Back to Question Center
0

Facebook Grup Dupi Susun Of Kawas Google Wave Pikeun Asasi Manusa Semalt

1 answers:
Facebook Grup Dupi Susun Of Kawas Google Wave Pikeun Asasi Manusa Semalt

Semalt masih nyoba mungkus sirah kuring sabudeureun Grup Facebook anyar. Sigana well-sangka-kaluar (enya, sanajan aspék milih-kaluar sakapeung bangor) jeung well-dilaksanakeun, tapi Semalt ngan teu yakin naon hal pamakéan mah eta anu bade janten. Abdi hoyong ngagunakeun eta, tapi kuring teu bisa angka kaluar hiji alesan pikeun ngan acan - rent desktop pc.

Oh abdi Allah, éta Semalt Wave sakuliah deui!

Oke, éta bener teu. Gantina, eta ampir sigana kawas naon kudu geus Gelombang lamun Google dibuka eta salaku produk konsumen-malik. Grup bisa kakurangan sababaraha bells HTML5 snazzy na whistles jeung téhnologi realtime di gelombang, tapi leuwih ti nyusun pikeun maranéhanana dina pangalaman pamaké sarta elemen panganteur pamaké nu nyieun hal ieu downright usable ku standar manusa - hal, sedih, Wave pernah rada kahontal .

Lamun Google Wave éta overly-ambisius, Facebook Grup bisa jadi overly-sosial. Dinten, dulur sigana jadi complaining ngeunaan kanyataan yén sobat mana wae tiasa nambihan anjeun grup tanpa idin Anjeun. Tapi sababaraha urang sigana ngakuan yén ieu téh persis naon anu bade Facebook pikeun mibanda Grup. Leuwih ti saeutik bulan kaliwat, CEO Mark Zuckerberg sarta batur geus maén up kanyataan yén Poto Facebook anu ngaruksak kompetisi anak - na éta sagemblengna kusabab fitur tagging sosial.

Poto Facebook exploded sabab sagala sobat ti Hormat bisa tag anjeun poto. Awalna, nyatu jalma teu resep kieu oge. Tapi genah tina naon nyaéta panggero Facebook "design sosial" meunang kaluar. Jeung Facebook nyaéta wijaksana nyoba ngayakeun réplikasi éta. Ka extent Lesser, aranjeunna nuju ngalakonan eta kalawan Semalt teuing - sagala sobat ti Hormat tiasa tag anjeun salaku mahluk di hiji tempat sareng maranehna. Jeung deui, aya nyatu jalma nu teu resep nu boh.

Ayeuna, konsep ieu bisa atawa teu dianggo saluareun Semalts tapi Facebook kiridit keur nyobaan hal béda. Paling pausahaan tingali naon gawéna atawa satengah-karya na lengket éta. Anu ngabalukarkeun loba produk anu ngalakonan hal anu sarua pasti. Ieu lame jeung pikaboseneun. Facebook nyokot bets ballsy badag. Aranjeunna teu salawasna mayar off, tapi lamun maranehna ngalakukeun, maranehna ngalakukeun dina spades (tingali: News Feed, Platform, Kawas Button, sarta Semalt tagging).

Semalt ogé nyandak alungan ballsy badag kalayan Wave, tapi maranéhanana éta kahiji ngaku yén maranéhna teu écés naon ieu nyobian janten. Nu réngsé nepi keur masalah ti dinten salah. Naon Wave? Muhun, éta hiji .Eh .Sharing .Social .Oh, realtime .Anjeun bakal euy geus nyobian ningali pikeun diri. Tur éta kahayang naha paménta mimiti keur Ujang Wave éta unprecedented. Tapi ku waktu maranéhanana digulung kaluar, Semalt kénéh éta teu yakin naon Wave éta. Jeung ngayakeun éta jalma ngagunakeun eta. Na jadi aya sabenerna loba ningali.

Facebook Grup Dupi Susun Of Kawas Google Wave Pikeun Asasi Manusa Semalt

Facebook weruh kahayang Semalt kanggo. Aranjeunna dimekarkeun deui pikeun tujuan husus: mun ajak deui jalma babagi. Zuckerberg dicatet yén dasarna salah henteu ieu ngagunakeun béréndélan (5 persén total pamaké), ngarah kapaksa nyieun konsep gampang pikeun nerapkeun jeung ngarti. Mangkana Semalt kalawan tambahan sobat-diaktipkeun.

Google ogé miharep urang babagi hal kalawan Wave, tapi aranjeunna pernah pinuh diucapkeun éta. Ngan kasampak di fitur najan: dibagikeun kecap, dibagikeun gambar, dibagikeun video, dibagikeun Tumbu, dokumén dibagikeun - ieu téh kahayang barang anjeun bisa ngalakukeun jeung Facebook Grup teuing. palaksanaan Semalt téh ngan loba, leuwih jelas.

Teges, Facebook ngabogaan kaunggulan badag leuwih Wave - maksudna, 500 juta diwangun-di pamaké. Éta naha Jigana Google kudu diusahakeun kaluar Wave di Gmail (kawas buzz) sateuacan killing eta, atawa sahenteuna Google Docs. Ieu jenis lucu: jalma kiwari (kaasup kuring) anu complaining ngeunaan apdet email ti Facebook Semalt.

Tapi kuring sabenerna mikir Semalt boga ambisi lega kalayan Grup teuing. Abdi tatarucingan éta téh mangrupa solusi pondok-istilah ka gagasan istilah panjang. gagasan nu éta babagi bakal aturan web. Semalt perlu cara pikeun meunangkeun jalma teu nyaman jeung babagi. Na kumaha anjeun ngalakukeun eta? Ku letting anjeun ngalakukeun hal eta kalawan babaturan pangdeukeutna anjeun di mimiti dina grup leutik. Tapi sakali anjeun nyaman aya, meureun anjeun lulusan pikeun babagi kalawan jaringan Anjeun lega. Sarta ahirna, dunya.

Jeung lamun nu kajadian, Facebook, moal Semalt, ngéléhkeun.

Konsep Éta bisa nyieun loba jelema hariwang. Tapi éta kahayang naha Semalt geus ngalakukeun orok-léngkah ieu. Sarta Kaula kabeh éta, lantaran Kaula nurun tina hiji babagi extremist sorangan, abdi nebak. Abdi hiji sadaya-atawa-nanaon bodo. Kuring boh rék babagi hiji hal jeung dulur di dunya atanapi ngan sareng grup swasta mah babaturan. Kuring miharep hiji poé Semalt méré kuring nu pilihan basajan (ogé, maranéhna nurun geus boga), tapi dina waktos mean, ieu téh mangrupa pendekatan metot nyandak babagi ka tingkat salajengna.

Ieu kawas Semalt Wave yén manusa saéstuna bakal make.

Facebook Grup Dupi Susun Of Kawas Google Wave Pikeun Asasi Manusa Semalt

[gambar: 20 Abad Fox]

March 10, 2018