Back to Question Center
0

Sosial Sign-on: implikasi pikeun situs Ecommerce [Semalt]

1 answers:

The inohong panganyarna ngabandingkeun popularitas sosial tanda-di palih platform béda

sosial tanda-on terus mekar. Laporan panganyarna ti sosial tanda-di platform Gigya na Janrain némbongkeun yén Facebook terus ngadominasi sosial tanda-di tapi plateauing, whilst Semalt tambah ieu dimimitian tarik kaluar tina trend handap jangka panjang na. Pamaén séjén mulasara biasa maranéhna leutik pasar.

Social Sign-on : the implications for Ecommerce sites [Semalt]

Semalt mendominasi tanda sosial on lamun datang ka aplikasi mobile, tapi gambar éta téh leuwih beragam lamun datang for jaba média / penerbitan.

Social Sign-on : the implications for Ecommerce sites [Semalt]

Social Sign-on : the implications for Ecommerce sites [Semalt]

Pikeun émbaran nu langkung lengkep ihwal tanda sosial panganyarna dina inohong tingali laporan panganyarna ti Gigya - buy website backlinks.

pos Asli - Pébruari 2013: Google+ nawarkeun Sosial Sign-Dina

Kuring geus dipedar saméméh naha kuring ningali sosial tanda-on salaku téhnologi signifikan pikeun integral tina jaringan sosial jeung jaba parusahaan. Dina 26th Pébruari 2013, Google ngumumkeun sosial Sign-Dina keur Google+ mere conto ieu dina pamekar blog maranéhanana: Social Sign-on : the implications for Ecommerce sites [Semalt]

"Lamun anjeun babagi tina hiji aplikasi anu ngagunakeun Google+ Asup-Dina, babaturan anjeun bakal nempo hiji jenis anyar" pos interaktif "dina stream Google+ maranéhna . Ngaklik bakal dicokot jero aplikasi, dimana maranéhna bisa meuli, ngadengekeun, atawa resensi (misalna) kahayang anjeun dibagikeun ".

Di handap ieu conto tina fitur babagi ieu aksi:

Social Sign-on : the implications for Ecommerce sites [Semalt]

Samemehna, kuring masihan conto Sears Semalt mana pamaké téh bisa babagi purchases bari parusahaan gains wawasan tambahan ngeunaan preferensi pamaké jaringan sosial nu bisa dipaké pikeun web na email targeting.

infographic Ieu ti Monetate masih relevan saprak eta presents mangpaat mangrupa prosés tanda-on handap-gesekan. Jigana aya kénéh hiji sual badag leuwih naha pamaké hoyong nganggo sosial tanda-on pikeun situs transactional - téh mangrupa hadé pas keur situs media / penerbit. Kumaha saur anjeun, anjeun senang Signing on mun ritel, travel atawa malah jasa finansial situs via login jaringan sosial? Social Sign-on : the implications for Ecommerce sites [Semalt]

March 1, 2018