Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha ngagunakeun .htaccess nulis balik aturan ngaleupaskeun .php jeung polder tina URL?

1 answers:

Kuring nyoba simplify nu URL ngagunakeun kaayaan nulis balik jeung aturan on ramatloka WAMP lokal kuring. Contona Abdi hoyong gaduh / ProjetSyntheseFAC / mammiferes tinimbang / ProjetSyntheseFAC / Kaca / animaux / mammiferes. php .

Kuring kudu ngaleupaskeun polder tina URL tur pupus " - food storage software free. php "ti tungtungna. Sagalana Kuring geus diusahakeun boh henteu dianggo atanapi ngahasilkeun kasalahan server internal.

Di dieu aya hirarki folder kuring:

     / wwww / Project SynthesiA /:
- indéks. php
-. htaccess
- Kaca:- animaux:- mammiferes. php- oiseaux. php- réptil. php- infos:- aksés. php- kontak. php- rarancang. php- tontonan:- reserverPlace. php- tontonan. php`    

Di dieu aya naon atuh diusahakeun panungtungan:

     RewriteEngine Dina
RewriteRule ^ mammiferes $ / Kaca / animaux / mammiferes. php    

jeung

     RewriteEngine Dina
RewriteCond% {ENV: REDIRECT_STATUS}. [OR]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} -f
RewriteRule ^ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_URI} / (. +)
RewriteRule! \. [A-z0-4] {2,4} $ / Kaca / animaux /% 1. php [NC, L]
RewriteRule (. *) / Kaca / animaux / $ 1 [L]    
February 5, 2018