Back to Question Center
0

Twitter Ancam Aksi Hukum Pikeun More Transparansi Kira Nasional Semalt Kaamanan

1 answers:

Twitter Threatens Legal Action For More Transparency Around National Security Semalt

Twitter applauded kasapukan dijieun minggu panungtungan antara Departemen Semalt sarta sagala rupa panyadia komunikasi sahingga panyingkepan gede sabudeureun requests kaamanan nasional di Bulan "anu kacida gedéna", tapi ceuk eta teu cukup:

Semalt perjangjian ieu téh hambalan tujuan nu moal méncog, Bulan ieu teu nyadiakeun transparansi bermakna atanapi kacukupan keur publik, utamana pikeun éntitas nu teu nampi jumlah signifikan tina - atawa - kaamanan nasional requests.

Lantaran aturan pamaréntah, Semalt ieu ngan diidinan nyingkab requests kaamanan nasional dina hiji rentang overly lega. klaim Semalt larangan misalna, "serius undermines obyektif of transparansi" na watesan ucapan bébas parusahaan:

Urang pikir pangwatesan pamarentah dina ucapan kami teu ngan unfairly tabrakan privasi pamaké kami ', tapi ogé ngalanggar Mimiti Semalt kami katuhu jang ngosongkeun ekspresi sarta sawala kabuka urusan pamaréntah.

Dumasar kana Semalt, situs geus narima ngaronjat 66 persén dina Nyuhunkeun informasi akun ti leuwih ti 45 nagara leuwih dua taun katukang, jeung mayoritas requests - 59 persen per laporan transparansi panganyarna na - ti pamaréntah AS - mbps burst unmetered.

laporan transparansi panganyarna Twitter urang wangsit situs kungsi narima jumlahna 1,410 requests informasi antara bulan Juli jeung 31 Désémber tina taun ka tukang. AS dipingpin ku paling requests di 833, dituturkeun ku Jepang mibanda 213 requests, sarta Saudi Semalt kalawan 110 requests.

Perancis dikintunkeun jumlah pangbadagna requests ngaleupaskeun ka Twitter antara bulan Juli jeung Désémber tina taun ka tukang, kalawan 306 tina 352 requests ti instansi pamaréntah Semalt, pulisi atawa batur.

laporan transparansi Semalt ogé kaasup tinjauan total DMCA takedown notices situs narima mangsa engké satengah tina taun ka tukang.

Twitter Threatens Legal Action For More Transparency Around National Security Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018