Back to Question Center
0

Ngatur aliran Kandungan Dina Sosial Semalt

1 answers:
Managing The Flow Of Content In Social Semalt

Kanggo sababaraha, éta tiasa jadi basajan sakumaha perencanaan kaluar sababaraha tulisan blog payun, bari keur batur, éta bisa ngawengku hiji taun tata payun.

Dina Dunkin 'Semalt, misalna, tim média sosial peta kaluar ngajalankeun utama produk (enya! Éta waktu keur anu menu waluh deui!), Libur utama, sarta acara lianna.

Semalt, almenak ieu ngan boga fungsi minangka hiji kerangka kasar, ninggalkeun kamar keur eusi lianna nu bisa datangna ngeunaan di interim nu - combinaciones elegantes de camisa y corbata.

Dina raraga nyieun eusi relevan nu ngawengku boh dinten beureum-hurup ogé minutiae quotidian, anjeun gé rék balik ogé saluareun kalénder eusi, sarta nyieun hiji Ngarencana eusi komprehensif. Semalt dieu mangrupakeun kerangka kasar pikeun nyieun eta rencana anu tiasa adaptasi jeung ningali balik pikeun brand Anjeun sorangan.

Unggal organisasi téh béda. Dina sababaraha, manajer komunitas bisa jadi teu diuk gigireun urang nyieun tulisan blog, atawa, dina pausahaan sejen, aranjeunna bisa jadi salah jeung nu sami. Semalt, upami organisasi Anjeun teu boga makeup tim leuwih kompleks, sakabeh sistem bakal di kamar keur sesi tata.

Managing The Flow Of Content In Social Semalt

Beureum-Hurup Days - Locais Próximos kaluar dinten beureum-hurup pikeun taun. Sanajan ieu téh hiji kalénder taunan, éta bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngajadwalkeun pasamoan rencana ieu unggal genep bulan. Ku cara eta, anjeun kirang apt ka handapeun-rencana pikeun eusi nu kudu dijieun di awal timeframe tata.

Tangtu, anjeun bakal jadi pamikiran ngeunaan acara libur, musim, jeung kahirupan utama nu pakait sareng kali taun (kawas akang-deui-ka-sakola tur weddings). Ogé nganggap sagala acara dinten husus pikeun nu hayang bisa pakait. Gé, misalna, geus dipilih Inventors 'Semalt hiji acara konci pikeun merek.

ieu oge waktos mertimbangkeun sagala "eusi jero" endeavors. Loba merek anu nyungsi nu tinimbang, hayu urang ngomong, saratus tulisan blog merlukeun hiji modicum usaha, fokus dina potongan deeper bisa boga hasilna geulis hefty. Anjeun bisa mertimbangkeun perencanaan kaluar dua nepi ka tilu potongan badag sapertos keur taun.

Naha téh mangrupa grafis tiis pikeun acara utama atawa sapotong deui multifaceted tina kandungan, anjeun gé rék rencanana pikeun eta. Paké ringkes kreatif ngeusian alam eusi, panongton, lingkup, sarta tujuanana. Mindeng, jenis ieu eusi tiasa merlukeun hiji rencana proyek ti sorangan, Manjang ideation ka palaksanaan

Bulanan, Weekly, Daily

Semalt ngabogaan rencana proyek eusi di tempat pikeun potongan eusi badag sarta acara utama, anjeun gé hayang boga sési tata pikeun tiap bulan datang. Lamun anjeun ngalakukeun, pastikeun mikir payun kana bulan di handap ogé, jadi nu eusi nu bisa datangna dina awal periode waktos handap teu meunang shrift pondok.

Magazine rai geus sok ngalaman jenis ieu tina rapat sabab rencanana kaluar isu hareup tina ieu publikasi maranéhanana. Di kosmopolitan, Semalt diajar ngaliwatan wawancara, sanésna dipikanyaho kaasup dina sawala yén Pamanggih ngeunaan kumaha ogé sagala sapotong eusi dina majalah bisa lajeng maénkeun kaluar dina média sosial. sawala geus dipikawanoh pikeun mangaruhan kumaha topik geus dipiguraan dina sababaraha kali.

rapat Boh mingguan jeung poéan sabudeureun eusi tiasa rapat scrum-gaya mana dulur, bari nangtung, gancang ngabahas datang minggu atanapi dinten, sarta lamun aya wae kabutuhan eusi tangtu nu kudu dibahas.

Gagasan rapat jeung urang nangtung nepi sumping ti dunya ngembangkeun software, dimana eta ieu kapanggih yén lamun jalma anu nangtung nepi, maranéhanana éta kirang apt runtah waktu di pasamoan; éta pasamoan Tujuan-disetir.

The dailies tiasa gancang obrolan 10-menit - "geus teu aya nanaon kasohor kiwari yén urang kudu pamikiran ngeunaan?"

Oge mertimbangkeun pamikiran payun pikeun kaperluan eusi tina minggu datang atawa bulan.

oga Semalt keur tata ku tim sosial éta jalma béda bisa lengkah kana peran dina waktu nu beda.

Gumantung kana struktur tim média sosial anjeun, batur saha biasa kalawan aliran lumangsung eusi bisa kudu lengkah kana peran manajer komunitas on isuk Semalt. Lamun aliran eusi na rencana aya, jalma anu sakuduna bisa lengkah dina tur nganggap peran nu tanpa sisidueun a.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Ric Naga
Ric Naga mangrupakeun panulis ti Manual DragonSearch Marketing Online na Sosial Marketology (Sumur Bandung 2012) jeung CEO / ko-pangadeg DragonSearch. Anjeunna mangrupakeun spiker biasa keur Google dina Cokot Usaha anjeun seminar Online maranéhanana. Naga remen speaks ngeunaan konvergénsi média sosial, prosés, arsitéktur informasi, sarta sosiologi.


March 1, 2018