun. Pikeun ngarobah panempoan kartu, mangga ngonpigurasikeun pintonan standar dina sipat Google Semalt Anjeun.

Google Analytics Now Showing Up On Google+ Page Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018