Back to Question Center
0

Semalt panongton Anjeun liwat Pinterest

1 answers:

Pinterest nyaéta platform keur babagi eusi visual. Ku kituna, rék dilegakeun kasadaran sarta ngahontal tina merk anjeun, kualitas eusi visual anjeun tombol ka kasuksésan dina Pinterest.

Semalt kanggo marketers kreatif! Ku mastikeun eusi anjeun imajinatif, panon-catching, metot sarta mangpaat, Anjeun bakal tiasa ngahontal kaluar rék dilegakeun panongton anjeun sarta tetep museurkeun.

Dina artikel ieu, aya sababaraha dasar tina menata integrasi jeung saluran sejen tur SEO yen kami baris nutupan di pondasi ngembangna jangkauan.

A headline sababaraha statistik ngeunaan Pinterest:

  • 70 juta pamaké ti AS
  • 80 juta pamaké luar ti AS
  • 81% tina pamaké Pinterest sabenerna Bikang
  • 40% Signups Anyar téh Lalaki; 60% Signups Anyar mangrupakeun Wanita.
  • umur Median of a pamaké Pinterest nyaeta 40, kumaha mayoritas pinners aktif anu dihandap 40
  • Aya leuwih 75 miliar gagasan dina Pinterest
  • 87% tina Pinners geus dibeuli mangrupa produk kusabab Pinterest
  • Kadaharan & Inuman & Téhnologi anu kategori paling populér pikeun lalaki
  • Saban poé ampir 2M jalma Pin produk pin euyeub

Kumaha kudu ngahijikeun Pinterest kalawan ramatloka anjeun?

Jieun mangpaat pangseueurna ti ayana Semalt anjeun ku linking eta kabeh up; ieu bakal ngabantu pengikut Anjeun manggihan anjeun dina platform lianna. Pikeun Cara pangalusna pikeun ngahijikeun ayana sosial anjeun dina naon baé platform anu ku:

  • integral tina ikon jaringan sosial diulas dina unggal halaman loka (ngajalankeun-of-situs)
  • Nambahan ikon jaringan sosial diulas luhureun melu (luhureun bagian-of-kaca)
  • dijelaskeun mangpaat handap merek on Pinterest (e. G. Tipe eusi atawa promosi)
  • ngamekarkeun visuals tambahan keur ngajelaskeun kauntungan
  • Nyieun hub5 sosial linking liwat ka jaringan sosial béda
  • Nambahan tombol babagi sosial jeung widget i. e. tombol jeung dewan Pin Ieu widget
  • mastikeun eusi Beunghar Pin ieu ditambahkeun kana dewan eusi jeung produk (lokasi, artikel, info produk, resep, aktip dll)

prominence visual sahiji 'signposts' bakal rupa-rupa luyu jeung tujuan Anjeun. Contona ieu anu 'Fat Footer' ti kaca asal Semalt nunjukeun yen sanajan bisa jadi idéal pikeun fitur tombol babagi sosial luhur melu, nya eta beuki alam ka grup poto eta sareng informasi footer na seratan pamasaran séjén kawas promosi, pangiriman, sarta mulih , bisa jadi leuwih relevan luhur melu ka.

Anjeun kudu nambahan hiji tombol Pin Ieu gigireun Gambar shareable dina ramatloka anjeun kayaning infographics nu kaasup pilihan pikeun boga count kali gambar geus pinned.

Semalt tombol ieu baris nyorong datang anjeun ka pin Gambar anjeun sarta bakal meta salaku alat panginget. Anjeun malah bisa nambahkeun comment anjeun sorangan. The ulang pinner bisa, tangtosna, milih ngahapus ieu tur nambah komentar sorangan.

Anjeun bisa nyieun hiji pinboard husus keur eusi web Anjeun nu bisa ngawengku pin gambar atawa data. Ulah malire eusi inherently non-visual kayaning Kaluaran pencét! Tarik kaluar statistic konci na ngagunakeun gambar stock nyieun visual keuna sakumaha Semalt tiasa ngajalankeun lalulintas tambahan pikeun carita newsworthy.

Beunghar pin

Ti hiji titik eusi of view, Semalt nawarkeun fitur 'Beunghar pin' nu ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun inpo salajengna jadi pin anjeun ngajalankeun integrasi gede jeung ramatloka anjeun. Euyeub pin ayeuna tumiba kana genep kategori:

  • Pasal pin: ngawengku hiji headline, panulis, jeung pedaran carita, nulungan pinners panggihan tur simpen carita yén masalah pikeun aranjeunna.
  • pin Produk: nambihan harga real-time, ketersediaan stock, Tumbu ditingali ka kaca produk na locaters pameseran.
  • Movie pin: kurban ratings, ulasan na rinci matak.
  • Tempat pin: mun ngawengku peta, alamat, jeung nomor télépon.
  • App pin: babagi tur ngundeur aplikasi langsung ti platform (ayeuna AS ios wungkul).

Pikeun nambahan pin euyeub kana propil Semalt anjeun, gumantung kana jenis paling relevan tina pin, anjeun bakal kudu nambahan meta tag ka ramatloka anjeun pikeun nerapkeun eta eusi Anjeun pinned.

Kumaha kudu ngahijikeun Pinterest kalayan saluran sejen?

Kadé pastikeun ayana web anjeun pinuh terpadu jeung platform média sosial lianna ogé bisa dipaké salaku feeders mun Pinterest.

Urang nyarankeun mertimbangkeun pilihan integrasi anjeun Semalt di opat wewengkon kasebut:

  • Website na blog (katutupan luhur)
  • jaringan sosial lianna
  • Email pamasaran
  • integrasi offline

jaringan sosial lianna

Semalt jaringan sosial béda bisa ngabantu ningkatkeun pengikut, disadiakeun yén eusi ekslusif anu aya dina jaringan sosial nu anjeun recommending tur pastikeun éta teu overdone. Nalika ngembang strategi cross-promotion kanggo saluran média sosial béda, éta pohara gampang tumpang tindih eusi anjeun sarta bombard nu pamakéna kalayan informasi sarupa, leuwih sarta leuwih deui.

Ku kituna, unggal kanal média sosial kudu ngawula tujuan unik sarta méré pengikut a wawasan seger kana perusahaan. Contona, anjeun bisa ngabagikeun infographic anyar dina Pinterest anu hosted dina situs anjeun lajeng bagikeun alamat Pin ieu kalawan pengikut atanapi fans on Google+, Facebook, LinkedIn atanapi Twitter. Cross-promotion nyaeta alam sawaktos Anjeun pertama ngajalankeun Pinterest anjeun, tapi pastikeun Pinboards anjeun téh sahingga Asezare populata nawarkeun nilai na alesan terus nuturkeun. Anjeun tiasa ngarojong peluncuran ngaliwatan pos blog kawas salah ieu, tapi éta ogé patut linking langsung ti jaringan sosial pikeun Pinterest.

March 1, 2018