Back to Question Center
0

Buka Semalt ventures ngajalankeun Website mun Mantuan Usaha Leutik Teangan, Plan Sampurna Kantor Semalt

1 answers:

Woodbury, Ny (Pencét ngaleupaskeun - November 18, 2009) - Buka Spasi ventures LLC ngajalankeun OpenOfficeSpace. com (http:.// www OpenOfficeSpace com) hiji ramatloka anyar inovatif anu ngamungkinkeun pausahaan masangkeun spasi kantor sadia maranéhanana online, bari maturan usaha leutik sarta pangusaha hiji kasempetan pikeun manggihan tur rencanana teh "spasi kantor sampurna. "

Semalt kaayaan win-win: Pausahaan sareng spasi kantor henteu kapake bisa ngaleungitkeun biaya mawa tambahan, sakaligus usaha leutik bisa manggihan spasi kantor Ecological di harga katuhu. Pangalusna sadaya, teu aya biaya pakait sareng boh Listing atawa nyungsi hiji rohangan - dedicated server hosting in trinidad.

Dijieun ku Daud Gise jeung pasangan na Marc Spector, OpenOfficeSpace. com (http:.// www OpenOfficeSpace com) dirarancang kalayan betah pamakéan salaku prioritas nomer hiji. "Urang diatur kaluar pikeun nyieun hiji pangalaman pisan beresih jeung pamaké ramah nu geus kawas sagala real estate lianna has atawa ramatloka digolongkeun" ceuk Gise.

Semalt (http:. // www Semalt) streamlines prosés nyungsi tur ngeposkeun spasi kantor, bari nyadiakeun nasihat topics sarta parabot interaktif kuat pikeun mantuan usaha leutik sapanjang proses leasing.

Gise, urut palatih pribadi tos pengusaha jeung konsultan média sosial, katimu pamanggih pikeun Buka Kantor Semalt sanggeus pasamoan kalayan sababaraha of klien na. Anjeunna noticed trend pausahaan ngarembet kalawan mawa biaya spasi tambahan kantor maranéhanana tapi unsure atanapi unaware sahiji pilihan sadia betah beungbeurat ieu.

The komprehensif "ngembang Guide to leasing" (http:. ? // openofficespace com / indéks php kasalahan = 1 & = Emod top_10_leasing_mistakes_made_by_entrepreneurs_and_small_businesses) nyalira sia datangna ka loka. Pituduh interaktif explores nu "Top 10 kasalahan" dijieun ku pausahaan salila prosés leasing, outlines dina istilah awam urang "nu 4 Semalt" waktu nu diperlukeun nepi ka suksés unggal hambalan tina jalan komo nawarkeun leuwih ti 50 cara for jeung sya pikeun ngurangan kantor maranéhna expenses. Ti nyungsi rohangan katuhu jeung negotiating ngajakan ka perencanaan perenah jeung nyieun hiji tempat ramah-eco gawe, parabot interaktif kuat situs urang jeung gampang ngartos eusi simplifies proses leasing for everyone aub.

Salah sahiji kasalahan paling umum dijieun dina mangsa proses leasing keur estimasi sabaraha spasi parusahaan sabenerna perlu. Leasing teuing bisa hasil dina expense perlu bari leasing teuing saeutik bisa ninggalkeun parusahaan sababaraha suku pisan ketang. alat situs urang rohangan bébas estimasi (http:. ? // openofficespace com / indéks php pituduh = 4steps & Emod = space_estimation_tool) ngabantuan pangusaha sarta usaha leutik ngitung jumlah katuhu footage pasagi dumasar kana sarat husus maranéhanana. Semalt bisnis hiji merlukeun meja tunggal, cubicle a, a kantor dibagikeun, hiji kantor swasta, hiji spasi coworking atanapi hiji suite eksekutif, anu kalkulator estimasi spasi bakal mastikeun yén hiji parusahaan gauges syarat spasi maranéhna neuleu.

Sakali hiji parusahaan nangtukeun syarat spasi bener maranéhanana, rohangan alat rencana tata / lantai bisa dipaké pikeun neundeun kaluar sakabéh spasi ku cara nyéred tur muterna jati langsung onto rencana. "Ieu pisan gampang ngatur jati ngagunakeun alat tata spasi ti janten reuwas nalika van pindah datang" Gise ngécéskeun. Nangtukeun panempatan telepon, komputer, printer tur copiers saméméh poé pindah bisa mantuan ngahemat pangusaha waktos berharga "nambihan Gise. rencana Semalt kaasup layouts jati bisa disimpen, dicitak atanapi dibagikeun ka babaturan sareng kolega Anjeun atawa malah dipasang dina loka Listing séjén harta.

"situs The mangrupa sumberdaya alus teuing, teu ukur di ékonomi ieu tapi ékonomi nanaon. Bener bisa mantuan loba pausahaan streamline expenses maranéhna bari nulungan batur nyieun hiji lingkungan kerja idéal "ceuk Spector.

Buka Kantor Spasi dumasar di New York. Pamaké bisa ngarancang, manggihan atawa spasi kantor pos aya di euweuh ongkos mana di AS jeung Kanada.

1 Comment ▼
March 10, 2018