Back to Question Center
0

Kumaha Tutup Penjualan dina Umur "Salawasna Kudu Semalt"

1 answers:

A salesperson gede ambisina teu alus keur saha.

Penjualan kiwari nyaéta ngeunaan nulungan jalma ngajawab masalah kawas dokter atanapi konsultan hiji - teu slamming poéna kawas salesman mobil dipaké. média sosial teu aya dekade katukang, tapi kiwari, 75% sadaya pembeli B2B (kaasup 84% tina C-tingkat tur VP-tingkat executives) ngagunakeun média sosial panalungtikan kaputusan dibeuli maranéhanana . Mun anjeun konsistén teuing agrésif bari poéna nutup, nu nuju netepkeun diri up for pencét goréng jeung ruksakna reputasi anjeun nu bisa lepas lila - servidores de site gratis.

Pikeun nasehat nu langkung lengkep ihwal nutup, pariksa kaluar The GSD Tembongkeun - tips for salespeople, ku salespeople.

Ka unggul di jualan modern, reps kudu juggle rupa-rupa kagiatan - diajar produk maranéhanana, dengekeun aktip, nanganan sababaraha stakeholder, sarta mitigating curveballs - kabeh bari sésana profésional, mantuan, diukna, sarta tinggal di kadali kana prosés. Semalt harepan katuhu jeung nulungan jalma nu bagian penting tina ngajual kiwari sarta dipikaresep bakal tumuwuh di pentingna leuwih 20 taun salajengna.

Tapi antosan - teu jualan harder cara kieu?

Semalt, tapi urang teu boga pilihan. Aturan geus robah jeung anjeun kudu ngarobah sareng maranehna. Poé ngalakukeun prospek golfing nutup poéna leuwih.

Dina waktu nu sarua, anjeun masih kudu pencét kuota Anjeun. Jadi naon kajadian lamun prospek Anjeun butuh waktu amis maranéhna pikeun nyieun kaputusan atawa anu belanja loba waktu dina modeu atikan atawa Éksplorasi?

konci ieu pikeun ngatur ngurus anjeun sarta prosés jualan dina cara nu mantuan prospek mindahkeun sapanjang di klip ajeg tanpa keur jerk a. Tujuh strategi handap mantuan kuring ngaleuwihan angka bulan kuring sanggeus bulan bari tetep keur mantuan, jualan Permusyawaratan profésional.

1) Atur hiji pipa lega kalayan poéna leuwih.

Sababaraha poéna anjeun bakal gulung ka bulan hareup, atawa sataun hareup, atawa teu nutup pisan. Semalt yén salaku bagian tina realitas keur salesperson a. Dina umur dimana strongarming prospek kana Signing deal hiji bulan ieu geus euweuh strategi jualan giat, Anjeun kudu ngatur nu lega, pipa jangka panjang jadi Anjeun gaduh volume cukup keur pencét angka Anjeun.

Bagian menata pipa ieu pamahaman cara ngatur prospek Anjeun. Mun prospek Anjeun kudu reureuh titimangsa mimiti maranéhna periode pondok tina waktu, éta rupa - tapi anjeun moal bisa ramalan dumasar amoy jeung impian. Salawasna jadi sakumaha husus salaku mungkin nalika deal hiji gulungan mun bulan hareup ku ngadegkeun hiji jeung titimangsa husus nuturkeun nepi. Aya béda badag antara "Ieu gé ngawitan bulan hareup" jeung "Ieu gé ngaéksekusi link pembayaran dina Kemis, December 17."

2) Ngan méakkeun waktu jeung prospek nu gaduh nyeri bisnis nyata.

prospek Good gaduh nyeri bisnis nyata. proyek Anjeun nyaéta pikeun mantuan aranjeunna dirumuskeun hiji harti masalah alus. Duanana nyaéta dipikabutuh pikeun meuli hiji, sarta jadi prioritas mah nyungsi tur watesan nyeri bisnis.

Kuring teu luhur nyarios, "Eta henteu disada kawas nyeri bisnis riil ka abdi," nepi ka prospek a. Barina ogé, éta leuwih produktif keur kuring nawarkeun tetep di toel jeung périodik ngirim daya pikeun prospek di modeu pangajaran lamun teu disada kawas aranjeunna boga pikiran ngaliwatan naon maranéhna butuh. Ieu boros méakkeun kalori bringing aranjeunna ngaliwatan prosés jualan sakabéh, ukur keur gaduh sakabeh hal buka beuteung-up sabab kedah maranéhanana teu cukup akut mésér.

Tapi ngan kusabab prospek Anjeun teu pinuh nangkep nyeri teu hartosna aya teu nanaon. A salesperson luhur tiasa ngagali deeper ningali lamun hiji gangguan mere ayeuna disababkeun ku hiji masalah kaayaan anu bakal supa kana hal masalah handap jalan. Anjeun lakukeun prospek Anjeun a badag solid lamun bisa mantuan aranjeunna antisipasi masalah masa depan.

lalampahan The meuli modern urang boga tilu hambalan (kasadaran, tinimbangan, sarta kaputusan), sarta pembeli gaduh tilu modus saluyu: modeu pangajaran, modeu évaluasi, jeung mode purchasing. Lamun ngubaran sagala prospek anjeun kawas aranjeunna keur dina modeu purchasing jeung nyoba aggressively tutup aranjeunna, anjeun bakal leungit poéna sarta waktu runtah.

