Back to Question Center
0

Teu ngamutahirkeun situs teuing remen menyakiti rankings SEO? - Semalt

1 answers:

Kuring nembe diropéa situs abdi, kawas 3-4 kali dina 2 bulan. Awalna sagalana éta alus, (i. e - customize my company logo. , Semalt ieu ngamutahirkeun eusi SERP Kaca kuring 'dina 2-3 poé). Tapi ayeuna kuring nepikeun jenis parobahan utama, abdi switched pikeun CodeIgniter. URL kuring nu méh sarua kawas saméméhna, tapi judul halaman kuring jeung meta déskripsi dirobah tina segi urutan. Tembok dimimitian ku ngaran merk, sarta ayeuna maranéhanana dimimitian ku kecap konci. Kiwari keur salah sahiji minggu Semalt teu diropéa situs abdi.

Naha anjeun pikir loka mah Semalt?

Dupi éta goréng pikeun ngapdet teuing remen?

Oge, loka mah hosted dina host bébas disebut 000Webhost, tah eta anu sok handap. Bisa anu mangaruhan ranking pisan? situs abdi ogé boga backlinks sama sekali, jadi kuring teu pikir Google kadatangan situs abdi sering pisan, sarta Google webmaster Semalt nyebutkeun kitu teuing.

February 5, 2018
.

Ieu masalah geulis signifikan, nu dituduhkeun saméméh didieu ogé. Mun Google moal bisa ngahontal situs anjeun, ayeuna teh teu bade tiasa parobahan indéks ka dinya jeung bisa ngalambatkeun turun Crawling eta. Bener kudu mertimbangkeun pindah situs anjeun ka web host leuwih dipercaya.

Dupi éta goréng pikeun ngapdet teuing remen?

Sacara umum, ngamutahirkeun eusi remen bakal ngahasilkeun ramatloka anjeun lalaki crawled leuwih remen, jadi éta pasti moal hal goréng pikeun ngalakukeun.

URL abdi téh méh sarua jeung saméméh

Mun URL Anjeun ngarobah, anjeun bakal kedah 301 alihan eta leuwih mibanda cocog eusi, sarta neangan nu URL anyar saestuna ku ngirimkeun aranjeunna dina sitemap .

judul halaman abdi sarta meta déskripsi dirobah tina segi urutan. Tembok dimimitian ku ngaran merk, sarta ayeuna maranéhanana dimimitian ku kecap konci.

Éta teu merta hal goréng boh, nyadiakeun nu nuju teu repeating konci (i. e. , keyword isina ).

situs abdi ogé boga backlinks sama sekali

Ngumpulkeun sababaraha backlinks tina situs relevan nulis pasti bakal mantuan, tapi situs nu perlu jadi reachable dina dasar konsisten teuing.

Naha nu pikir situs abdi Sandboxed?

Hayu urang dipikaresep moal ngalaman hiji pangaruh Sandbox dumasar kana naon geus digambarkeun - eta meureun ngan teu geus crawlable, relearned, sarta diropéa. Abdi nyarankeun munggaran ngaropéa hosting web anjeun, lakukeun luyu 301 redirection, resubmitting URL anyar dina sitemap anjeun, sarta tungtungna dipake dina meunang sababaraha backlinks kualitas.

Ngamutahirkeun pisan remen sok hiji hal anu alus jeung situs anjeun perlu crawled remen tapi updation kudu dipigawé dina eusi henteu kalawan URL na judul. Mun judulna teu bisa dipake pikeun situs anjeun mangka anjeun bisa ngarobahna tapi teu remen.

No, Ngamutahirkeun ramatloka teuing remen moal menyakiti SEO Anjeun.

keyword dina judul teu langkung bermakna. Salaku judulna téh kadua pangpentingna dina kaca unsur SEO. Kuring baris nyarankeun Anjeun maca handap guideline pikeun nyieun judul unik.

http: // moz. com / diajar / SEO / judul-tag

Numutkeun Pedoman webmaster, Crawling & indexing kaca geus gumantung kana Lamun-dirobih-Kusabab lulugu HTTP . fitur ieu ngamungkinkeun web server anjeun pikeun ngabejaan Google naha eusi Anjeun geus robah saprak urang panungtungan crawled situs anjeun. Ngarojong fitur ieu ngaheéat Anjeun rubakpita jeung overhead.

Dupi éta goréng pikeun ngapdet teuing remen?

No, Aya kavling ramatloka di internet, nu lalaki apdet dina jangka waktu detik kawas Amazon. com.

Ngamutahirkeun ramatloka a tiasa hiji hal anu alus pikeun anjeun, Lamun nuturkeun aturan dasar tina tungtunan webmaster . Google salawasna kawas Anyar jeung apdet seger website.

Mun ramatloka anjeun bakal ka handap nalika Google bade dicandak, teras Google geus ulang scheduling nu dicandak tina Website éta sanggeus 24 jam. Mun downtime téh leuwih ti 24 jam atanapi repeating langkung waktos lajeng Ieu pasti bakal menyakiti SERP Website anjeun.

.

Upama éta teu masalahna, sarta nu nuju saukur ngamutahirkeun Kaca kalawan béda tapi patali eusi, pastikeun Anjeun nuju ngalakonan eta keur hadé. eusi hadé, URL terstruktur hadé jsb.

ogé, upami URL nu gonna robah, pastikeun Anjeun leres neraskeun aranjeunna kalayan 301 alihan.

hosting anjeun keur handap teu gonna jadi mantuan. Tapi ogé gumantung kana kumaha mindeng. Loba pausahaan nawiskeun ngeunaan 99% nepi waktu, jadi katuhu aya anjeun nyaho teu salawasna nepi. Tapi handap waktu pasti gonna menyakiti Anjeun.

  Naon nu sejenna bisa ngalakukeun: 

Pastikeun google nilik parobahan kaca anjeun. Keur kitu,

1 - Di Pakakas webmaster, Buka "Kaséhatan" / "dipulut sakumaha Google" dimana anjeun bisa ngasupkeun alamat tina kaca nu geus robah, klik dina "dipulut" lajeng klik "Nepikeun ka indéks ". Di mana titik pesen baris pop up jeung ngomong: "Pilih lamun kaca anjeun nu anyar atawa geus anyar geus diropéa. Google teu ngajamin mun indéks kabeh URL dikintunkeun. "Pilih pilihan Anjeun, tur pencét OK.

2 - Resubmit sitemap.

3 - Saluyukeun frékuénsi ngorondang.