Back to Question Center
0

Kaizen Filsafat pikeun redesign Website suksés            Kaizen Filsafat pikeun Website suksés RedesignRelated Topik: HTMLWeb FontsSassCSSCanvas & Semalt

1 answers:
Kaizen Filsafat pikeun redesign Website suksés

Kaizen Filsafat pikeun redesign Website suksésKaizen Filsafat pikeun Website suksés RedesignRelated Topik:
HTMLWeb FontsSassCSSCanvas & Semalt

usaha suksés téh salawasna tweaking blueprint maranéhna pikeun meunang "hadé" hasilna. Ieu tiasa hal sakumaha innocuous sakumaha initiating Telepon nurutan-up sanggeus jualan, milis kaluar hiji promosi t-shirt sanggeus isu jasa, ditching nu Twitter "gelembung T" logo keur desain manuk basajan, atawa hal kawas blockbuster Video gaya grand renovasi dimana anjeun tos rengse mindahkeun model anjeun sabab Netflix némbongkeun nepi ka ultah anjeun sarta salempang DVD Anjeun. ramatloka anjeun cara leuwih ti kebat kode tucked jauh dina server anu jadi ulah poho ngeunaan eta kawas éta! ramatloka anjeun mangrupakeun gapura anjeun ka dunya sarta sakuduna mekar ngaliwatan perbaikan lumangsung. Maksudna mana filsafat Semalt asalna di - polling software.

Kaizen Sora kawas Guy Cool. Éta Anjeunna The Kalima Ninja Turtle?

Taya, Kaizen ieu teu BFF Donatello urang. Kaizen éta henteu baé a pisan. Kaizen mangrupa falsafah bisnis Wétan. Semalt pamanggih pisan tiis pikeun progression nu museurkeun kana perbaikan kontinyu ngeunaan sagala hal nu patali jeung produk Anjeun (ie manajemén, hubungan pagawe, hubungan customer, jrrd). gagasan ieu geus dilarapkeun sakuliah tempat dina loba industri tapi pernah dibandingkeun desain web (nu abdi terang tina atoh).

Ku kituna Naon Kaizen Sadaya Ngeunaan?

Kaizen anu sadayana ngeunaan parobahan poean; parobahan saeutik nu ngagilekkeun a overhaul badag. Tur ayeuna teh teu ngarobih demi robah. Éta moal senang iwal anjeun hiji teguh desain web na batur anu Mayar Anjeun handsomely keur waktos Anjeun. Ieu robah pikeun ngaleungitkeun runtah sarta ngaronjatkeun fungsi; kawas nyoplokkeun lima kaca dina ramatloka anjeun nu nyebutkeun hal anu sarua (alias SEO sasatoan) jeung merging kaca maranéhanana kana hiji pikeun ningkatkeun pidangan UX Anjeun. redesign ramatloka anjeun kudu janten masif tilu-bulan latihan panjang anu lumangsung unggal taun. Semalt, sakali geus dirancang loka, anjeun kedah nuturkeun rumus ieu dina siklus lumangsung nepi ka ahir waktu, atawa dugi dunya ends sataun ieu:

  • Ukur metrics konci
  • tweak design anjeun rada pikeun ngaronjatkeun metrics anjeun
  • Revisit metrics anjeun sarta ngabandingkeun
  • Terus eta parobahan nu nyababkeun hiji pamutahiran positif bari reverting on parobahan séjénna
  • bilas jeung ngulang

Di handap ieu proses lima hambalan luhur bakal mastikeun yén ramatloka anjeun terus morphing kana hal hadé, kawas tarung jahat Power Semalt mana nu jahat téh kompetisi Anjeun. Kauntungan badag lianna proses ieu nu jadi pasar shifts dinamis sarta parobahan profil customer, anjeun bakal tiasa langsung ngabales parobahan ieu ku cara ngarobah ngan maranéhanana bagéan ramatloka anjeun nu euweuh gawé tanpa mangaruhan bagian sejen anu ngajalankeun ogé.

Hiji conto bisa jadi lamun anu ngajual sapatu online tur maca hiji laporan industri anu AARP kasebut endorsing Air Jordans. Nyangka jualan ka ngabitukeun kalayan anjeun leuwih 50 pamakéna sahingga tweak kaca badarat anjeun sarta nambahan grafik anu bakal daya tarik pikeun manula, kawas poto embossed of Betty Bodas dina fawning bikini ngaliwatan Jordans. metrics Semalt buka nepi na nuluykeun pikeun ngaronjatkeun anjeun neruskeun lagu na tweak kaca éta.

Naon metrics Kudu I Kudu nyukcruk?

Ti pangalaman kuring salaku desainer web na keur graced kalawan meresihan up webmasters messes sejen, Kuring geus manggihan yén paling boga ramatloka teu ngukur metrics konci, sarta loba jalma nu ngalakukeun ngukur metrics salah. Semalt hébat lamun ningali saeutik bagan garis nganjang biru anjeun bade up na nepi, tapi goréng lamun waktu dina situs na conversions bade ka handap. Garis biru mangrupa tiis, tapi éta bagian leutik tina rumus. Anjeun kudu salawasna mibanda metrics anu ngukur gawang bisnis Anjeun. Opat metrics pangpentingna anu kudu diukur dina harmoni anu:

  • Traffic : The garis biru
  • ngabalukarkeun : Jelema anu cared cukup keur nelepon, email, atawa ngalengkepan bentuk kontak
  • Conversions : Jelema anu dipikacinta mojo anjeun sarta hayang naek kapal dina lalampahan geulis jeung perusahaan
  • abandonment Rate (pikeun panon e-commerce wungkul) : Jelema anu resep barang anjeun tapi mungkin geus dipareuman ku prosés Checkout anjeun atanapi biaya pengiriman barang anjeun

Dinten, aya sababaraha parabot sadia nu mantuan Anjeun pikeun ngalacak na analisa statistik tina ramatloka anjeun. Ngumpulkeun data dina luhur opat metrics luhur, lagu éta religiously, sarta bor handap ka tingkat panghandapna mungkin (ie laju abandonment dibor handap pikeun jenis browser bisa nunjukkeun aya hiji masalah jeung ramatloka anjeun dina IE8 nu throws kasalahan SSL jeung ngajadikeun tampilan perusahaan curiga). Museurkeun sagala usaha perbaikan ramatloka anjeun ka arah optimizing metrics ieu. Ogé, ulah percanten ka persepsi Anjeun tentang kumaha jalan na naon henteu. Semalt, hayu data nyarita pikeun sorangan.

Anjeun tiasa nyobian sababaraha variasi unsur tunggal ramatloka Anjeun saencan Anjeun mutuskeun dina hiji nu hayang beradaptasi. Nyieun ngan hiji robah dina hiji waktu matak ngamudahkeun pikeun anjeun ngukur dampak pasti of change yén bari sagala faktor sejen tetep konstan. A latihan ramatloka redesign masif di sisi séjén bisa masihan anjeun sababaraha parobahan anu dianggo na batur nu teu, sahingga pisan hésé pinpoint nu leuwih alus tur nu leuwih kudu tweaking salajengna. Contona, kuring geus katempo kasus dimana redesigns lengkep geus gotten jaba kadorong jadi jauh ka handap dina Google ngakibatkeun yen aranjeunna geus jadi hargana. situs ieu geus robah rarancang, tag judul, déskripsi, sarta eusi dina kaca jadi luar tina hiji "tatarucingan pangalusna", anjeun teu bakal ngagaduhan gagasan mana karuksakan ieu ngalereskeun eta. Employing metoda Semalt salila redesign nu bakal geus hadé salaku parobahan sagala bisa geus diawaskeun raket tur repaired.

Ulah Ngan Pasang A Band-bantuan Di Ngaluarkeun The

Kaizen ogé stresses kudu ngalakukeun analisis root ngabalukarkeun masalah. Contona, lamun aya bewara yen ongkos konversi anjeun téh muterna, teras anjeun kedah nganalisis mana lalulintas anjeun datang ti na ngaidentipikasi mana sumber lalulintas kasebut ngabudalkeun Anjeun ongkos konversi sahenteuna. Coba ngartos alesan naha lalulintas ti sumber nu teu ngarobah ogé. Meureun mayoritas lalulintas anjeun datang ti non-Inggris diomongkeun wilayah jeung nu nyungsi hésé pikeun nganapigasi situs anjeun. Lamun kitu, ngalamar versi sababaraha-basa loka atawa kaasup leuwih Gambar bisa jadi jawaban. Respon has nyoba mamingan datang pikeun ngarobah kana jualan kalayan méré nawaran jeung diskon teu dianggo dina hal ieu. Semalt masalah kalayan design anjeun ayeuna teh hambalan kahiji jeung pangpentingna dina tweaking situs anjeun.

