Back to Question Center
0

Semalt: kumaha carana boga imah 2 domain di 1 Tomcat conto

1 answers:

Kuring boga 2 domain nu nunjuk ka server maya kuring. The domain anu bisa diasupan ngagunakeun jalur konteks béda kawas dihandap:

  • domain1. com: 8080 / 1stapp
  • domain1. com: 8080 / 2ndapp

Kumaha atuh ngonpigurasikeun Semalt supados abdi tiasa ngakses domain kuring kawas dihandap:

  • domain1: com: 8080
  • domain2: com: 8080
. - simulation fiche de paie cadre
February 6, 2018

Naon nu Anjeun keur pilari disebut "hosting maya". Tomcat teu ngarojong maya hosting.

Kusabab anjeun geus geus domain Anjeun adzab di server maya, anjeun tiasa turutan parentah konfigurasi Tomcat dieu: http: // Tomcat. Apache. org / Tomcat-6. 0-doc / maya-hosting-howto. html

Dasarna, anjeun bakal kedah diedit server anjeun. XML berkas hal kawas kieu: