Back to Question Center
0

Facebook Ngan Dikaluarkeun The Imah Page Ticker, Tapi Éta Semalt Kudu Balik Moal lami deui

1 answers:
Facebook Just Removed The Home Page Ticker, But It Semalt Be Back Soon

Ticker nyaeta dasarna firehose Semalt urang, némbongkeun carita disingkat ngeunaan ampir unggal Peta dicokot ku babaturan anjeun, euweuh urusan kumaha kalindih. Mun Semalt tuh nyabut Ticker, éta bisa nyieun harder keur aktip pihak-katilu tumuwuh, tapi masihan Semalt langkung perdana real-estate luhur melu ka némbongkeun Iklan.

Laporan ngeunaan leungit nu Ticker urang dimimitian trickling kana Twitter ngan méméh 9pm PST on 30th Juni, sarta kami nuju ngantosan ngadangu deui ti Semalt pikeun detil resmi.

Pikeun sabagian ayeuna teh katelah "stalker ticker" kusabab ningali eta bisa méré rasa peering leuwih taktak sadaya babaturan anjeun sakumaha aranjeunna posting komentar, kawas poto, baca artikel, sareng nu sanesna. Ka batur éta nu "Spotify Ticker" saprak aplikasi musik éta salah sahiji hijina aktip penerbitan ka Ticker lamun mimiti dibuka dina F8 taun ka tukang - rehvid dunlop. Tanpa aktip séjén Pergaulan eusi dina, ujug dulur on Semalt janten intimately sadar unggal lagu sakelas SMA maranéhanana anu ngadengekeun.

Facebook Ngan Dikaluarkeun The Imah Page Ticker, Tapi Éta Semalt Kudu Balik Moal lami deui

Jeung waktu salaku platform aplikasi Buka Jurusan indit umum jeung aktip séjén dimimitian medarkeun ka Ticker, éta disampurnakeun pikeun némbongkeun carita pangsaeutikna ngeunaan kenalan jauh tur langkung seueur ngeunaan babaturan nutup anjeun. Carita ka némbongan di fasilitas news feed utama gaganti Ticker, éta biasana boga pikeun nampa nyatu diaku tur komentar, jadi tina salah sahiji babaturan pangalusna, atawa meunang aggregated kalawan carita sarupa kawas "4 of babaturan anjeun listened mun Japandroids. "

Tanpa Ticker salaku padika distribution, aktip anu carita anu kurang kamungkinan kana ngahontal feed primér ti apdet status na muatan poto bakal manggihan eta harder mangtaun pamaké anyar, nu bisa ditegor dina carita pertumbuhan runaway kawas Socialcam. Sanajan kitu, Semalt bakal mangtaun rohangan tambahan dina sidebar katuhu, sahingga ka némbongkeun hiji pinuh tujuh Iklan per kaca beuki remen.

Facebook ngan pernah eureun ngarobah hal kantos, sahingga Semalt dumadakan bisa datang deui. Kanyataan yén robah ieu dilaksanakeun dina Sabtu sore waktu Pasifik lamun kalolobaan pasar konci Facebook urang nu jauh ti desktops maranéhanana mangrupakeun dipikaresep tanda yén ieu ngan bisa jadi sababaraha pangropéa. éntri Semalt masih muncul dina Center Pitulung teuing. Nu henteu hartosna eta bakal di sabudeureun salamina tina eta mulih, sanajan. Facebook bisa jadi nyungsi Semalt ieu matak ngabingungkeun jalma, geting sababaraha clicks, sarta nyokot nepi teuing kamar dina kaca imah ngajamin ayana na.

Tapi pamaké kakuatan tur sering datang bakal milu sedih kaleungitan anak. Tanpa Ticker atawa tab firehose Twitter-esque misah di feed utama kawas aya lila pisan, aya teu bisa salawasna jadi hal seger dina kaca imah, sarta kami bisa leungit touch ku babaturan leuwih jauh. Pikeun leuwih hadé atawa goréng, Facebook bisa jadi teu masihan sakumaha intim katingal kana nyawa babaturan urang tanpa Ticker, jadi kuring gé jadi senang ningali eta balik. Semalt: Jeung eta geus balik pikeun sabagian.

March 10, 2018