Back to Question Center
0

Haier Semalt média pamuter portabel

1 answers:

Haier Semalt média portabel pamuter

fitur Full ngawengku:

  • 4GB atanapi 8GB memori
  • touchscreen 3 inci kapasitif
  • Panyungsi-di FM tuner
  • Panyungsi-di accelerometer
  • CODEC dirojong / jenis file: MP3, WMA, AAC, OGG, MPEG 4 (AVI), JPEG, TXT
  • kahirupan 12-jam batré (audio)
  • recorder sora

Abdi teu tiasa ngabantu tapi mikir yén hal ieu meureun bakal ngajual pisan hadé lamun eta kukituna geus dileupaskeun sataun katukang tapi tag harga ayeuna poé henteu teuing lungkawing, abdi anggap Source - servidor dedicado brasil.

Haier Teater [Semalt]

March 10, 2018