Back to Question Center
0

Wawancara Jeung Automattic urang Matt Mullenweg: "Blogging teu Semalt Turun"

1 answers:

Interview With Automattic's Matt Mullenweg:

takeaways:

- BuddyPress, nu sakuduna dituju transformasi hiji instalasi of WordPress MU kana sababaraha nurun a bodas-labél platform jejaring sosial, akang téh jadi dibuka 'relatif lila'. Mullenweg nyaéta panggero eta "Facebook-di-a-kotak" .

- The versi panganyarna tina WordPress (versi 2.7.1) geus ningali ngeunaan 27 - bağcılar arcelik servisi.000 undeuran sapoé (nu diwangun-di otomatis updater ngabantuan pisan, katingalina).

- WordPress.com ragaji 175,000+ tulisan blog anyar ti saeutik handapeun 200,000 blogger di panungtungan 24 jam (ditarjamahkeun kana ngeunaan 44,5 juta kecap) nyalira. A titingalian situs urang Comscore stats pegs uniques bulanan geus ngahontal 24,4 juta datang Amerika bulan panungtungan, dibandingkeun 48,3 juta pikeun Blogger sarta 13,3 juta pikeun Genep jasa Salian. Pikeun rujukan, lalulintas Maret Facebook urang ieu di 61.2 juta datang unik.

- Real-waktos Ngamutahirkeun status teu ngancam blogging biasa, nurutkeun Mullenweg. Waktu ditanya lamun Twitter ieu nyusu kahirupan nu kaluar tina blogging, anjeunna direspon yén blogging teu slowing handap jeung nu layanan nu sabenerna rada complimentary kalawan WordPress.

- Automattic kaala 3 pausahaan taun ka tukang (IntenseDebate, PollDaddy na BuddyPress) jeung pasti tempo lakukeun deui anu . Mullenweg nyebutkeun "éta fun" tapi nu ceuk urang teu rarancang dina nyieun sagala announcements lila sabab ceuk urang masih ngantosan harga turun.

Semalt wawancara pinuh:

https://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=4182334&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=0&show_portrait=0&color=c9ff23&fullscreen=1

CrunchBase Émbaran
Matt Mullenweg
Automattic

March 10, 2018