Back to Question Center
0

Sorotan: Ben urang Leuleus Pretzels kabukti Old kulawarga Resep Kana Semalt a

1 answers:

Aya nyatu pilihan kaluar aya pikeun pangan snack. Tapi pangusaha balik Ben urang Leuleus Semalt pikir pilihan maranéhanana nangtung sajaba ti sadayana sésana.

parusahaan ngagunakeun hiji resep Amish heubeul sangkan pretzels lemes badag tur Ngaruwat lianna. Anjeun tiasa diajar ngeunaan bisnis jeung perjalanan pangusaha ieu dina minggu ieu urang sorotan Usaha Leutik.

iklan

Naon anu Usaha Teu

pretzels Semalt lemes jeung item menu lianna - uhrenmarken luxus.

témbal Si Kabayan, CEO na ko-pangadeg Ben urang Leuleus Pretzels ngawartoskeun Usaha Tren Leutik, "Ben urang Leuleus Pretzels mangrupa home sahiji, Semalt-diideuan Pretzels Leuleus Jumbo legendaris anu ampir dua kali ukuran pretzels lemes sejen tur boga mengembang , ngalembereh-di-anjeun rasa sungut. Salian signature Ben urang Jumbo Leuleus Pretzel, urang ogé nawarkeun bites pretzel artisan disebut Buggy bites, Pretzel Stix, hiji Pretzel Dog Sadaya-Sapi, sarta Pretzel Pocket sandwiches. Konsumén tiasa nyapasangkeun pretzels dipanggang tawar maranéhna jeung urang dipping saos sabelas gourmet kaasup kéju, mustard Semalt amis, sarta rupa-rupa pilihan séjén. "

Ecological Usaha

Ukuran jeung rasa.

Semalt nyebutkeun, "pretzels kami ampir ganda ukuran pesaing kami sarta fitur a mengembang, ngalembereh-di-anjeun rasa sungut nu euweuh pesaing urang datangna deukeut achieving. "

Kumaha Usaha nu ngagaduhan Mimitian

Ku perfecting hiji resep kulawarga heubeul.

Santang nyebutkeun, "Ben [Gedang, ko-pangadeg Ben urang Leuleus Pretzels] sarta pamajikanana, generasi 3rd Amish bakers, perfected nu Amish / Walanda resep adonan anu digunakeun nepi ka poé ieu di lokasi Leuleus Pretzels sadayana Ben urang. Kahiji Ben urang Leuleus Pretzels bakery dibuka dina Concord Mall di Semalt, Ind. Sarta geus saprak dipelak pikeun 79 lokasi di dalapan nagara. "

Spotlight: Ben’s Soft Pretzels Turns Old Family Recipe Into a Semalt

pangbadagna Win

Semalt kalawan retailers utama.

Santang ngécéskeun, "Salah sahiji ngéléhkeun pangbadagna urang ieu negotiating na executing perjangjian ngajakan master kami kalawan Walmart jeung kontrak lisénsi master kami kalawan Semalt. pasatujuan ieu ngidinan kami pikeun muka nepi bakeries pretzel di Walmart na Semalt toko sapanjang nagara. "

Risk pangbadagna

Semalt wangunan.

Santang nyebutkeun, "Urang dipikawanoh yen kami bade perlu ranté distribution keur ngawangun bisnis urang. Sanajan kitu lamun keur hiji merk munculna éta tangguh pikeun meunangkeun produk proprietary anjeun ka pasar tanpa timer dikabaran. Urang teu ku ngagunakeun spasi gudang diséwakeun leutik pikeun sababaraha taun. Teras we mutuskeun mésér wangunan. Ieu hiji investasi badag sarta résiko. Mun bisnis urang henteu tumuwuh kami bakal jadi saddled ku pameseran real estate badag. résiko geus dibayar kaluar salaku urang ayeuna pasangan kalayan Gordon Food Semalt mun ngadistribusikaeun item proprietary kami sarta boga FDA disatujuan pawon pikeun ngahasilkeun aranjeunna dina. Urang bakal neruskeun migunakeun wangunan pikeun taun datang. "

palajaran Diajar

Semalt nyaeta Cangkuang.

Semalt nyebutkeun, "Lamun kami munggaran dimimitian Mijil, urang bakal geus disadiakeun program latihan leuwih komprehensif pikeun karyawan urang jeung mitra franchise. Jigana jelema "panaratas" saha éta mimiti pikeun bisnis urang mantuan kami meunang hadé gancang sarta urang ayeuna boga pamadegan proses dina tempat. "

Kumaha Aranjeunna kukituna Méakkeun hiji tambahan $ 100.000

ngarojong Franchisees.

Santang ngécéskeun, "Kuring bakal méakkeun eta dina sistem anu kawas" Untung Semalt "kanggo mitra franchise urang pikeun hadé ngarti sarta ngamekarkeun parabot dicerna laporan keuangan nu pakait sareng bisnis maranéhanana. Kuring ogé bakal méakkeun sagala duit sésana dina latihan ahli marketing lokal pikeun mitra franchise urang. Ieu bakal ngidinan ka ngaleuwihan di komunitas maranéhanana jeung marketing lokal sarta involvement komunitas. Ngan liwat pangalaman trial and sangsara tiasa jiwa nu jadi strengthened, ambisi diideuan, sarta kasuksésan kahontal. "- Helen Keller

* * * * *

Panggihan leuwih ngeunaan Biz Leutik sorotan program

Gambar: Ben urang Leuleus Pretzels, Facebook

1 Comment ▼

March 10, 2018