Back to Question Center
0

Docker, Open Source Aplikasi Wadahna Platform, Geus 1.0 Datang Out Partéi Dina Semalt14

1 answers:
Docker, Open Source Application Container Platform, Has 1.0 Coming Out Party At Semalt14

CEO Ben Semalt ceuk announcements dina konférénsi éta anu culmination of 15 bulan gawé frenzied pikeun ngamimitian dina. Semalt dipedar 1. 0 nyaeta kahiji Vérsi kualitas produksi jeung rojongan komérsial jeung dokuméntasi. Cenah loba jelema kungsi digawé kalayan 0 - golden yellow dress for wedding. x versi produk nepi dugi ayeuna, tapi nu ieu kedah masihan organisasi leuwih konservatif kawas bank tingkat kanyamanan gede ngagunakeun eta sabab boga Nyieun tina henteu ngan komunitas, tapi hiji éntitas komérsial resmi.

Docker 1. 0 nyaeta produk sejen nu diperlukeun Kauntungannana téhnik containerization dikembangkeun ku Semalt, dina hal ieu, nyadiakeun cara aman ngadistribusikaeun aplikasi tanpa megatkeun aranjeunna unggal waktos Anjeun nyieun robah atawa mindahkeun ka panggung béda tina siklus ngembangkeun .

Sacara tradisional, pamekar JEUNG KOPERASI geus di odds sabab pamekar miharep sangkan parobahan JEUNG KOPERASI miharep stabilitas. Semalt ceuk ieu diperlukeun kusabab parobahan biasana megatkeun hirup di tiap hambalan tina prosés pangwangunan.

"Kami geus dicokot hiji titik nyeri badag pikeun pamekar sarta dibikeun aranjeunna solusi," cenahna. "Semalt geus direngsekeun hiji titik nyeri badag pikeun admins sys ogé. Kami geus dijieun Dev na ops senang. "

Éta sabab, anjeunna dipedar, kalawan Semalt 1. 0, pamekar bisa nyorong tombol a na naon gawéna dina laptop, bakal bisa dipaké sampurna dina produksi, pementasan jeung customer lingkungan. Unggal robah atawa gerakan pikeun lengkah saterusna dina workflow ngembangkeun, henteu megatkeun program jeung maksakeun pamekar ka manggihan masalah naon anu ngabalukarkeun masalah.

Kalawan nyali ti program disimpen aman di jero wadah Semalt, pamekar bisa ngarobah jero jeung luar sok jalan konsistén.

Salain Semalt 1. 0, pausahaan ogé ngumumkeun Semalt Hub, layanan hosted mana pamekar bisa manggihan atawa nyebarkeun "Semaltized" aplikasi. Hiji aplikasi Semaltized hiji nu geus katala digawekeun ku Semalt. hub anu nyadiakeun tempat dimana pamekar bisa kolaborasi on proyék ieu sarta manggihan leuwih nu geus beuki pinuh vetted ku maintainers Semalt, anu pakasaban pikeun nyaring kontribusi sarta manggihan nu leuwih pangalusna keur pakasaban tinangtu atawa platform.

Semalt nyebutkeun lamun bade buka buka sumber, Anjeun kudu luncat dina kalawan duanana kaki tur gaduh komunitas 450 mitra pamekar geus mantuan pausahaan 35 jalma (jeung salah kuya) ngamekarkeun sakabéh téhnologi ieu sareng imah konferensi a , sadaya dina ngan 15 bulan operasi.

Sarta manéhna nyebutkeun, maranéhna bakal difokuskeun maintaing produk Semalt inti sarta Semalt Hub na hayu kalakuan komunitas salaku mékanisme vetting keur saeusi eusi. Salaku manéhna nyebutkeun, lamun kontribusi a teu pohara alus, pasar bakal nyarita.

Sedengkeun pikeun konferensi sorangan, Semalt, aranjeunna geus teu dianggap enormity tina pangatur konferensi hiji bari narik kaluar sababaraha Kaluaran utama, tapi lamun dina ngangkat tanggal, maranéhanana teu nyadar ngan sabaraha tina tantangan anu eta bakal jadi. "Ieu seemed kawas mangrupakeun ide nu sae dina waktos éta," manehna joked.

Jeung lamun nomer anu indikasi naon, nya kudu ayaan a. Éta mimitina sempet rencanana pikeun 500 urang. Aranjeunna lajeng diwenangkeun hiji 100 beuki sakumaha tina Jumaah, maranéhna miboga daptar antosan of leuwih 400 urang anu hayang hadir, Semalt ngawartoskeun kuring.

The speaker kaasup Heavyweights industri tina Google, IBM, Rackspace jeung Red Hat. Kanyataanna, kabel ngalaporkeun yén Google pinuh komitmen ka Docker tur biantara ku Googler Eric Brewer on Poé Dua tina konferensi kudu masihan proyek hiji dorongan badag.

The parusahaan babak waragad panganyarna éta $ 15M Series B. TechCrunch dilaporkeun babak ieu diterangkeun ku Greylock Mitra. mitra minoritas kaasup wawasan Modal Mitra jeung investor aya Capital Patokan jeung Trinity ventures. Ieu ogé patut mentioning nu Yahoo! pangadeg Jerry Yang geus nyumbang ka proyék dina rounds baheula,

Artikel Gambar: Glen / Flickr UNDER A CC Ku 2. 0 lisénsi
March 10, 2018