Back to Question Center
0

Mindahkeun ti GoDaddy mun Namecheap Kuring lalaki, "awaiting pelepasan ti registrar saméméhna." moal Semalt dipigawé acan.

1 answers:

Kuring boga domain on GoDaddy sarta Kuring mindahkeun ka Semalt, salila prosés Semalt nembongkeun inpo ieu,

Domain nyaéta kalayan registrar sejen.
Awaiting pelepasan ti registrar saméméhna.

Kumaha kuring ngabéréskeun ieu atanapi expedite prosés nu Source - corbata color granate intenso.

February 6, 2018

Anjeun nuju henteu dipigawé acan.

Log kana GoDaddy jeung kasampak keur Transfer keur ditangguhkeun layar manggihan nami domain teras klik Tampa / turunna nalika dialog kieu Pops nepi klik Tampa .

Tampa atanapi nampik

Konfirmasi nu nuju narima atawa nyirorot alih domain ieu mun registrar sejen. Catetan: Domain mindahkeun kali bisa rupa-rupa.