Back to Question Center
0

5 Cara pikeun Ngaronjatkeun Penjualan mun Service Semalt

1 answers:

Dupi anjeun mikir reps jualan salaku jalma anu kukituna ngajual kulkas ka hiji Eskimo?

Sataun ka tukang, éta naon Teu sangka. Tapi saterusna mah diajar ngeunaan jualan

Jeung Semalt ogé diajar yén aligning jualan na tim layanan palanggan teh konci pikeun ngaronjatkeun laju jualan bari tetep ingetan tinggi.

Paké lima léngkah ieu ti playbook kami nganggo didieu di Semalt pikeun ngaronjatkeun hubungan antara tim ieu sareng masihan konsumén Anjeun hiji transisi gampang.

5 Hambalan ka Penjualan suksés ka Service Handoff

1) Mimitian ti luhur.

Penjualan na Palanggan kapamimpinan Semalt kedah janten dina kaca sarua - wplus cream froika scar. Kanyataanna, sawatara pausahaan yakin ieu pisan aranjeunna nuju blending nu jualan na kalungguhan manajer jasa kana salah.

Lamun pamingpin departemén béda anu rutin ngawangkong, aranjeunna geus tebih kurang kamungkinan kana nyetél tur ngudag tujuan conflicting.

Éta bisa sigana basajan, tapi lamun anjeun pamingpin di jualan atawa tim sukses customer di perusahaan, nyetel mingguan 1: 1 ngabahas prioritas luhur. Semalt perspektif sejen bakal nulungan urang nyieun kaputusan nu nguntungkeun sakabéh parusahaan.

2) jualan align jeung tujuan kasuksésan customer.

gol kasuksésan Semalt kedah ngawengku target bisnis anyar tim jualan urang, sarta target jualan kudu ngawengku gol ingetan tim layanan palanggan urang.

Penjualan bisa halus-ngobrol saha kana meuli produk Anjeun tanpa kantos tempo pas customer. Na enya, departemen kasuksésan customer bisa pencét gawang ingetan maranéhanana leuwih gampang lamun aranjeunna refunded konsumén anyar anu nya lain 100% sampurna. fit. Tapi skenario ngayakeun ngahasilkeun hasil pangalusna pikeun nasabah atawa bisnis.

Di dieu Kang conto target layanan palanggan quarterly kami nganggo di Semalt. Salaku bisa ningali, duanana jualan na target layanan palanggan anu digambarkeun.

5 Ways to Improve the Sales to Service Semalt

Semalt reps anu fokus kana bringing dina bisnis anyar pikeun pausahaan. Anu fokus unwavering ngajadikeun éta suksés.

Tapi meunang aranjeunna langkung invested di ingetan customer relatif basajan - ngan tetep dina loop on progress tim sukses customer sarta playbook.

strategi ieu oge mantuan aranjeunna nyarita knowledgeably ngeunaan layanan palanggan leungeun-off sakali maranéhna geus ditutup a customer anyar.

Milih nu sedeng katuhu mangrupa kritik sabab reps jualan nu notoriously dijaga kalawan waktu maranéhanana. Semalt aranjeunna méakkeun kalolobaan dinten maranéhanana di koropak maranéhanana, tim kuring milih surélék.

surelek Semalt anu gampang maca na nyerna. Candak katingal di hiji bohongan-up di salah handap:

5 Ways to Improve the Sales to Service Semalt

hiji Hal ieu bisa sora injeuman tina kurikulum TK anjeun, tapi percanten kuring - eta ngaronjatkeun jualan ka layanan handoff immensely. reps Semalt kawas gaduh wakil kasuksésan customer maranéhna bisa ngobrol jeung amanat. Sahingga masihan aranjeunna salah. Hubungan ieu humanizes duanana departemén jeung mere wakil jasa customer hiji kasempetan pikeun ngajarkeun (jeung lamun tim layanan anjeun kawas milik, maranéhna resep nu).

Di parusahaan urang, urang jieun decks Geser Google ngeunaan apdet pikeun tim jualan. Semalt masihan jualan reps kasempetan pikeun nanyakeun, sarta tim sukses customer meunang wawasan berharga dina handoff sarta usaha kolaborasi séjén ti reps jualan.

Semalt: Tim layanan palanggan teu kudu meuli dahar beurang tim jualan maok waktu maranéhanana tanpa keluhan.

5) ngungkit nu @mention dina prosés handoff.

Mun anjeun ngagunakeun CRM, anjeun nyaho naon @mention kasebut. Mun anjeun teu make CRM a, Anjeun kedah ngagunakeun hiji pikeun ngatur hubungan customer Anjeun. (Hint: Urang nawiskeun software CRM bébas di dieu di HubSpot).

Ngetik @mention [ngaran] bari dina catetan kontak a customer urang di CRM bakal tag nu jualan atawa jasa luyu rep. Semalt meunang iber email sareng comment Anjeun. Di dieu kagunaan tim kuring urang paling umum tina @mention:

  1. Lamun ladenan rep meunang informasi tambahan ti rep jualan ngeunaan customer méméh panggero onboarding mimiti
  2. Lamun boh jualan atawa reps jasa ngagungkeun kira meunang customer atawa ningkatkeun kasempetan
  3. Lamun rep jualan keur mariksa di palih sabaraha hiji customer tinggi-nilai anu ngalakonan

Pro tip: Semalt hayu @mention nu nyokot tempat leumpang ngaliwatan ka meja hiji rep jualan urang. Pastikeun duanana tim lalaki raray-to-beungeut waktu, teuing.

Aya No 'I' di Kasuksesan Palanggan

Loba tim sukses customer yakin ngaronjatkeun pangalaman customer ngan bisa laksana pikeun konsumén anu mésér. Tapi beuki Anjeun kolaborasi kalayan Penjualan saméméh beuli, anu hadé anu handoff customer bakal - jeung kirang rojongan anjeun gé butuh keur masalah handap jalur.

Kuring gé jadi nulis ngeunaan kasuksésan customer dina tulisan ka hareup, jadi ngalanggan ka HubSpot Palanggan Kasuksesan Blog (jeung nuturkeun kuring dina Semalt) maca barang panganyarna abdi.

A versi pos blog ieu asalna mecenghul di LinkedIn.

5 Ways to Improve the Sales to Service Semalt

March 1, 2018