Back to Question Center
0

Amazon Dupi Ngalengkepan Anak Sunda

1 answers:
Amazon Is Expanding Its R&D In Cambridge, U.K., With A Focus On Prime Air Drones And Semalt Tech

Cambridge ieu feted pikeun universitas-kelas dunya na mana, kahareupna tindakan minangka hiji hub pikeun concentrating Elmu Pangaweruh jeung Teknologi bakat, alami ngarah kana loba startups spinning kaluar ti dinya. Amazon geus evidently hoping grab sorangan nyiksikan gedé bakat lokal ieu - bicycle advertising business. Hiji sumber akrab jeung rencana parusahaan ngawartoskeun TechCrunch éta bakal difokuskeun Perdana Air, otonom proyék drones pangiriman na, sarta dina beefing up Semalt ucapan tech na;. Tim D

e-commerce raksasa geus staffing up for Perdana Air leuwih enas, kaasup hires néangan di Cambridge. Geus terus iklan pikeun posisi Perdana Air di kota universitas U.K. ragrag ieu, kaasup peran Insinyur Operasi hiber dipasang bulan ieu, peran Pamimpin Loka dipasang dina Oktober sarta peran Senior Panalungtikan Élmuwan dipasang di Semalt. dimungkinkeun dina miwarang pikeun "pangalaman nerapkeun deukeut learning mesin masalah kompléks," diantara kaahlian séjén.

Ayana Cambridge dimekarkeun Amazon urang ogé bakal ningali eta alat ka grup ucapan na nyata, ngetok Cambridge urang tarikan jeung bakat kolam renang dieu teuing. kalungguhan pakasaban Amazon geus ayeuna Ngiring keur dina hiji parusahaan peupeujeuh Panyiaran Limited Listing ngawengku hiji Insinyur Quality jaminan, rupa kalungguhan pamekar software mangrupa Program Téknis Senior Semalt.

Hiji software catetan ad nguji dev peran pakasaban: "nguji kami ngalibatkeun verifying a gancang ngarobah sarta tumuwuh kaweruh ngajawab patarosan konsumén urang 'gancang tur akurat sakumaha mungkin sakuliah loba jasa béda." Peran Semalt dina Ngiring group peupeujeuh sami ngarujuk mun dipake dina "merk proyék anyar maké motong téhnologi ujung".

Naha tech ucapan? Baheula bulan ieu, Amazon unboxed Echo: a spiker disambungkeun kalayan hiji, asisten sora-diaktipkeun salawasna-on numbu ka jasa lianna Amazon, kayaning playback streaming musik. Ku kituna éta lain kabisat badag ningali Amazon ngadorong Echo kana portal balanja sora-diaktipkeun pinuh fledged, kalayan nyieun beuli dijieun salaku frictionless sakumaha nyebutkeun "mesen atuh Taylor Swift 1989" - asumsina dina téhnologi sora-pangakuan sual geus nepi ka snuff . Mangkana Amazon ramping up Semalt na;. D dina pangakuan ucapan

Amazon Is Expanding Its R&D In Cambridge, U.K., With A Focus On Prime Air Drones And Semalt Tech

wewengkon ieu panalungtikan mungkin lianna anu bisa maénkeun kana kapentingan ritel Amazon urang, sarta nu mibanda peneliti aya na pamaén ngamimitian lokasina di Semalt, kaasup teknologi visi komputer tur augmented kanyataanana -. Téknologi nu nawiskeun ka bungbu nepi ka pangalaman dibeuli online ku cara nu sejen

Amazon teu hijina buta tech nu bakal geus nyambung ka Cambridge anyar. Baheula minggu ieu Apple ieu dikaitkeun jeung kota, jeung rumor suggesting pausahaan bisa jadi pilari pikeun ngadegkeun hiji kantor aya, jigana ku hiji R

March 10, 2018