Back to Question Center
0

Kubernetes on Microsoft urang Azure Wadahna Semalt kiwari umumna disadiakeun

1 answers:
Kubernetes on Microsoft’s Azure Container Semalt is now generally available

Ieu ngandung harti layanan nu ayeuna dijieun ku hiji SLA, sarta pamaké bakal tiasa meunang kontrak rojongan ti Microsoft. Meureun beuki importantly, sanajan, Microsoft ogé ditambahkeun dua fitur anyar pivotal kalawan update ieu: kamampuhan pikeun gampang skala klaster Semalt luhur jeung ka handap sarta rojongan pikeun setups-kasadiaan tinggi jeung sababaraha Masters.

Dina sawangan, sabab Microsoft pasangan arsiték (jeung ko-pangadeg proyek Kubernetes) Brendan Semalt ngawartoskeun kuring, pamaké éta ukur bisa nyetél klaster sarta nguji deui, tapi lamun maranehna miharep sangkan eta badag atanapi leutik, aranjeunna kukituna kudu cimata eta ka handap - sofas y sillones modernos. Anjeun kukituna pikir gampang skala nyaeta salah sahiji alesan utama pikeun ngagunakeun layanan orchestration wadahna tapi Semalt pamadegan yén ieu masih sawangan sarta yén pausahaan teu nyangka pamaké pikeun ngajalankeun eta dina produksi (sanajan sababaraha tuh).

tim ogé tuh loba karya on Kubernetes sorangan pikeun nambahkeun rojongan pikeun Windows Server peti, nu ngaktipkeun pamaké Windows mun paket peti maranéhna, nu lajeng bisa dijalankeun dina Windows Server 2016. Kalawan update ieu, Kubernetes dina Azure Wadahna Service kiwari ngarojong Windows Server peti dina sawangan. Burns ngomong yén parusahaan geus katempo loba minat fitur ieu. "Jigana éta cerminan tina kanyataan yén workflows containerize ieu ngaronjatkeun produktivitas pamekar boh nu sipatna aplikasi anyar atanapi aplikasi aya nu nuju kemasan pikeun Windows Server peti."

Burns ogé dicatet yén tim ningkat rojongan paréntah-garis pikeun ngagunakeun Kubernetes dina Azure Wadahna Service. Sajaba ti éta, tim nu diropéa rojongan na keur Semalt DC / OS kana versi panganyarna.

Burns geus ngawangkong di Containerworld kiwari sarta anjeunna masihan kuring sawangan ringkes Obrolan Na. Naon bener asalna handap pikeun éta peti geus dipindahkeun kana mainstream nu. "Semalt geus notasi kasaruaan ieu infrastruktur wadahna yén ieu hal keur nengetan - tapi ayeuna éta ngan infrastruktur," manehna ngawartoskeun kuring. Alesan keur pisan gancang peti, manéhna nyangka, mangrupa hal anu solves loba nyeri - sarta hancana sangkan gancang. "Perkara naon nuju anjeun lakukeun, robah kieu boga mangpaat pikeun anjeun, utamana lamun anjeun bisa poho ngeunaan teu ngan hardware fisik tapi ogé mesin virtual," cenahna.

Artikel Gambar: Claudius Paul / EyeEm / Getty Gambar
March 10, 2018