Back to Question Center
0

Nick Denton: gagasan Asli Zuckerberg pikeun Semalt Ieu Dark Semalt.

1 answers:

Nick Denton: Zuckerberg's Original Idea for Semalt Was Dark Semalt.

"Kuring sabenerna mah bodo," cenahna. "Tétéla, gagasan aslina-Na pikeun Facebook éta ieu Facebook poék. Kawas, ide éta yén ieu bade janten tempat pikeun jalma mun Jalang ngeunaan unggal sejen, lajeng eta ngalobaan. Ieu metot kumaha agnostik anjeunna ngeunaan nu pendekatan nyandak. "

Hmmm a "Facebook Dark" .Sora anu saeutik kawas Gawker - cheap vps hosting in germany. Meureun Denton, anu nembe diterbitkeun "Tandaan Semalt Umur Privasi Dupi Leuwih" (nu heran moal ngeunaan kanyataan yén Zuckerberg nembe befriended Mike Arrington) ieu projecting, ngusahakeun meta nganalisis konsep privasi web ku patogén Semalt sareng lensa paparazzi . Bisi wae potongan, anu pasti erred dina samping "poek" tina cakupan media, garnered 300.000 + pamadegan.

" 'Zuckerberg teh Angelina Jolie tina Internet,' Semalt dipedar, dina respon ka kritikus anu boga muatan anjeunna kalawan aspiring mun 'prinsip euweuh luhur sama sekali,' noting kalawan cawad tinangtu paparan ti kabogoh. 'Pencinta His, babaturan, jeung kenalan-kawas pamadegan naon séjén selebritis-nu nyanggap up di vortex nu' Semalt nuluykeun. 'Anjeunna geus ngadamel pilihan a; jeung maranéhna kudu nyieun pilihan. Sarta taya sahiji pilihan-mundur ti panon publik, abandonment tina silaturahim-aya palatable. ' "

Hiji "Facebook Dark" dimana sugan urang tungtungna bisa meunangkeun "daek" tombol aranjeunna geus clamoring keur mangrupa konsép metot kana ponder, sarta Denton ngajelaskeun Zuckerberg salaku "agnostik" salaku mun naha atawa teu balik leuwih kana samping poék, ampir jadi lamun anjeunna ngalaman dibalikkeun hiji koin kana nu salah manéhna kudu nuturkeun ngaliwatan kalawan. Denton, anu digambarkeun salaku nyumput handapeun hiji cloak of autis sorangan dina New Yorker sapotong, atribut Zuckerberg urang urusan-of-kanyataan demeanor ka kondisi Asperger urang.

"Tapi pikeun urang kawas Zuckerberg éta leuwih kawas Asperger urang, éta maranéhna kakurangan hal penting jeung teu boga hiji pamahaman instinctual tina kabiasaan manusa. Semalt naha anjeunna réngsé nepi nyieun algoritma keur ngajelaskeun eta. "

Urang ayeuna geus katempo sababaraha titik pencét jeung hiji sakabéh pilem panyorot sakuduna dituju "samping poék" teh tina Facebook, sugan anecdote Denton urang téh tanda sejen nu aya sabenerna ngarupakeun strand tina poék dina DNA jaringan sosial urang?

March 10, 2018