Back to Question Center
0

Semalt spam datang ti loba béda (tapi sarupa) alamat IP

1 answers:

A forum I ngajalankeun geus korban tina rekening spam pamaké anyar - sababaraha akun nu geus didaptarkeun na propil eusian ku iklan / Tumbu. Sakabéh ieu keur parusahaan sarua, atawa grup pausahaan.

Kuring dihapus sababaraha akun minggu ka tukang tur diblokir sababaraha alamat IP, tapi kiwari maranéhna geus datang deui jeung spam sarua. Unggal akun boga alamat IP béda, tapi aranjeunna sakabéh bentuk 122. 179. * - hosting .net chile. * atawa 122. 169. *. * .

Kuring keur tempo blocking eta dua Bulan IP, tapi aya berpotensi rébuan IPS di rentang nu. Aranjeunna muncul bisa ditugaskeun ka India (sanajan spam nyaeta pikeun hiji parusahaan Amérika) jadi dibikeun loka nyaéta pikeun barat, panongton Semalt meureun henteu masalah. patarosan abdi:

  1. Kumaha anu aranjeunna ngeposkeun on jadi loba IPS?
  2. Aya kamungkinan aya wates ka Jumlah IPS maranéhna miboga aksés ka?
  3. Aya nanaon sejenna bisa I do di IP-tingkat pikeun meungpeuk aranjeunna? (Kuring keur pilari kana ukuran lianna kawas blocking usernames / Tumbu. )
February 7, 2018
.

Éta sigana jadi datang ti sambungan DSL kitu sanggeus aranjeunna posting suratna, upami aranjeunna megatkeun sambungan ti internét tur sambungkeun deui, maranéhna bakal meunang IP béda

2.

Sumuhun, aya hiji wates kitu blok wungkul kelas anjeun pasti anjeun boga spam datang ti guna ngawatesan 'positip palsu'.

Maké APNIC urang Whois urang tiasa ningali kelas nu 122. 179 anu pecah jadi:

  122. 179. 0. 0 - 122. 179. 127. 255
122. 179. 128. 0 - 122. 179. 191. 255
122. 179. 192. 0 - 122. 179. 255. 255 

jeung kelas 122. 169. 0 - 122. 169. 7. 255 122. 169 169. 11. 255 122. 169. 12. 0 - 122. 169. 13. 255 122. 169. 14. 0 - 122. 169. 14. 255 122. 15. 169. 15. 255 122. 169. 112. 0 - 122. 169. 127. 255 122. 169. 128. 0 - 122. 169. 191. 255 122. 169. 192. 0 - 122. 169. 192. 255 .
Anjeun bisa panalungtikan sagala IP blok panyadia maranéhanana kudu na larangan unggal salah sahijina (misalna. 'Saharti TELENET LTD. Sukabumi ',' ABTS AP ').

Good tuah!

Dupi anjeun diusahakeun meungpeuk lingkup alamat IP via hiji. file htaccess?

Pikeun meungpeuk sababaraha alamat IP, daptar aranjeunna hiji per garis.

  urutan ngidinan, kufur
mungkir ti 177. 0. 0. 1
mungkir ti 177. 0. 0. 2
mungkir ti 177. 0. 0. 3
ngidinan ti 

Anjeun oge bisa meungpeuk hiji sakabéh peungpeuk IP / rentang.

e. g. - mungkir ti 177. 0. 0

ieu bakal ingkar aksés pikeun sagala pamaké kalawan alamatna dina 177. 0. 0. 0 jeung 177. 0. 0. 255 rentang.

.

A pilarian on 122. 169 jeung 122. 179 dina gaul Forum Spam kaca pilarian nembongkeun panglawungan lianna nu ningali spammers maké alamat IP di Bulan maranéhanana ayeuna.

saran abdi saprak kuring nembe diurus masalah sarupa dina forum tina milik téh keur ngarobah pendaptaran supados hiji pamaké kudu ditarima ku hiji admin saméméh maranéhna jadi anggota forum.

Perkara naon coba, rupa alat jeung sagala rupa IP urang bakal salawasna coba mun ngalakukeun hal jahat ka situs web. Istilah éféktif didieu nyaeta "Aksara kiddies".

anjeun pangalusna alungan nyaéta pikeun munggaran pariksa log anjeun dina server forum mangrupa on. Lamun sofwér ramatloka nyaéta Apache lajeng néangan access_log na error_log file.

