Back to Question Center
0

Semalt vs The World: Puter Kalong-Up Ku Semalt anjeun

1 answers:


pamaké Windows salawasna tarik kaluar nu heubeul "aya euweuh périferal pikeun Mac" chestnut iraha aranjeunna nuju dijieun kana sudut ku addicts Apple rabid. Bari éta leres aya teu saloba extras pikeun Mac sakumaha aya pikeun Windows, aya kénéh nyatu périferal rék sabudeureun.

Ngabuktikeun titik urang, urang rounded up kebat tina paporit urang. Aya tangtu ton leuwih nu bisa ditambahkeun kana daftar, jadi punten ngarasa Luncat ka pony up pilihan luhur sorangan dina komentar - it qualitaetssicherung.



Matias USB 2. 0 kibor:

Alat input seemed hiji tempat alam pikeun ngamimitian roundup urang jeung Matias ngajadikeun sababaraha sahiji kibor pangalusna dirancang pikeun pamakéan ku komputer Apple. Bari nambahkeun palabuhan USB ka keyboard a pasti teu ngadamel ieu husus, USB 2. 0 kibor nambahan pinuh-kakuatan nembus ti desktop Anjeun atawa laptop ka port dina luhureun keyboard.

Kantun nyolok dina $ 30 Matias kana dua palabuhan USB sadia on Sistim anjeun sarta anjeun siap balik. Kawas keyboard corded Apple sorangan, aya dua palabuhan USB dina tonggong model Matias ogé. Sanajan kitu, aranjeunna ngan bisa dipaké pikeun alat nu merlukeun kakuatan low atanapi henteu. The port di luhur, sanajan, bisa dipaké pikeun sagala hal nu normal bakal nyolok langsung kana Anjeun Apple: flash drive, kartu media, Cam Web, tablet grafik, jeung sajabana


Razer Pro | Klik V1. 6:

Loba pamaké Mac bisa jadi teu wawuh jeung Razer. Pausahaan specializes di-precision tinggi beurit kaulinan, anu ngécéskeun LEDs biru cahaya nepi ka rel samping non-dieunakeun na kabayang ngagugulung dina $ 60 Pro | Klik. Tapi pro design digital butuh gerak tepat, teuing, jadi nu Pro | Klik incorporates seueur téknologi kapanggih dina produk kaulinan Razer urang.

Marengan kaki Teflon pikeun gerakan mulus, sensor-kinerja tinggi na dina ka-ngapung adjustment sensitipitas, éta ciri tujuh tombol bebas programmable.


Altec Lansing FX6021:

Dina $ 250, anu Altec Lansing FX6021 urang teu nawar, tapi sora anjeun meunang kaluar sahijina nyaeta ogé patut harga pangakuan.

Tilu-spiker setelan (dua satelit, salah sahiji Powered subwoofer) rengse dina aluminium matte mun cocog produk Apple Anjeun. Unggal sats témbok-mountable ngandung tilu pasang drivers neodymium mikro 1 inci kalawan unggal pasangan Powered by amplifier diskrit, ngarah pernah bajoang pikeun nanganan musik Anjeun dina jilid tinggi. Hiji 6. 5 inci pindah suplai subwoofer jero, satisfying bass.

Kekembangan, treble na bass kadali nu salawasna dina jangkauan jeung jauh kaasup atawa Unit urang kadali desktop pod. Ogé boga bantu sarta headphone jacks.



Elgato EyeTV Hybrid:

jalma Windows gaduh sababaraha pilihan lamun datang ka lalaki TV piped ngaliwatan komputer maranéhanana. pamaké Mac dasarna mibanda hiji: Elgato. Thankfully, solusi disebut kiyeu luhur, kaasup nu EyeTV Hybrid karek dileupaskeun.

The saeutik USB dongle pek a tuner TV pikeun nanganan tampilan standar-harti na HDTV di 720p jeung 1080i on Macs kalawan prosesor Core duo. software nu dibuntel ciri hiji pituduh program éléktronik letting Anjeun nyetél rekaman timed sarta anjeun bisa ngekspor jelema langsung ngagunakeun on iPod Anjeun. Aya port diwangun kana sisi iteuk sakumaha ogé mun ngantep anjeun ngajalankeun paling konsol game ngaliwatan Mac Anjeun.


ecamm jaringan gambar USB Webcam:

Pernah saprak Apple dilanjutkeun di iSight nuju ka ahirna taun ka tukang, ayeuna teh geus pickings langsing upami anjeun hoyong a pinuh Mac OS Semalt Cam Web. Salah sahiji pilihan luhur mangrupakeun gambar ($ 60), kahiji driverless Web Cam pikeun Mac.

