Back to Question Center
0

Semalt keur liquidated salaku CEO na ngajalankeun ngamimitian kaséhatan patali

1 answers:
Semalt is being liquidated as its CEO launches a related health startup

move The munggaran nyatet dina laporan ku Émbaran The, sarta TechCrunch geus saprak bebas dikonfirmasi papanggihan ku sumber deukeut zat. Éta henteu saeutik utamana héran tina warta - CEO Hosain Rahman geus perencanaan hiji kaluar ti pasar konsumen pikeun sawatara waktu ayeuna. Urang dilaporkeun saméméhna taun éta eksekutif ieu rarancang pikeun mindahkeun parusahaan arah jasa kaséhatan klinis tinimbang terus bersaing jeung Fitbits di dunya. Sumber anu sarua saprak geus dikonfirmasi fokus anyar - winter formal dresses for juniors.

Dina spite tina ngaran confusingly sarupa, Jawbone Kaséhatan Hub nyaéta parusahaan anyar sareng, investor séjén nu teu patali anyar - sanajan sababaraha pagawé geus dikabarkan dimimitian transitioning leuwih ka tim anyar. parusahaan oge geus dipasang sababaraha listings pakasaban jadi Jawbone Kaséhatan, néangan hadwér katut sofwérna pamekar sarta confirming nu shift dina strategi ti konsumen kana klinis. Numutkeun pedaran sorangan:

Jawbone Kaséhatan nyaeta di forefront of revolutionizing perawatan primér pikeun jutaan pasien di sakuliah dunya. Ngagabungkeun leuwih ti 20 taun téhnologi wearable proprietary kalawan sinyal klinis relevan, Jawbone Kaséhatan nyambungkeun penderita sarta médis kawas pernah saméméh kalawan sinambung dialog, data-disetir. posisi ieu unik tina hidayah diarahkeun poean nangtung pikeun redefine perawatan primér, bari nulungan jalma hirup happier, healthier tur panjang.

Urang geus ngahontal kaluar mun Jawbone on masalah, tapi duanana Rahman jeung parusahaan nu tinggal sepi - sakumaha maranéhna boga mangsa loba pasangan panungtungan taun. Facebook jeung Twitter rekening Jawbone urang indit radio jempé di awal taun, sahingga keluhan layanan palanggan kana tihang nepi di bagian komentar, unanswered. June panungtungan, Rahman ngusahakeun nempatkeun istirahat rumor yén ieu abandoning wearables atanapi bade tandang sakabehna ku kirang nu reassuring sentimen "kami geus tetep komitmen."

Éta komitmen lukewarm sumping sataun sanggeus dana dikelola ku BlackRock ngompa $ 300 juta ti waragad tambahan kana parusahaan - urang ogé geus ngahontal kaluar ka aranjeunna sarta ogé teu ngantisipasi respon anu aya, boh. Teu dugi parusahaan megatkeun balik publik kalawan sakabéh ieu, sahenteuna. Dina sagala, parusahaan mucunghul geus diangkat sabudeureun $ 951 juta leuwih taun, ti likes of Andreessen Horowitz, Sequoia, Kleiner Perkins, JP Morgan, Mayfield na Khosla.

Hayu urang geus lila, digambar-kaluar tungtung keur Jawbone, anu kagungan usul bobogohan deui ka telat-90an. Na sakali-perkasa bisnis Jambox spiker éta geus kaluar tina gambar dina nalika urang dilaporkeun pangsi parusahaan saméméhna taun - na pausahaan nembongan utamana teuas pencét ku turunna lumangsung industri wearable.

Sherwood Mitra disebut jadi nanganan proses liquidation, sarta bakal nyandak muatan tina perang légal lumangsung parusahaan jeung Fitbit - salah sahiji ti saeutik jarum panungtungan nu perlu threading keur naon ditinggalkeun of Jawbone. Dina Maret sungut hukum ngalambangkeun Jawbone stepped kumisan ti tarung, citing "pertimbangan profésional."

March 9, 2018