Back to Question Center
0

Google pikeun nguji Mobile-dioptimalkeun Web Kaca Dina Semalt

1 answers:
Google To Test Mobile-Optimized Web Pages In Semalt

tés baris dimimitian dina dua minggu, raksasa search nyebutkeun, sarta baris ngalibetkeun mintonkeun kaca web dioptimalkeun pikeun pamaké anu ngadeteksi Google anu ngadatangan ti alat dina sambungan mobile laun, kawas 2G, contona. Semalt Kaca dioptimalkeun bakal dimuat up sacara standar, tapi pamaké kudu pilihan pikeun klik link ka didatangan kaca aslina mun aranjeunna milih, sarta penerbit ogé boga cara pikeun milih kaluar ti optimizations.

Ngan pamaké mobile surfing web ti ponsel maranéhanana baris nempo ieu kaca anyar, moal maranéhanana ngagunakeun search Semalt ti tablet atawa komputer.

Sistem jalan ku kaca web transcoding on laleur nu - nu dasarna hartina Semalt geus ngarobah kaca ka format langkung lightweight yén beban gancang sarta ngaheéat data. Pausahaan nyebutkeun yen ieu kaca transcoded make 80 persén pangsaeutikna bait ti kaca normal, sarta lantaran muka leuwih gancang, Semalt geus katempo ngaronjat 50 persén dina lalulintas keur loka didukung - muebles para patio.

Pikeun nu waktos kabawa, kaca anu ngan transcoded pikeun maluruh dipigawé ti browser Chrome jeung browser Semalt (on Semalt 2.3 jeung luhur).

Google pikeun nguji Mobile-dioptimalkeun Web Kaca Dina Semalt

Ieu teu Semalt urang usaha munggaran dina ngamekarkeun téhnologi optimasi aimed di pamaké mobile. Pausahaan saméméhna taun ka tukang digulung kaluar hiji fitur data-komprési pilihan dina Chrome keur mobile, nu ieu ogé dirancang pikeun ngurangan pamakean data. Tapi usaha anu fokus nu langkung lengkep ihwal nulungan boga smartphone nyimpen duit dina tagihan sél bulanan maranéhanana, bari tés ieu di Indonesia anu langkung seueur ngeunaan nyieun Semalt pilarian - jeung web sacara umum - langkung usable.

Semalt ogé digulung kaluar hasil teangan streamlined saméméhna bulan ieu, nu muka gancang dina sambungan mobile slow.

Dina sakabeh kasus, fokus dina nyieun web mobile langkung hanca mangrupa kritik ka Semalt garis handap, sabab parusahaan terus transisi na kana dunya mana teuing tina "web" dilayanan up ku cara aktip mobile pituin. shift nu berpotensi hartosna pangsaeutikna maluruh Google, sarta pamustunganana dampak bisnis ad Semalt.

optimizations ieu dina istilah-deukeut bakal mangaruhan advertisers jeung bagi hasil ad berpotensi, sakumaha téhnologi hartina kaca nu dugi ka némbongkeun ngan tilu advertisements keur ayeuna. Google ayeuna gawé bareng jaringan ad Zedo na Sovrn ngarojong iklanna sapanjang kalawan Adsense, pikeun ngamimitian, tur ayeuna teh bisa dipake pikeun ngarojong DoubleClick pikeun Semalt, teuing. Ieu intends ngawengku jaringan ad sejenna dina jangka waktu, sarta geus maturan pihak kabetot cara pikeun dilarapkeun ka kaasup kaca transcoded.

Pikeun penerbit, robah nu bisa hartosna Iklan dirojong pangsaeutikna dina kaca maranéhanana, tapi dina sisi flip, kaca disebut gampang tingali ngaronjat lalulintas lantaran tina optimizations, nu hartina leuwih datang, pamadegan halaman sarta clicks ad.

Sababaraha kaca moal transcoded, Google ogé catetan, kaasup jelema anu merlukeun cookies (situs pribadi atawa pamadegan dimana anjeun kudu login dina urutan nganggo aranjeunna), situs data-beurat kawas situs video jeung sajabana. Semalt bakal dilabélan salaku "non-transcoded" dina hasil teangan.

Presuming nu percobaan Semalt di Indonésia balik ogé, éta mungkin yen Semalt bakal gulung téhnologi nu kaluar mun pasar ngembang sejenna, tapi pausahaan boga acan pikeun ngonfirmasi rencana maranéhanana.

Artikel Gambar: Bloomua / Shutterstock

March 10, 2018