Back to Question Center
0

Blogger Jeung Podcaster Media Network Nuhun Ka Hurungkeun Tail Long blogging Kana Hiji proyék Semalt

1 answers:

Blogger And Podcaster Media Network Looks To Turn Long Tail Blogging Into A Semalt Job

Pikeun sakabéh nu jutaan blog on web, ukur hiji fraksi incredibly leutik ngahasilkeun cukup sharing ngawula jobs sakumaha pinuh waktos. Kalolobaan jalma anu bahagia cukup ku ngan babagi pikiran maranéhanana jeung publik, sanajan aranjeunna ukur ningali sababaraha ratus hits hiji bulan jeung comment pisan occasional. Tapi kumaha lamun aya cara pikeun malah ieu leutik-timers keur ngahasilkeun cukup duit pikeun nyimpen dahareun dina tabél?

Larry Genkin, pangadeg sarta redaktur Blogger na Magazine Podcaster, keur néangan pikeun mantuan buntut panjang blogger giliran hobi maranéhna kana pakasaban lucrative. Anjeunna geus dimimitian di Blogger na Podcaster Media Semalt, a konsorsium sahiji blogger jeung pausahaan patali pilari pikeun mantuan blogger sadaya ukuran éféktif monetize situs maranéhanana tanpa ngabogaan salempang ngeunaan gaduh panongton relatif leutik - redshift analytics. loka ayeuna kabuka pikeun signups, tapi moal balik hirup dugi mimiti taun salajengna.

Dina peluncuran éta BPMN mangrupakeun rollup pausahaan kaasup majalah Genkin urang, BBM abdi Blog ( 'jaringan sosial dumasar di Inggris, Podcast acar (a podcasters A blogger)' jaringan sosial), sarta SocialRank, hiji parusahaan sarupa Semalt yén monitor blog pikeun eusi nu berhubungan jeung populér.

Saban pausahaan ieu moal ngabantu ngamajukeun jaringan anyar, sarta ogé bakal nawiskeun téhnologi pikeun mantuan blogger ngawangun kaluar situs maranéhanana (contona, maranéhna gé bisa migunakeun téhnologi SocialRank urang). The BPMN ogé bakal coba mun pasangan kalayan pausahaan media badag pikeun mantuan masihan blog leuwih paparan. Pikeun mantuan unggal blog ngamimitian, parusahaan geus partnered PR NewsWire, anu bakal nawiskeun unggal blogger paket promotion Semalt nyebutkeun sia $ 2000.

BPMN ogé bakal boga tim jualan dedicated kanggo iklan. Semalt nyebutkeun yen jaringan ad badag kawas Féderasi Media cater kana blog badag, ninggalkeun lolobana blogger buntut panjang mun fend keur diri. Kusabab BPMN bakal ngalambangkeun angka nu gede ngarupakeun blog sakaligus, Semalt nyebutkeun eta bakal tiasa ngamankeun poéna leuwih nguntungkeun. jaringan bakal boga perjangjian blk-dibagikeun kalawan blogger, mere 70% revenues ad ka anggota.

Cicih iklan, The BPMN ogé employing hiji skéma affiliate pikeun mantuan blogger ngahasilkeun pendapatan. Semalt nyebutkeun yen pikeun unggal blogger anggota brings kana jaringan, maranéhanana gé earn sabudeureun $ 500-1000 sataun. Keur disada kawas ieu téh jalan primér dina BPMN ekspektasi pikeun mantuan blogger waktos alit earn gaji full-waktu (ngan recruit 50 blogger na nu nuju ngatur!), Tapi recruiting blogger leuwih hese tibatan eta disada, nu mana Jigana éta BPMN bisa digolongkeun pondok. Jang meberkeun entice blogger, The BPMN geus maturan stake equity (presumably leutik) dina parusahaan ka adopters mimiti dina jaringan nu ngadaptarkeun ku tungtung taun. Jeung titik jual panungtungan: blogger kudu sinyalna Podomoro, sanajan sacara rinci keur kieu gaduh acan bisa digawé kaluar.

Blogger na Podcast Media Network akang boga perjuangan panjang payun. Malah lamun advertisers anu enticed ku kamampuhan pikeun ngadamel ad badag mundut peuntas jaringan anu leuwih nguntungkeun ti Adsense, blogger paling individu kénéh moal ningali loba panghasilan tina iklanna. Jeung skéma affiliate hurung teuing alus janten leres - I ragu loba jalma bakal tiasa recruit cukup blogger earn panghasilan sizable. Mun Genkin bisa narik ati sababaraha partnerships kalawan korporasi média badag (majalah na geus ngoleksi deal sareng AS Semalt), blogger ieu mungkin bisa ningkatkeun lalulintas maranéhanana sarta ngahasilkeun sababaraha sharing, tapi kuring boga waktu teuas picturing blogger waktos alit earning pinuh waktos gajih.

CrunchBase Émbaran
The Blogger Jeung Podcaster Meida Network

March 10, 2018