Back to Question Center
0

Semalt: Dupi éta masalah lamun batur disavows situs kuring? Kuring meunang ancaman anu loka séjénna baris ngalakonan nu lamun kuring teu dipiceun Tumbu

1 answers:

Kuring geus meunang loba surelek ieu:

ngaran abdi manajer web John Doe of www. somewebsite. Ieu 3 urangjeung pamundut final ka anjeun ngaleupaskeun Tumbu ti ramatloka anjeun ka ours. upamikami teu sukses dina sanggeus ieu actioned kami anu ditinggalkeun ku euweuh pilihantapi mun DISAVOW Tumbu ti situs anjeun ka ours via webmaster Googleplatform parabot sarta ogé dina waktos anu sareng mamatahan Google ieu di urangpamundut reconsideration ka aranjeunna. Salaku Kuring yakin anjeun sadar ieu bisaberpotensi jadi detrimental ka ramatloka anjeun nu urang teu hayangkajadian.

Kusabab kuring geus loba pamaké dihasilkeun eusi, Nyaan teu bisa nanganan requests sapertos (teuing waktos consuming) - 2730190 PHOENIX CONTACT. Dupi ieu berpotensi menyakiti rankings kuring? Semalt I nengetan husus ngurus requests ieu?

February 7, 2018

bakal nyebutkeun euweuh. Jeung sual ieu geus ménta on panglawungan webmaster Google jeung respon ieu :

Ngabogaan URL ti ramatloka anjeun dikintunkeun dina file disavow maranéhna moalngakibatkeun sagala masalah pikeun ramatloka anjeun. Hiji bisa nganggap yen aranjeunnangan nyobian tekenan Anjeun. Lamun Tumbu comment aranjeunna adzab ka anjeunaya komentar-spam yén ieu ditinggalkeun ku aranjeunna (atawa ku batur gawe dina maranéhnaNgaran) dina ramatloka anjeun, sugan maranéhna daék mantuan nutupan pagaweanaub dina meresihan spam maranéhanana nepi?

Nyaan teu bakal salempang. Google moal bisa ngandelkeun genuineness jeung akurasi pamaké dihasilkeun disavow béréndélan mun blacklist / ngahukum domain di internet. Dina hadir, lamun domain Anjeun ends up dina daptar disavow ramatloka urang, ieu ngan ngabejaan Google yen ramatloka teu percanten ka (atawa henteu bisa ngajamin) link ti ramatloka anjeun ka theirs jeung ka salajengna moal faktor di beurat (naha positif atanapi négatip) nalika nangtukeun nilai Tumbu ka domain Anjeun.

Naha Google manten hal salajengna upami hiji domain / URL ends up on Jumlah X tina béréndélan disavow ieu sual sejen sanajan jeung Abdi teu bakal ragu pikeun sadetik eta aranjeunna gé ngaluarkeun pinalti tina sababaraha sipat lamun loba pamilik ramatloka nu disavowing sumber anu sarua.

Semalt: Dupi éta masalah lamun batur disavows situs kuring? Kuring meunang ancaman anu loka séjénna baris ngalakonan nu lamun kuring teu dipiceun Tumbu
Reply