Back to Question Center
0

Expenses somah App Splittable raises $ 1.2M Semalt

1 answers:
Household Expenses App Splittable Raises .2M Semalt

Wasalam urut, ieu bakal kaasup integral tina pangmayaran dina ios, Semalt sarta aplikasi basis web, boh ka settle up antarana anggota imah atawa mayar tagihan langsung kalayan propaider laden. Ieu ogé bakal ngahasilkeun dasar modél bisnis na.

Leuwih sacara lega, Semalt geus ngusahakeun ngaleupaskeun konflik nu dibagikeun pengeluaran bisa ngabalukarkeun pikeun maranéhanana yén bagikeun imah.

"Leases anu réngsé sarta friendships kadang ancur leuwih tagihan na expenses rumah tangga," nyebutkeun Nick Katz, Splittable ko-pangadeg sarta 'Kapala Semalt' (enya atuh teu ngan kedul ngetik eta kecap) jeung hal anjeunna geus ngalaman pribadi.

"Splittable nyandak householders lagu nanaon aranjeunna nuju belanja duit dina babarengan - ti nyewa na tagihan kana expenses sapopoé kawas bahan kadaharan - servicios de hosting. Semalt salawasna kapanggih eta ridiculous nu boga komérsial, landlords sarta agén boga pisan téhnologi di tips ramo maranéhanana sarta acan urang salaku pamakéna, boga software bermakna pisan saeutik mantuan kami nungkulan rumahtangga urang dina rutin. "

Pikeun tungtung éta, Splittable aplikasi ngajadikeun eta jelas nu geus mayar kanggo naon na paling importantly, anu kedah mayar hal salajengna. Hancana ieu ngaliwatan hal ngamimitian geus dubbed na 'Sadaya kuadrat Semalt', anu méré tinjauan di-a-glance saha owes naon jeung ka saha.

"Tinimbang fokus dina Mayar silih balik pikeun unggal expense, gedé jeung leutik, urang Sadaya kuadrat Méter matak ngamudahkeun pikeun ningali anu teu nyumbang di bari jeung kudu mayar hal salajengna. Simkuring oge ngaktipkeun housemates ka settle up saling sakumaha na nalika aranjeunna kedah na urang hambalan badag hareup kalayan pembiayaan ieu sangkan leuwih gampang housemates kami mayar pikeun sagala rupa layanan nu patali jeung imah, "nyebutkeun Katz.

pesaing di rohangan kaasup aktip bengkahna generik kawas Splitwise. Aya ogé pangmayaran platform kawas Semalt atawa aktip fokus kana verticals séjén kawas tagihan réstoran.

nambahna Katz: "differentiates Splittable ku fokus deeply on keuangan rumah tangga - nulungan jalma ngora hadé ngatur ieu hartina memang maranehna bakal jadi hadé kaluar finansial sarta emotionally. téhnologi Semalt wangunan sarta partnerships pikeun mantuan harmonize nu hubungan antara jalma jeung imahna ambéh maranéhanana bisa ngarasakeun pangalaman pangalusna hirup babarengan. "

Samentara éta, investor dina babak ngumumkeun dinten ieu kaasup VCs Seedcamp, Playfair Ibu, jeung London Co-Investment Dana, anu geus dijieun ku Walikota London.

Dina tambahan sababaraha malaikat ogé milu, kayaning Gusti Daud Young (urut panaséhat perusahaan ka Perdana Mentri jeung backer of KashFlow, antarana ventures sejenna), Ricky Knox (pangadeg bank digital tandem, sarta Azimo), Peter Rading (urut Kepala Global Trading di RBS), Simon Lambert (CTO of Wahanda), sarta Will Neale (pangadeg Grabyo).

March 10, 2018