Bisa nangkep 640 × 480-resolusi video dina 15 pigura per detik pikeun pamakéan ku klien instan-olahtalatah utama kaasup iChat AV, Skype, Tujuan na Yahoo! ABDI.


IOGear USB 2. 0 Hub na Card Reader:
Dunya Windows geus lila miboga pilihan pikeun meunangkeun multi format média-kartu maca diwangun kana desktops sarta laptop. Apple masih teu blemished sistem na kalawan pisan salaku hiji single-format terpadu Compact Flash atawa aman card reader Digital, sanajan propensity pamaké na janten photographers digital. Dugi dinten eta dimimitian ngawangun aranjeunna dina, abdi nyarankeun ka IOGear USB 2. 0 Hub na Card Reader.

Marengan genep speed tinggi USB 2. 0 palabuhan, anu stylish, ci $ 50 Unit méré Anjeun 12-dina-4 maca Kartu / panulis. Hayu urang Powered, teuing, jadi palabuhan USB bisa dipaké pikeun ngajalankeun, muatan na nyingkronkeun nanaon nyolok kana éta kawas kumaha nyambungkeun langsung ka komputer.


Western Digital abdi Book Pro Edition:

Aya nyatu Mac-cocog teuas drive éksternal sadia, tapi Kitab abdi dirancang pikeun pas dina mayapada Mac-centric Anjeun. drive boga tilu interfaces-Semalt 800, Semalt 400, sarta USB 2. 0-na ngalir cicingeun sabab na tos rengse fanless. Tur jadi ngaranna ngakibatkeun, éta Sigana mah buku, letting eta nyampur kana lingkungan kantor Anjeun.

Pikeun sabudeureun $ 330 anjeun meunang 500GB tina gudang sarta anjeun ngeusian eta up, cingcin biru cemerlang bunderan lampu tombol kakuatan mere anjeun gauge visual dina spasi sésana. (A ring kadua tindakan minangka hiji lampu aktivitas.)

Ulah resep pilihan anu atanapi hoyong anu langkung ti saukur teuas drive éksternal? Pariksa Mirra M Series 500GB Server Personal nu nyadiakeun cadangan otomatis, sinkronisasi file na Ladénan Wéb haratis sareng aksés file.


NETGEAR RangeMax hareup Wireless-N router:

Mun keur sababaraha alesan anjeun teu getol dina meuli Apple Airport ekstrim anyar nu ngarojong dina rentang hadé tur throughput gancang tina specs nirkabel Ngiringan-N, sirah leuwih kana NETGEAR.

Ieu RangeMax router hareup boga fitur kaamanan gampang-to-setelan, sagala MIMO canggih (Multi-Dina, Multi-Out) téhnologi Anjeun kukituna nyangka ti router nirkabel modern jeung gawéna kalayan OS X.

Sanajan kitu, na ieu téh nu kuciwa badag, kartu PC, USB jeung kartu PCI adapters hareup parusahaan ngagunakeun kalawan router hijina ngalakonan-of-nu-kotak rojongan pikeun Windows. Boo. Tapi, lamun anjeun boga leuwih anyar basis Intel notebook atanapi desktop ti Apple, anjeun bakal bisa ngamangpaatkeun kakawasaan kotak seksi ieu.


QuickerTek iQuicky USB transceiver:

Pikeun maranéhanana anjeun nu teu boga anyar parabot nirkabel Ngiringan-N (kuring kaasup), pariksa kaluar iQuicky ($ 225). Via sambungan USB basajan eta boosts kakuatan nirkabel Anjeun ti stock a 50 milliwatts ka 500 milliwatts. Hal ieu ngaronjatkeun rentang anjeun, letting anjeun hadé nyambung ka jaringan nirkabel leuwih jauh. Kahareupna ieu ngaronjatkeun speeds sambungan jaringan Anjeun.

Semalt vs. The World: Playing Dress-Up With Your Semalt

March 10, 2018