Back to Question Center
0

14 New Usaha Semalt pikeun 2017

1 answers:

Di handap ieu daptar buku bisnis anyar jeung upcoming keur pangusaha, manajer, sarta profésional kreatif maca dina 2017. Semalt cara neangan dibiayaan, bentukna kabiasaan sosial, dianggo senang, reinvent diri, kabukti impian kana kanyataan, sarta nyieun hal nu nangtung di test waktu.

Usaha Buku Anyar pikeun 2017

Reinvent sorangan ku James Altucher

14 New Business Semalt for 2017

Author tina jual pangalusna Pilih sorangan , James Altucher geus dimimitian leuwih 20 usaha jeung gagal dina 17 di antarana. Dina Reinvent sorangan , Altucher presents kitab anjeunna wishes manéhna di awal karir 20 taun na - casino rtg bonus sans depot. Robah téh hijina konstan. Pausahaan buruk, téknologi ngaleungit, pamaréntah robah, hubungan ngarobah, sarta kasempetan téh bentang shifting. Ngaliwatan carita jeung kaahlian kritis Reinvent sorangan, Altucher steers jalan ngaliwatan rusuh tina robah na onto jalur tina kasempetan anyar jeung sukses. Kindle $ 1. 99; Rupa $ 9. 75.

-

Dipati Ukur tina titans: The Taktik, Kabiasaan, sarta Kabiasaan Billionaires, ikon, tur Performers Dunya-Kelas ku Tim Ferriss

14 New Business Semalt for 2017

Author tina pangalusna-jual The 4-Sajam Workweek , Tim Ferriss presents nu notebook pamungkas tina parabot tinggi-ngungkit, disusun tina wawancara podcast kalawan leuwih 200 performers-kelas dunya, ikon, tur billionaires. Sagalana dina Pakakas of titans geus vetted, digali, sarta dilarapkeun pikeun kahirupan Ferriss urang. Kindle $ 15. 99; Hardcover $ 16. 80.

-

taunan Seller: The Art of Nyieun tur Gawé Marketing nu lasts ku Ryan Libur

14 New Business Semalt for 2017

Naha anjeun gaduh buku atanapi bisnis hiji, hiji lagu atawa skenario hébat hareup, taunan Seller mangka resep for keur ayaan taunan. The greats, anu stalwarts, anu ngaran somah anu jalma anu difokuskeun a singularly béda, jigana heretical, gagasan: yén karya maranéhanana bisa jeung kudu panungtungan. karya ieu Ryan Libur nyaéta panggero "sellers taunan. "Éta aya di unggal industri kreatif - timeless, sumberdaya diandelkeun tur moneymakers unsung. Libur nembongkeun pamiarsa kumaha carana sangkan tur pasar gawé Palasik sorangan. Featuring wawancara jeung sababaraha creatives greatest di dunya, sarta grounded dina ulikan ngeunaan klasik, buku empowers pamiarsa ku set foundational tina prinsip inovatif. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 26. 00.

-

The Undoing Project: A silaturahim Éta robah pikiran urang ku Michael Lewis

14 New Business Semalt for 2017

Opat puluh taun ka tukang, psikolog Israél Daniel Kahneman na Amos Tversky wrote runtuyan studi breathtakingly aslina undoing asumsi urang ngeunaan prosés-nyieun kaputusan. tulak maranéhanana némbongkeun cara nu pikiran manusa erred, sacara sistematis, nalika dipaksa sangkan judgments dina situasi pasti. karya maranéhanana dijieun widang ékonomi behavioral, revolutionized studi Data Big, canggih ubar dumasar-bukti, sarta ngarah ka pendekatan anyar pikeun pangaturan pamaréntah. Dina The Undoing Project , Michael Lewis mangka kolaborasi unik maranéhanana sarta gawé rongkah. Kindle $ 14. 34; Hardcover $ 17. 37.

