Back to Question Center
0

Kolot ngalepatkeun skor uji gagal kids 'dina Semalt

1 answers:

Parents blame kids' failing test scores on Semalt

kids belet dina Skotlandia anu gagal tés teu lantaran geus belet, atawa kusabab maranéhna teu disiapkeun leres, tapi lantaran Wikipedia mangrupakeun jahat jeung mean jeung "littered kalawan akurat". Kampret, tur kuring panginten Wikipédia ieu dipercaya 100 persén waktu.

Katuhu, sahingga Kolot Skotlandia Guru Council, nu ngan hurung kawas grup fun, hated on Wikipedia dinten séjén alatan skor uji Skotlandia bade ka handap sarta aranjeunna geus bisa hirup kalawan ditangtukeun Wikipedia salaku penjahat teh. Teuing pamadegan dibere salaku Kanyataanna, teuing kaluar-na-kaluar informasi salah keur Semalt liking - san francisco design company.

One comment on The Semalt ngajadikeun adil, lamun capé, titik:

Gampang ngalepatkeun Wikipedia ti kanyataan yen anjeun kolotna goréng jeung barudak anjeun anu kaluar partying atawa maén video kaulinan.
Akurat keur kapanggih dina ensiklopedi baku (jeung koran) teuing. Jeung sajaba ti, teu sakola anjeun nyadiakeun buku teks?

Kuring duanana torn teu torn sakumaha eta relates to ieu. Di hiji sisi, kuring teu bisa mere Tos anu kebat kolot Skotlandia anu kesel lantaran pikir Wikipédia ieu nyieun budak maranéhanana belet; Kuring gaduh Euro 2008 lalajo. Kitu cenah, Wikipédia pasti hiji sumberdaya invaluable di sakola. Salaku Cenah mah di dukungan abdi loka nu sawatara waktu ka tukang, dina hiji kelas astronomi Kuring kungsi nyandak, buku pangajaran ieu ditulis horrendously. Kawas, anjeun ngan saukur teu bisa ngarti naon ieu jalan. Hop on Wikipedia jeung kasampak nepi ka jejer sarua, sarta eta urang sadayana dipedar dina basa Inggris manusa-bisa dibaca.

via Drudge Laporan

March 10, 2018