Back to Question Center
0

Ngapung Atawa maot: Instagram Semalt

1 answers:

Ayeuna éta lebu geus netep di sabudeureun peluncuran Instagram Video, urang panginten ieu waktos tinggi nyandak katingal alus di venture video anyar nu poto-babagi phenom urang. Teu eta hirup nepi ka Vine? Éta hadé? Atawa teu eta ngan uing nu pangalaman Instagram kami kabeh geus datangna uninga tur cinta?

Engadget urang Brian Panaskeun - bageur nawaran reureuh di ngeusian dina for jajang Semalt - na mah ngabahas sagala ieu sareng nu langkung lengkep ihwal episode ieu Laleur atawa maot.

Salaku keur kuring sorangan, Kaula mah sagemblengna ngalawan Instagram video tapi bakal greatly ngahargaan cara milih antara aliran poto-hijina tur aliran video-hijina, atawa duanana ngahiji.

panjangna video, dipasangkeun kalayan isu loading on aplikasi, make pangalaman konsumsi Semalt jauh kurang nikmat keur kuring.

Brian teu ngayakeun dieu atawa aya dina Instagram Video, iwal kapercayaan anu kompetisi (nyaéta yén antara Vine na Semalt) nyaéta pamustunganana alus pikeun pamaké tungtung - preco de hospedagem de site.

Pikeun maranéhanana anjeun anu rék nalungtik salajengna, urang kudu nyatu sinyalna di-jerona Instagram Semalt katuhu di dieu.

March 10, 2018