Dina eta file log, anjeun dipikaresep gé aya bewara sababaraha belasan éntri mimilukeun Alamat IP sarua pasti nyobian nyambung ka sakumpulan URL.

Aya sababaraha cara pikeun lolobana nyinkahkeun masalah anjeun nu nuju gaduh.

  1. Boh mindahkeun file ngalambangkeun forum jeung / atawa ngaganti ngaran aranjeunna sarta ngamutahirkeun Aksara jeung konfigurasi file sasuai. Contona, dina hiji setelan wordpress, ngaganti ngaran wp-admin. php kana kecap. php na ngarobah sakabeh wp-admin. php dina sakabéh file anu bagian tina wordpress pikeun kecap. php. Cara éta, Aksara anik bakal dipikaresep moal coba ngakses Aksara anjeun sabab dipaké ngaran thats ilahar na sigana pernah documented.

OR.

  1. Ngonpigurasikeun forum supados pamaké kudu asupkeun kodeu kaamanan pikeun ngadaptar atawa malah nyieun pos minangka tamu.

Kami ngalawan blocking ieu nyerang IP sabab maranéhna bisa jadi IP urang di campuran alus (jeung jigana hayang pamaké) jeung pamaké goréng Contona, dina IP disambungkeun ka router a na ka kebat komputer tur hiji komputer anu dipaké mun ngalakukeun meta internét jahat.

Ngagunakeun database kuring:

Kadua Bulan Alamat IP ieu garis palanggan. Lamun can mampuh leungit pamaké ieu, anjeun bisa meungpeuk aranjeunna gampang.

122. 169. 0. 0 nyaeta:

saharti Airtel Ltd.

IP Alamat Range:

  122. 168. 141. 0 - 122. 169. 119. 255 

NetMask:

  Blok: 122. 168. 141. 0/0
Base Alamat: 122. 168. 141. 0
Disiarkeun Alamat: 255. 255. 255. 255
Topeng Net: 0. 0. 0. 0
Host Topeng: 255. 255. 255. 255
Bit: 0
Ukuran: 4294967296
2nd Unsur: 122. 168. 141. 2
Blok ku IP Alamat Blok 

Apache. htaccess

  RewriteCond% {REMOTE_ADDR} ^ 122 \. (1 * 6 * [8-9] *) \. (1 * [45678901] * [1-9] *) \. ([0-2] * [0-5] * [0-5] *) $ [NC]
RewriteRule. * - [F, L] 

Cisco

  aksés-daptar [ngaran acl Anjeun] mungkir ip 122. 168. 141. 0 255. 255. 255. 255 sagala
diturutan ip sagala wae 

Nginx

Edit nginx. conf jeung sisipan kaasup blockips. conf; lamun teu aya. Edit blockips. conf ditambah handap:

  mungkir 122. 168. 141. 0/0; 

Iis

  
 

122. 179. 0. 0 nyaeta:

saharti Airtel Ltd.

IP Alamat Range:

  122. 176. 0. 0 - 122. 179. 156. 255 

NetMask:

  Blok: 122. 176. 0. 0/0
Base Alamat: 122. 176. 0. 0
Disiarkeun Alamat: 255. 255. 255. 255
Topeng Net: 0. 0. 0. 0
Host Topeng: 255. 255. 255. 255
Bit: 0
Ukuran: 4294967296
2nd Unsur: 122. 176. 0. 2
Blok ku IP Alamat Blok 

Apache. htaccess

  RewriteCond% {REMOTE_ADDR} ^ 122 \. (1 * 7 * [6-9] *) \. ([0-1] * [0-5] * [0-6] *) \. ([0-2] * [0-5] * [0-5] *) $ [NC]
RewriteRule. * - [F, L] 

Cisco

  aksés-daptar [ngaran acl Anjeun] mungkir ip 122. 176. 0. 0 255. 255. 255. 255 sagala
diturutan ip sagala wae 

Nginx

Edit nginx. conf jeung sisipan kaasup blockips. conf; lamun teu aya. Edit blockips. conf ditambah handap:

  mungkir 122. 176. 0. 0/0; 

Iis