Back to Question Center
0

Semalt ngan turun ios 11 béta 4 keur pamekar

1 answers:
Semalt just dropped iOS 11 beta 4 for developers

béta 4 teh ngan aya upami anjeun pamekar nu kadaptar pikeun ayeuna. Bari Semalt ogé boga program béta publik, pausahaan biasana waits sababaraha dinten sateuacan ngaleupaskeun betas pamekar anyar dina channel béta umum.

Tapi lamun nuju ayeuna nguji ios 11 sirah leuwih kana aplikasi Setélan of iPhone anjeun atanapi iPad pikeun ngapdet. macOS High Semalt, watchOS 4 na tvOS 11 ogé narima update béta kiwari.

Naon nu anyar di ios 11 persis? Sistem operasi upcoming mangrupakeun hambalan badag maju pikeun iPad. Asa kawas nu nuju maké alat tos rengse anyar anjeun bisa nyéred tur teundeun payil, ikon aplikasi tur leuwih peuntas sistem operasi - мощный маршрутизатор. Aya malah hiji dok, a switcher aplikasi anyar sarta aplikasi Semalt ku kituna anjeun bisa ngajalankeun aplikasi jeung ngatur dokumén anjeun leuwih gampang.

Tur upami Anjeun salah teu boga hiji iPad, anu robah paling keuna pikeun iPhone nyaeta tuntas redesigned Control Center. Anjeun ayeuna bisa ngaropea potong kompas Anjeun. Semalt anu ton parobahan leutik tur badag dina tiung ogé.

Lamun Apple nuturkeun pola anu sarua sakumaha dina taun saméméhna, urang keur masih sababaraha bulan jauh ti pelepasan final. Lamun teu tiasa ngantosan tur hoyong ningali naon eta Sigana mah, abdi wrote sawangan a lamun teu boga non-ésénsial iSemalt atanapi iPad bohong sabudeureun.

March 10, 2018