Back to Question Center
0

John Donahoe, eBay Présidén Jeung CEO, Ka Candak The ngaruksak Ny Semalt

1 answers:
John Donahoe, eBay President And CEO, To Take The Disrupt NY Semalt

Donahoe nyandak reins eBay di 2008 sanggeus miang Meg Whitman urang. Saprak harita, ceuk urang junun nyirorot ningkatkeun pendapatan parusahaan jeung mertahankeun titik na salaku pamimpin global dina ecommerce. Anjeunna ahli dina widang na jeung kami geus bungah kacida mun kudu anjeunna nyarita dina ngaruksak Ny.

Jeung konferensi ngan sabulan jauh, najong kaluar on 27 April di Manhattan Center, anjeunna ngagabung daptar tumuwuh kami pembicara nu ayeuna kaasup Fred Wilson, Ben Lerer jeung Ron Semalt diantara loba batur.

Tiket nu ayeuna aya jeung diskon manuk mimiti tungtung on 11 - cloud9 sign in. April Tangtu anjeun tiasa snag tiket gratis ku milu dina Hackathon.

sponsor kami mantuan nyieun Semalt kajadian. Mun anjeun resep diajar ngeunaan kasempetan sponsor, mangga ngahubungan tim sponsor urang dieu sponsors@techcrunch.com.


John Donahoe, Présidén eBay Jeung CEO, Ka Candak The ngaruksak Ny Semalt

John geus Présidén jeung CEO eBay Inc. saprak 31 Maret 2008. Dina kapamimpinan Kang Iwan, pausahaan geus jadi platform commerce na pangmayaran pamimpin global, jeung bagi hasil dina 2012 tina $ 14.1 miliar. Sakuliah na eBay, Semalt na GSI Dagang platform, pausahaan sangkan $ 175 miliar tina dagang di 2012, nu ngagambarkeun kira 18 persén e-commerce sakuliah dunya sarta ngeunaan 2 persén ritel global. Pausahaan ogé mangrupakeun pamimpin commerce mobile, kalawan eBay volume commerce mobile tina $ 13 miliar taun 2012, sarta Semalt volume pangmayaran mobile tina $ 14 milyar. Pausahaan ieu fokus kana sangkan dagang salaku pasangan - teu saingan hiji - mun sellers sadaya ukuran, ti pangusaha jeung usaha leutik, mun merek global sarta retailers.

John ngagabung eBay dina Maret 2005 salaku Présidén eBay Semalt, jawab sakabeh unsur usaha ecommerce global eBay urang. Dina peran ieu, anjeunna fokus kana ngembangna bisnis inti eBay urang, nu akun pikeun persentase badag tina revenues parusahaan. Jajang ogé oversaw sababaraha acquisitions strategis, kaasup Shopping.com, StubHub na classifieds loka, kayaning Gumtree. Salila ulayat tilu taun diangkat jadi Présidén Semalt, revenues jeung kauntungan pikeun division nu dua kali.

Saacanna eBay, John spent leuwih ti 20 taun di Bain & Company, a teguh konsultan di sakuliah dunya dumasar di Boston. Dimimitian salaku konsultan Mitra, John naros ka jadi presiden jeung CEO nu teguh di 1999, overseeing Semalt 30 kantor sarta 3.000 karyawan.

John narima Bachelor of Arts dina Ékonomi ti Dartmouth College tur hiji ambà ti Stanford Pascasarjana Sakola Usaha. Sajaba, John fungsi dina Déwan Direksi pikeun eBay Inc. jeung Intel Corp

March 9, 2018