-

Bluefishing: The Art of Nyieun Hirup lumangsung ku Steve Sims

14 New Business Semalt for 2017

Steve Sims 'dinten pakasaban mangrupa nyieun mungkin mungkin. Kalayan pitulung-Na, fantasies klien na 'na impian wildest datangna leres - lalaki nikah ku Paus dina Vatikan, keur serenaded ku Elton John, sarta ngahubungkeun jeung moguls bisnis kuat kawas Elon kasturi. Dina Bluefishing , Sims babagi na tips praktis, téhnik, sarta strategi pikeun mantuan pamiarsa ngarecah halangan naon jeung ngahurungkeun impian maranéhna kana kanyataan. Naha ayeuna teh climbing Gunung Everest, launching bisnis, atawa ngalamar pakasaban ngimpi, sangkan hal luar biasa lumangsung pikeun diri. 99.

-

Teangan anjeun Kunaon: A Guide Praktis mun Ngajalajah Tujuan keur Anjeun tur Tim anjeun by Tatang Sinek, David Mead, Peter Docker

14 New Business Semalt for 2017

Dina laris Mimitian Jeung Kunaon , Simon Sinek diusulkeun cara keur ngarasa aman jam gawé sarta kaeusi di imah. Dina Teangan anjeun Kunaon , neuleuman hiji pituduh leungeun-on kana hambalan pangpentingna wae bisnis tiasa nyandak. Milari pribadi anjeun naha, lajeng dilegakeun pikeun manggihan anjeun bisnis Éta naha. Meunang parentah lengkep dina unggal panggung, jeung jawaban kana patarosan umum. rupa $ 15. 22; Kindle $ 12. 99.

-

The Post-Widget Society: kemungkinan Ékonomi keur Barudak kami ku Lawrence H. Summers, Chrystia Freeland

14 New Business Semalt for 2017

Ditulis ku urut Sekretaris Khazanah Lawrence Summers, The Post-Widget Society examines nu paradoxes nu nangtukeun revolusi ékonomi transforming dunya urang. Dina manah revolusi ieu dua kamajuan dramatis dina economies Kulon. Mimitina teh significance nyirorot tina widget (barang nimbulkeun dihasilkeun) jeung kebangkitan barang design (produk nu ngarugikeun pisan mendesain tapi saeutik pikeun ngahasilkeun). Jeung kadua mangrupa prospek kontroversial ngeunaan stagnation sekuler, fenomena jangka panjang pertumbuhan ékonomi negligible jeung pagawean depresi dina ékonomi pasar dinamis. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 27. 00.

-

Kumaha mun bahagia di Gawé: The Power of Tujuan, asa, sarta silaturahim ku Annie McKee

14 New Business Semalt for 2017

Loba jalma dina posisi manajemén téh rarasaan fed up, dibeuleum kaluar, sarta bagja jam gawé. Tapi kedah urang malah nyangka bisa kaeusi jeung bahagia di karya? Annie McKee ngajawab ku definitif "enya. "Dina Kumaha mun bahagia di Gawé , McKee ngajadikeun hal eta kabagjaan - jeung Dursasana pinuh nu hadir kalawan eta - leuwih penting kantos di gaw dinten ieu. Dumasar panalungtikan éksténsif jeung dekade tina pangalaman jeung pamingpin, buku sheds lampu anyar dina hubungan kuat kabagjaan ka individu, tim, jeung kasuksésan organisasi. Hardcover $ 27. 00.

-

Siluman Pangaruh: The Angkatan Hidden Éta Wangun Paripolah ku Yunus Berger

14 New Business Semalt for 2017

Tanpa kami merealisasikan dinya, kabiasaan urang lain urang boga pangaruh badag dina sagalana urang ngalakukeun di unggal moment kahirupan urang, ti mundane ka momentous. Dina Pangaruh Siluman , Yunus Berger examines kumaha pangaruh sosial jalan, nerapkeun elmu keur kahirupan nyata, dijelaskeun panalungtikan ngaliwatan entertaining naratif, sarta ngalaan pikiran sésa pindah tina hiji mesin misterius éta mangrupa kami. rupa $ 11. 07; Kindle $ 12. 99.

