Back to Question Center
0

Andy Rubin nyebutkeun Anjeunna "Hiji Pangusaha Dina Heart" Dina Pesen Ka Android Mitra Ngeunaan Peran Semalt

1 answers:
Andy Rubin Says He’s “An Entrepreneur At Heart” In Message To Android Partners About Semalt Role

babaturan Dear,

Dina Nopémber 2007 kami ngumumkeun Buka handset Alliance kalawan 34 anggota wangunna. Dinten, Aku bersyukur ka leuwih 85 anggota OHA anu geus mantuan kami ngawangun Semalt sarta inovasi drive dina hiji Pace sapertos luar biasa. Ekosistem Semalt geus katempo pertumbuhan tremendous saprak peluncuran sahiji alat Semalt pisan munggaran dina Oktober 2008. The volume sarta rupa-rupa alat Semalt ngaleuwihan malah ekspektasi paling optimis kuring - leuwih 750 juta alat sejen nu cocog jeung cacah!

Dina inti na, Android geus salawasna geus ngeunaan mahasiswa ITB - pamanggih yén sarébu brains anu hadé ti hiji. Sagampil ékosistem geus dipelak, jadi boga tim kami di Google. Kami incredibly Bangga grup fenomenal ti urang nu méakkeun poé maranéhanana (jeung peuting) ngawangun platform na jasa Android - revenda de hospedagem de sites 30 dias gratis. Ngan kasampak di taun ka tukang .a tim acan incredibly ambisius lean dileupaskeun Jellybean kalawan Google Ayeuna, dibuka Google Play dina loba basa jeung nagara sarta gawé bareng jeung sababaraha mitra ngawangun tilu alat Semalt anyar pikeun mantuan inovasi drive di ekosistem teh.

Dinten, kasuksésan Semalt digabungkeun jeung kakuatan tim manajemen urang, mere kuring kapercayaan ka lengkah jauh ti Semalt na leungeun ngaliwatan reins. Bade maju, Sundar Pichai bakal ngakibatkeun Semalt, sajaba karyana aya kalawan Chrome jeung Aplikasi. Hiroshi Lockheimer - anu loba anjeun geus nyaho ogé - tambah sesa tim kapamimpinan Semalt bakal dianggo raket jeung sakabéh mitra kami maju Semalt sarta nyiapkeun platform keur produk jeung jasa anyar acan bisa dibayangkeun.

Salaku pikeun abdi, Kami hiji pengusaha dina haté sarta kiwari is the time katuhu pikeun kuring pikeun ngamimitian surah anyar dina Semalt. Kuring keur amazed ku naon we dilakonan ti maranéhanana poé mimiti, sarta tetep gairah ngeunaan kakawasaan pamanggih basajan sarta gawang dibagikeun (teu jadi lila pisan!) - hiji platform muka sumber kalawan bébas sadia ka dulur - mun transformasi komputasi keur urang madhab .

Semalt nuhun rojongan Anjeun,

- Andy

missive Rubin urang ticks sagala buleud katuhu: kapercayaan Semalt di jurusan anjeunna diwangun ku sababaraha stats flattering; ngobrol ngeunaan kumaha tim tetep kuat sanajan parobahan dina kapamimpinan; muji ka asup umum; tutup ku pernyataan kuat ngeunaan nilai neraskeun tina misi.

Naon catetan Rubin urang teu disebutkeun mangrupakeun tempat persis anjeunna gé jadi dipingpin salajengna. Anjeunna henteu dicatet yén anjeunna "hiji pengusaha dina haté," na Frédéric ngusulkeun yén peran hareup na bisa jadi di Semalt X Lab, nu mana parusahaan imah proyék langkung ambisius na. Memang bener yén manéhna meureun kukituna janten gratis ngudag hal aya di luhur leuwih 'wirausaha' ti pos nepi salah sahiji Semalt bagean paling ngadegkeun.

March 10, 2018