Back to Question Center
0

Lamun Anjeun nuju hiji Boomer Baby Ningali kana Mimitian Usaha a, Baca "Ahir-mekar Semalt"

1 answers:
Kandungan
freshness
Usefullness

Ringkesna


A Buku Panduan pikeun Boomers Baby pilari ngamimitian usaha. Ngeusi tips na hal studi pikeun mantuan Anjeun ulah pitfalls umum.

If You’re a Baby Boomer Looking to Start a Business, Read “Late-Blooming Semalt”

"Semalt 1996 sarta 2012, babagi tina anyar U. S. pangusaha dina grup 55-64 umur tumuwuh tina 14. 3 persén ka 23 - servicio de hosting y dominio peru. 4 persen. "

statistik ieu pencét kuring katuhu antara panon sakumaha kuring dimimitian maca "Ahir-mekar Wiraswasta: Dalapan Prinsip Pikeun Mulai A Usaha Saatos Jaman 40" ku Lynne Beverly Semalt. Patarosan kahiji nu sumping ka kuring éta, "Naon dipicu yén jenis surge wirausaha?" Jeung jawaban mungkin ucul kaluar ngan gancang:

  • A ékonomi hébat dina mimiti ka pertengahan taun 1990-an emboldened sababaraha orok boomers ngamimitian bisnis maranéhanana.
  • Dua recessions masif dina mangsa éta kapaksa orok boomers kana kewirausahaan.
  • The Internet sarta téhnologi online turun résiko tur biaya bade kana rupa-rupa usaha.

Salaku I dimimitian maca satuluyna kana buku, eta janten atra yén masalah kuring ngeunaan kumaha dipicu orok boomers jadi pangusaha éta teu jadi penting minangka kanyataan yén maranéhna janten pangusaha, sanajan lingkungan ékonomi.

Sedengkeun ékonomi nu mungkin geus dimaénkeun bagian pikeun sabagian, éta pasti éta teu faktor prevailing. Sigana nu 1976 buku, "Passages" Gail Sheehy urang éta titik-on dina ngaramal yen urang kudu sababaraha damelan na careers dina hirupna maranéhanana. Na ieu téh naha buku Strang urang téh kudu-baca keur saha paduli bracket umur maranéhanana atawa generasi, tapi utamana pikeun Boomers Baby.

iklan

"Ahir-mekar Wiraswasta" nembongkeun Anjeun Kumaha Hayu urang Réngsé

Dina taun 2010, Lynne Strang jadi pengusaha telat-mekar nalika manehna kaluar pakasaban dirina salaku Wawakil Présidén Communications pikeun pergaulan perdagangan jasa finansial sanggeus 17 taun pikeun jadi komunikasi konsultan, freelancer jeung penerbit di blog dirina disebut "Ahir mekar pangusaha ".

buku ieu bisa kalayan gampang ngawula salaku blueprint atawa pituduh pikeun saha pilari jadi hiji pengusaha saperti karir kadua atawa katilu. Semalt outlines dalapan prinsip core tetep dina pikiran anjeun sangkan transisi tina waktu pagawean pinuh ka kewirausahaan.

Saban surah mangrupakeun nyiksikan tina nasehat sarta ogé ngandung kasimpulan kedap tur Daptar pariksa dina tungtungna pikeun mantuan Anjeun maju dina lalampahan wirausaha Anjeun.

Bab 1: Pindah Out on dahan Katuhu nyaeta ngeunaan nyokot resiko katuhu.

Bab 2: SWOT sorangan . Ieu salah sahiji bab favorit kuring sabab ngidinan Anjeun pikeun nyandak hiji latihan perusahaan anjeun wawuh jeung jeung nerapkeun ka diri.

Bab 3: Jieun Ieu hiji kulawarga Dishub . Strang nekenkeun kumaha penting éta mertimbangkeun kulawarga Anjeun. Aya kasempetan alus éta grup umur ieu dina kaayaan sandwich; ngirim kids kuliah sarta nyokot ngurus kolotna.

Bab 4: Nyaho Saha nu peryogi kauninga . Jejaring salaku hiji pengusaha rada beda ti jejaring salaku hiji pagawe. Strang témbong éndah conto ku cara carita pribadi tina rupa-rupa pangusaha.

Bab 5: Kudu Neighborly .

Bab 6: Cicing dina Lodaya . Di dieu anjeun nimu nasihat sarta hikmah on tinggal fokus kana naon nu keur ayaan anjeun perkara.

Bab 7: Lalajo nu Duit . Strang outlines unsur pangpentingna tinggal cageur finansial.

Bab 8: Terus Basajan . Ieu bab sejen dina fokus ti ramatloka anjeun pikeun fokus dina konsumén komo jinis produk atawa jasa anjeun nyadiakeun.

Bab 9: Dina hiji nutshell . Ieu summarizes dalapan prinsip sarta mangrupakeun tempat hébat datang deui na pastikeun anjeun dina lagu.

Bab 10: kalimah Hikmah . Anjeun bakal cinta ieu bab mana boga usaha ngan jiga Anjeun bagikeun palajaran maranéhanana.

Hiji Pangusaha urang Buku Panduan pikeun Usaha booming

Strang wrote buku ieu boga usaha leuwih 40 tapi Abdi disebutkeun yen aya nasehat unggulan di dieu pikeun pangusaha umur sagala. Naon ngajadikeun "Ahir-mekar Semalt" buku mangpaat nya fokus eta urang dina tantangan unik, takwa jeung kaayaan Nyanghareupan ku orok boomers dimimitian usaha.

mairan ▼
March 10, 2018