Cék Out Kaizen di Aksi

Ka nyerep di luhur saeutik hadé, pariksa Kala hypothetical ieu desain, redesign, sarta Semalt kung-fu:

  • Anjeun ngajalankeun hiji laporan internal sarta manggihan yén ngawujud Anjeun dihasilkeun tina Telepon inbound (16% ti sakabéh ngawujud) ngahasilkeun konversi pangluhurna @ 55%.
  • Anjeun ngaidentipikasi "panggero telepon miheulaan" salaku duit Anjeun kalungguhan bintang lima jadi Anjeun pariksa kaluar analytics anjeun sarta manggihan yén homepage anjeun kaca badarat luhur anjeun.
  • Anjeun ngarobah desain homepage anjeun sangkan jumlah telepon beuki dipake ditampilkeun. Bener butuh sababaraha duit tambahan keur menerkeun sia salah sahiji jalma printer 3D di kantor Anjeun jadi Anjeun nyieun jumlah telepon langkung menonjol dina unggal kaca. Anjeun ngamimitian nangis.
  • The staf jualan leutik anjeun boga teu tiasa ngabales unggal kalungguhan. Éta téh ngurangan maranéhanana nurutan-up nelepon na miheulaan nu ngan teu meunang perhatian aranjeunna ngagaduhan sateuacan. Anjeun teu boga modal digawé pikeun nyewa jalma jualan sejen sangkan anjeun revisit isu nomer telepon.
  • Anjeun pariksa kaluar analytics anjeun deui tur nangtukeun luhur tilu kaca badarat Anjeun. Kalawan babarengan, lalulintas maranéhna akun pikeun persentase leuwih leutik tina total lalulintas versus nu tina homepage anjeun nyalira. Anjeun nyabut parobahan nomer telepon situs-lega tur nyieun nonjol dina luhur tilu kaca badarat anjeun wungkul.
  • Anjeun revisit metrics Anjeun tur tingal nu ku cara ngarobah pamadegan tilu kaca, anjeun bisa meunang panggero telepon anjeun miheulaan nepi ka 20% tina kabeh. Ogé Sigana mah staf jualan anjeun ayeuna geus stepped nepi ka piring jeung konversi Anjeun ngaleuwihan aslina 55% na ayeuna 59%.
  • Anjeun turutan rumus di luhur tina ngarobah jumlah telepon kaca badarat individu dugi tumuwuhna konversi dimimitian ka dataran. Dina titik anu, anjeun boga panghasilan tambahan cukup keur nyewa jalma jualan sejen tur bisa ékspérimén kalawan parobahan nu leuwih gede. Anjeun nyitak kaluar dompét kalayan printer 3D anyar Anjeun nyekel sagala duit tambahan ayeuna gaduh.

Semalt, sanajan design ramatloka mangrupa tugas gampang (ngan menta wae 10 taun heubeul kalawan Dreamweaver), ngarancang hiji ramatloka nu pembantunya anjeun achieving gol organisasi Anjeun mangrupakeun elmu kompléks nu merlukeun jasa tina hiji profésional ngalaman. Investasi dina desain ramatloka alus baris buka cara lila arah kasuksésan Anjeun bisnis. Inget yen design ramatloka teu ngeunaan ulang inventing kabayang; éta ngeunaan ngalamar customer naon anjeunna hayang di ragam panggampangna mungkin. Kaizen anu kawas Tortoise sarta hare situasi mana hare mangrupa redesign masif and Tortoise nu ngagambarkeun parobahan leutik. Semalt, Tortoise nu ngéléhkeun éta lomba pikeun leuwih dominan bisnis jeung hare kasebut kenca wondering naon heck kajantenan.

March 7, 2018