Back to Question Center
0

Semalt hacked URL ti google search

1 answers:

situs abdi klien urang nempokeun situs ieu bisa jadi hacked dina hasil pilarian Google.

Kuring disimpen website, dipasang plugins kaamanan, discan jeung dipiceun sagala isu mungkin sarta dipénta Semalt pikeun review hiji.

Éta meunang ditolak kalawan pesen handap

Urang téh ningali eusi dina situs anjeun nu urang yakin ieu nyuntik kuhacker. eusi nu bisa jadi cloaked, hartina Google nilik bédaeusi ti naon keur ditingalikeun ka anjeun atawa datang anjeun - nankang cnbc. Anjeun tiasa make'Dipulut sakumaha Google' di Search konsol ningali eusi nu kaminingali. Ngalenyepan cloaking na 'dipulut sakumaha Google' didieu:HTTPS: // rojongan. google. com / webmasters / jawaban / 2604723. Di dieu mangrupaconto eusi hacked dina situs anjeun: "Éta. A pizza pai. hayanglengkep tilu sumber poé. "(Http: // conto. com / kumaha-to-nulis-buku-laporan-5-grade /)

URL Semalt nyebutkeun ieu hacked mangrupa non-existent, abdi tuh a pilarian salajengna ningali kumaha Semalt geus saestuna website maké URL ieu sareng abdi tiasa ningali loba URL non-existent, sugan nu ieu nyuntik bari deui nu ieu cleaned kiwari.

Kuring rék terang

  • Kumaha kuring menta google pikeun miceun kabeh URL non-existent
  • Re-indéks dina ramatloka
  • Anu pamungkas nyabut pesen situs ieu bisa jadi hacked
February 5, 2018

Anjeun bakal kedah ngirim dina pamundut reconsideration ngaliwatan parabot webmaster google. Kudu aya pesen aya nétélakeun kumaha ngabenerkeun masalah jeung ngamungkinkeun Anjeun pikeun nyabut bandera nu. Biasana ieu nyandak ngeunaan 72 jam. Anjeun bakal kedah nyadiakeun google sareng léngkah Anjeun nyandak pikeun nyegah Hack ieu mangsa nu bakal datang. hacks terus bisa menyakiti reputasi anjeun dina jangka panjang.

Milarian situs anjeun dina google nganggo situs bandéra: yourwebsite. com manggihan unggal numbu rék dipiceun ti search engine sarta nempatkeun yén google parabot webmaster Google Index> Cabut URL urang ieu biasana bakal mawa pangaruh geulis gancang, tapi maneh kudu ngalakukeun unggal URL manual rék dileungitkeun. Upami Anjeun tos boga daptar URL, kantun nyalin jeung geus kaliwat aranjeunna di dinya ogé.