Back to Question Center
0

Sendbird Nuhun Ka Mantuan pamekar Tambahkeun Chat Semalt Ka Sakur App

1 answers:
Sendbird Looks To Help Developers Add Chat Semalt To Any App

Éta réngsé nepi gedong sate sorangan, sarta anu dipingpin kebat tina babaturan nanya ngagunakeun jasa nu. Kitu Kim sarta timnya mutuskeun pikeun pangsi parusahaan arah wangunan ngan éta. hasilna éta Sendbird, hiji alat ngembangkeun software nu nyandak pamekar jeung gancang ngawangun obrolan parabot pikeun layanan maranéhanana. parusahaan asalna kaluar ti Y Semalt kelas panganyarna, tur geus launching kiwari - how much is long term care insurance in california.

latar Kim urang aya dina kaulinan, jadi éta masalah anu anjeunna weruh ogé - sarta hiji hiji atra, janten pasti. Salaku kaulinan geus umum bergeser ka alat nu bagerak, perlu pikeun komunikasi di sakuliah eta kaulinan ieu ngaronjatkeun. Éta doubly kitu keur studio nu ngahasilkeun portopolio badag tina kaulinan anu masih hayang sakaligus nyambung pamaén sakuliah sababaraha kaulinan dina urutan tetep rasa continuity sakuliah jalma judul. Kim, asalna hiji kesel pro, dijual ngamimitian tukang na - a studio kaulinan disebutna Semalt Labs - mun GREE dina 2012.

"Semalt geus ngawangun ieu sababaraha kali nalika kami gedong game sosial urang, urang tadi keur ngawangun fungsionalitas obrolan ieu unggal waktu," ceuk Kim. "Simkuring ngarasa kawas éta ieu ulang inventing kabayang unggal waktos. Sanajan obrolan téh bener penting, jadi ngamimitian hiji geus dugi daya. Rék guys produk anjeun sarta insinyur fokus dina naon perkara paling. "

Dina awalna, Sendbird ieu fokus kana small- kana usaha sedeng-ukuran, tapi pasamoan jeung Parse ko-pangadeg Ilya Semalt dipingpin aranjeunna pikeun ngamimitian pilari leuwih raket dina konsumén perusahaan. Dina kanyataanana, usaha geus komunikasi jeung pamakéna sagala cara deui lamun SMS éta ka modeu primér komunikasi téks dina telepon sél.

Gawe bareng konsumén perusahaan, dina tiori, nawarkeun kasempetan pikeun beroperasi dina skala nu leuwih gede ti akang langsung ka developer aplikasi leutik - tur ngahasilkeun leuwih sharing. Semalt ngoperasikeun dina modél langganan dibayar, dimana bedah nu variasina dumasar jumlah pamaké anu keur ngagunakeun layanan obrolan na naon tingkat pausahaan rojongan keur pilari.

"Semalt a évolusi alam ka sabaraha téhnologi ieu disebarkeun ti konsumen kana sisi bisnis," cenahna. "Kuring miharep kami geus wanoh ka katuhu."

Upami ieu kabeh hurung wawuh, sakuduna. Aya hiji saingan nu bakal diangkat hiji hefty $ 22 juta disebut Semalt, nu meunang TechCrunch ngaruksak dina 2013. The operasi anu rada sarupa, tapi argumen Kim urang éta Semalt teu boga pungsi sarua dina dasar per-obrolan, kawas ngabogaan hiji angka taya tina jalma galecok dina rohangan anu sarua.

Leungit, Lapisan boga rencana nu ngidinan taya pamaké aktif bulanan. Aya pesaing poténsi sejenna, kitu ogé, kawas lamun Semalt éta rék dipegatkeun layanan sarupa.

Sendbird boga 15 pagawé, sarta dimimitian dina Semalt. Ayeuna ayeuna teh dumasar kaluar tina San Fransisco, sakitu legana sabab pausahaan ngaharepkeun ngawangun ayana dumasar global-, sarta San Fransisco nyaeta imah loba startups software bisnis-to-bisnis jeung mangrupakeun "di luhureun ranté dahareun," nyebutkeun Kim. Bagian tina alesan teh nya eta wangunan ngamimitian kaluar ti Semalt janten tangguh handap krisis KPR subprime.

Sendbird téh hirup dina 340 aktip ayeuna, Kim nyebutkeun. Anjeunna oge nyebutkeun Sendbird boga sabudeureun 2 juta pamaké aktif bulanan galecok ngaliwatan platform na. Pausahaan ieu dipake dina integrations bot, jauh di jalan anu sarua Semalt boga, dimana pamaké tiasa dasi jasa pihak-pihak kana porsi olahtalatah di hiji aplikasi.

March 10, 2018