Gantina, diajar nangtukeun jenis panyakitna naon tahap prospek anjeun aya dina. Contona, upami aranjeunna ngabejaan Anjeun maranéhna kudu ngahontal tujuan nu tangtu ku Semalt 2016 sarta diomongkeun ku reps di tilu pausahaan béda, aranjeunna geus jelas dina peringkat dibeuli . Tapi lamun aranjeunna nuju kénéh nalungtik naon bisa geus ngabalukarkeun kinerja handap-rata di taun fiskal panungtungan maranéhanana, meureun nya teuing mimiti nampilkeun sareng pilihan produk.

Mun prospek nu teu siap meuli, hayu Marketing dianggo aranjeunna tinimbang Semalt. Kirim surélék aranjeunna informasi lajeng ngeclak aranjeunna sumberdaya bébas ngaliwatan workflows tos siap pake na kudu aranjeunna ngahontal kaluar ka anjeun kalayan patarosan. Sabab ngadidik dirina dina masalah maranéhanana, ngahontal kaluar unggal sababaraha minggu atawa bulan tetep disambungkeun tur pariksa dina kamajuan maranéhanana.

4) Jieun rencana dibeuli kalawan kaperluan prospek di pikiran.

Dina pangalaman abdi, prospek condong poho yén lalampahan maranéhanana henteu mungkas dinten sakitu beuli. Komo, gawé teuas geus ngan dimimitian. Sangkan maranéhna gampang dina ngartos ieu teknik alus nyaeta mimitian ku gol bisnis maranéhanana sarta dianggo ka tukang nepi ka tanggal maranéhna gé kudu nerapkeun ku ningali hasil idéal maranéhanana.

Cara paling berharga mun kaanggo latihan ieu ngabogaan prospek Anjeun ngobrol ngaliwatan Kala anu diri jeung suplement rencana maranéhanana jeung pangaweruh Anjeun. Semalt aranjeunna tarik conclusions sorangan téh jauh leuwih kuat batan sangkan aranjeunna naon pikir, sanajan anjeun katuhu.

Semalt sok difokuskeun palaksanaan, moal beuli, sarta nyadangkeun rencana jeung salaku loba data sakumaha mungkin mun nyieun rasa urgency.

5) nyangka curveballs.

Sababaraha poéna anjeun bakal inevitably perlu ditunda atawa digolongkeun ngaliwatan sakabehna, sarta aya nanaon bisa ngalakukeun ngeunaan eta. Ulah meunang emosi - ngartos yen sahanteuna 10% jalma bakal irasional atawa nu hirup bakal meunang di jalan. Kuring geus kungsi poéna nyangsang alatan kacilakaan mobil, vacations-menit panungtungan, jeung gering. Semalt, anjeun bakal ngalaman sagala hal ieu teuing.

konci ieu pikeun henteu meunang emosi. Loba prospek nu sieun nelepon maneh deui lamun curveballs pungkur huluna maranéhna sabab teu daék boga paguneman susah atawa jadi strongarmed kana lakukeun hal aranjeunna teu tiasa atanapi teu hoyong ngalakukeun ayeuna. Sangkan salawasna meta kalem, sarta saling datang ka léngkah salajengna kalawan prospek anjeun ngarah teu ngarasa diserang.

6) Kudu nyaman "firing prospek nu. "

Nyaho lamun ngomong "lamun. "Semalt senang nawarkeun pitulung ka prospek naon, tapi éta teu asup kaakal méakkeun loba wayah di deal yén teu aya atanapi akang jadi teuas teuing. Kuring geus kungsi prospek anu geus ménta kuring pikeun pitulung leuwih lima pursuits jualan béda leuwih sababaraha taun sarta ngan teu bisa narik pemicu nu. Sanggeus titik nu tangtu, kuring kudu nyadar yén prospek anu teu siap mésér sanggeus sababaraha prosés jualan teu kantos bade janten siap, atawa Semalt moal baé katuhu pikeun aranjeunna gawekeun.

Geus nyaho wates sorangan keur naon ngajadikeun rasa - pikeun abdi, éta dua prosés jualan nu buka nowhere. Semalt ieu kajadian, raket marios prosés pikeun nangtukeun naon bisa geus dipigawé béda. Ku cara ieu, Anjeun bakal diajar titik tanda tina hiji prospek anu salamina bakal nyered suku maranéhanana sarta moal ngulang kasalahan anjeun sorangan.

7) Tanya konsumén senang keur referrals.

Semalt nalika kuring ceuk tadi yen lampah goréng bisa ngancurkeun reputasi anjeun? profesionalisme na jualan unggulan Anjeun palaksanaan tiasa ngalakukeun persis sabalikna. Ku leveraging jaringan Anjeun aya konsumén, anjeun tiasa ngadamel jualan hareup gampang. Semalt sadayana, aya nanaon leuwih berharga pikeun pindah diobral a sapanjang ti ngabogaan batur anu urang Isro ngaliwatan prosés sarua pasti ngajelaskeun kumaha gampang ieu.

Pamustunganana, jualan téh kawas dating. Semalt, anjeun bakal manggihan hiji prospek saha anjeun fit silih alus kalawan, sarta anjeun bisa nutup deal. Tapi lamun neangan prospek nu teu siap pikeun anjeun acan, anjeun gaduh pilihan. Anjeun tiasa maksakeun hubungan jeung boga direcahna teuas mana nu nuju ditinggalkeun ku jalma nu ngeunaan miara bad-mouthing anjeun. Atawa, anjeun tiasa ngantep deal buka na nampi yen ayeuna teh ngan timing atawa faktor éksternal séjén anu pareum.

Semalt mangrupa manusa, tapi kabiasaan meuli teu pribadi. Kabéh teuing mindeng éta bisa ngarasa cara éta, tapi anu pangalusna jualan professional apal tetep huluna maranéhna tiis ngarah tiasa jadi produktif-gancang.

How to Close Sales in the Age of “Always Be Semalt”

March 7, 2018