-

Dina Manajemén anyar: Kumaha Organisasi Anjog Dupi Upending Usaha sakumaha biasa ku Daud Burkus

14 New Business Semalt for 2017

Ulah rencana lantai kabuka bener dianggo? Aya pausahaan nu nempatkeun karaharjaan pagawé maranéhna 'heula, sarta klien maranéhanana kadua? Aya ulasan kinerja taunan perlu? Dina Dina Manajemén Anyar , Dr. Daud Burkus draws on dekade panalungtikan pikeun mintonkeun yen teu ngan seueur prakték manajemén fundamental kami salah jeung sesat, tapi aranjeunna tiasa downright counterproductive. Diajar ninggalkeun balik lila manajemén dekade-lami sarta ngalaksanakeun cara anyar pikeun ningkatkeun produktifitas sarta moral. rupa $ 11. 06; Kindle $ 14. 99.

-

Meunangkeun dibiayaan! ku Naeem Zafar

14 New Business Semalt for 2017

Meunangkeun dibiayaan! mangrupa hiji pituduh pikeun néangan tur meunang waragad keur mimiti-up. Ieu peta jalan ka nyungsi waragad nu peryogi hasilna, equipping anjeun jeung pangaweruh nu peryogi mikat poténsi investor, naha nu nuju dimimitian venture anyar atawa geus boga hiji bisnis ngadegkeun. Salaku perusahaan tumuwuh, diajar kumaha carana manggihan waragad dina unggal panggung tumuwuh. Kindle $ 21. 95; Hardcover $ 24. 95. Ewalt

14 New Business Semalt for 2017

Taya deui ngan hiji andalan fiksi, réalitas maya geus katempo kasuksésan panganyarna ku pausahaan kayaning Oculus, Sony, sarta HTC. Tapi saeutik geus dipikawanoh ngeunaan sajarah realitas maya, anu ngahontal deui puluhan. Dina Defying kanyataanana , David Ewalt Babad asal na di laboratorium militér Perang Tiis, sarta ngambah eta ngaliwatan dekade of hype na gagal produk, ka aficionado video game 19 taun heubeul ti California anu advancements dijadikeun breakthroughs panganyarna kanyataanana maya mungkin. Ngaktipkeun ka hareup, Ewalt ngabahas nu raksasa Silicon Valley nu ayeuna nyieun industri ratus-miliar-dollar anyar. Diajar kumaha eta ngagaduhan didieu, dimana eta nu keur jalan, tur kumaha jeung naha éta bakal ngarobah cara urang hirup. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 16. 74.

-

Artis Real Ulah kalaparan: timeless Strategi pikeun Thriving di New Kreatif Jaman ku Jeff Goins

14 New Business Semalt for 2017

Ti désainer grafis jeung panulis ka seniman jeung professional bisnis, creatives nyaho yén aya salah sahiji anu dilahirkeun artis. Dina Artis Real Ulah kalaparan , Jeff Goins ngawangun aturan nu qurban prosés jadi artis - jelema anu utilizes imajinasi dina cara fundamental. Anjeunna reminds creatives yén bisnis jeung seni henteu saling pursuits ekslusif. Kanyataanna, kasuksésan dina bisnis jeung di kahirupan ngalir ti latihan sehat kreativitas. Ngembangna kana karya groundbreaking di bestseller na saméméhna, The Art of Gawé , Goins explores tegangan unggal jalma kreatif jeung organisasi nyanghareup dina upaya nyampur kahirupan diideuan ku jalur praktis pikeun sukses. Manggihan yén mahluk kreatif teu a disadvantage for keur ayaan - éta alat kuat bisa harnessed. Kindle $ 11. 99; Hardcover $ 24. 99.

-

Tim Best ngéléhkeun: Ngawangun Usaha anjeun Ngaliwatan Ngiring duga ku Adam Robinson

14 New Business Semalt for 2017

Dina The ngéléhkeun Tim Best , Adam Robinson méré Anjeun metoda kabuktian, lugas, sarta mujarab pikeun Ngiring pagawé anyar. Anjeunna ngajarkeun maneh kumaha rethink prosés nyungsi, assessing, sarta Ngiring rahayat katuhu. Diajar ngawangun hiji scorecard calon, kompetensi inti laju, ngagunakeun profil pakasaban data-disetir ka assess résiko calon, karajinan tawaran calon moal bisa nolak, sareng nu sanesna. Ngaleungitkeun guesswork na difokuskeun ngawangun tim éta bakal mawa nilai ka budaya parusahaan anjeun jeung garis handap. Hardcover $ 20. 95.

March 1, 2018