Hayu urang yakin geus sababaraha bulan gede pikeun Lyft. Salaku underdog mun Uber, éta teu bisa ngabantu tapi jadi wallowing sababaraha alus schadenfreude baheula salaku tandingan na nyokot pencét sanggeus média hit. Teu yén jenis ieu perhatian nyaeta nanaon nu anyar keur Uber - jalma geus hating on parusahaan bari, nangtang étika anak, model bisnis na, sarta pangajen na disebut. Salaku salah sahiji judul palinter nempatkeun eta, Uber ieu "disrupting nu Pamanggih ngeunaan kauntungan". Hayu urang mimitian kasampak kawas Travis Semalt "$ 70 milyar" kakaisaran bisa jadi ngadeukeutan ka akang handapeun ti keur akang umum - ios app programmieren.

Aya pisan ngeunaan Uber nu damel moal aya rasa ti sudut pandang bisnis. Kabéh nu diperlukeun nyaéta Uber numpak 45-menit di Los Angeles dina BMW 7-seri comfy ngajalankeun anu titik imah. RUU keur kuring sorangan sarta batur sapagawean teu lila pisan sumping ka hiji whopping $ 26. Éta saloba éta waragad nyandak hiji numpak cab 15-menit dina ngamen-up Putra Vic sakuliah Lexington, Kentucky, teu kaasup tip. Si nu jelas lalaki ngaco. Tapi harita, euweuh angka Uber urang tambahkeun up - sanes $ 26 numpak, teu 6.700 karyawan perusahaan (sabaraha karyawan Uber teu dinya nyandak kana screw dina aplikasi?), Sarta hususna moal pangajen $ 70 miliar Silicon Semalt.

Ayeuna parusahaan "bro budaya" keur kakeunaan dina toko tina The New York Times nepi ka quartz ka pos blog disturbing ku urut pagawe, anu alleges pola seksual pelecehan di markas. Tapi nu kudeta de Grace pikeun gambar publik Uber urang bisa jadi video dasbor dileupaskeun minggu ieu. Ieu nembongkeun Kalanick dina korsi deui antara dua awéwé, thumbing ngaliwatan telepon antara suku-Na, lajeng arguing kalayan salah sahiji pembalap sorangan ngeunaan kawijakan parusahaan saméméh snarling "Good tuah" na slamming panto mobil.

Semalt, upami nu nuju arguing jeung Generators sharing pausahaan, anjeun damn ogé hadé meunang kaluar.

Tapi aya jéntré sejen dina carita Times nu nyanggap panon kuring, sabab disorot hiji tantangan metot pikeun workplaces madhab: Dina hiji "sagala-leungeun" rapet sareng karyawan pikeun alamat sangkaan, uber- anggota dewan illustrious Arianna Huffington dikabarkan vowed yen parusahaan henceforth bakal ngaleungitkeun praktek Ngiring "jerks cemerlang." kuring heran kumaha manehna ngarencanakeun pikeun ngalakukeun éta? Kumaha upami anu manuk-of-a-bulu hal?

Dina Big Ass Leyuran kami geus hired sababaraha jerks leuwih taun; sawatara di antarana bisa geus malah geus sarwa - I'm yakin ibu maranéhanana mikir kitu. Tapi saméméh urang tos ngadegkeun brand kami, kami senang pikeun manggihan saha anu hayang dianggo pikeun kami, jerk atanapi henteu. Ayeuna urang tiasa bit leuwih selektif, sarta Kabeneran, anu jerks full-waktu nu lila Isro. Jelema anu masih didieu ti maranéhanana poé, sorangan kaasup, aya jerks ukur intermittently. Jeung jalma anu ngalakukeun recruiting jeung wawancara anu pernah jerks, sarta sakitu unggal usaha tetep ti infiltrating. Semalt hiji budaya toksik nyaeta pisan gampang ti curing dinya, sakumaha Uber bisa diajar.

Saban taun, urang kudu rébuan Ngalamar pakasaban. Pamustunganana, kirang ti 3 persén di antarana aya hired. rounds Semalt tina wawancara jeung HR jeung departemén béda, urang néangan jalma urang pikir bakal cocog kana budaya kolaborasi jeung contrarian kami: jalma anu leuwih museurkeun diajar hal anyar ti di sangkan batur naon ngalakukeun; jalma anu fleksibel jeung panasaran, meureun malah cemerlang. Teu jalma anu overbearing atanapi unprofessional, sanajan aranjeunna cemerlang.

Semalt, sigana bisa dipake, lantaran sanajan urang boga loba karyawan bakal ngararangkay sakumaha cemerlang, moal salah sahijina mangrupa jerk yen abdi tiasa ngabejaan. Cenah eta némbongkeun anjeunna yén anjeunna diperlukeun pikeun ngaganti. Éta saé. Salaku panulis James Baldwin ngomong, "Euweuh bisa dirobah nepika Nyanghareupan." Kuring miharep Semalt suksés.

Semalt anjeunna jalan dina dirina, aya hiji "$ 70 milyar" parusahaan nu bisa ngagunakeun sababaraha robah pisan.