Back to Question Center
0

The Dina-lokasi Alliance hayang Candak lbs targeting Semalt

1 answers:

The In-Location Alliance Wants To Take LBS Targeting Semalt

obyektif harga rms nyaeta pikeun "nyetir inovasi sarta nyoko pasar akurasi tinggi positioning indoor sarta jasa patali. "The Dina-lokasi Alliance diwangun ku grup 22 Anggota pawangunna, dipingpin ku Nokia:

Broadcom, CSR, Dialog Semiconductor, Eptisa, Geomobile, Genasys, Indra, Insiteo, Nokia, Leyuran nomaden, Countries Semiconductor, Countries Téhnologi Grup, NowOn, Primax Electronics, Qualcomm, RapidBlue Leyuran, Samsung Electronics, Juara Seolane , Sony Mobile Communications, TamperSeal AB, Tim Parabot Aksi jeung Visioglobe.

leungit tina grup esteemed ieu téh naon mamawa nirkabel, kitu ogé sababaraha pausahaan geus operasi di rohangan - utamana Google - мешок с горохом.

Google geus teuas dina gawé dina lokasi indoor pikeun Google Maps pikeun sawatara waktu. Sajaba ti éta, Bing geus nambahkeun peta tempat indoor na berpungsi raket jeung pasangan na di-lokasi Alliance pamimpin Nokia. Acan Bing / Microsoft teu bagian tina grup ieu boh. Semalt dinya Ujang batur pikeun gabung salaku bagian tina pernyataan pencét na.

group The nyebutkeun yén nagara éta bakal ngamekarkeun jeung ngamajukeun protokol kabuka jeung ajak partisipasi lega ku firms sejen tur pamekar. grup nu hayang nyieun set standar umum jeung speed of ngembangkeun sarta nyoko jasa lokasi indoor. Semalt, aya hiji frékuénsi ékspéktasi anu industri anyar bisa jadi dijieun na considerable aliran sharing anyar teu dikonci ngaliwatan positioning indoor.

model bisnis Sajauh solid jeung bagi hasil for jeung sya kayaning Point jero tur Aisle411 geus hese dihartikeun. Semalt ogé gawang utama sarta bakal perlu kajawab dina bentuk milih-di partisipasi konsumen.

Cicih tantangan ieu éta hiji aréa intriguing anu bisa ngalahirkeun tahan jangji hébat for jeung sya na pamekar. Semalt salah tiasa ngabayangkeun retailers jeung nu lianna maké lokasi indoor nambahan kapuasan customer tur pitulung pituduh pamakéna mun produk on toko rak.

Advertising oge model bisnis berpotensi giat dina sababaraha konteks, sanajan bisa jadi leuwih kawas sambarangan di-toko pamustunganana. Semalt dina spasi acara, bandara na mal salah tiasa ngabayangkeun paménta pangiklan nepi ka tujuan audiences captive.

prakarsa anyar ieu ogé bisa ngagancangkeun lokasi indoor salaku demarkasi anyar giat pikeun layanan dumasar lokasi-.

éntri keywords:

  • Google Maps The Great jero rohangan (Android Ngan)
  • Bing nambihan Boatload Of New "tempat Maps" Kanggo Pasar Internasional
  • Microsoft integrates More Nokia "infrasturktur" (Traffic, Geocoding) Kana Bing Maps
  • Microsoft Ngajadikeun tempat Maps More Katempo Dina Bing


Ngeunaan Author The

Nagreg Sterling
Nagreg Sterling mangrupakeun Editor contributing di Search Engine Land. Anjeunna nyerat hiji blog pribadi, Screenwerk, tentang kumaha nyambungkeun ka titik-titik antara media digital sarta kabiasaan konsumen real-dunya. Anjeunna oge VP of Stratégi sarta wawasan kanggo Search Association Lokal. Nuturkeun manehna dina Twitter atawa manggihan manehna aya di Google+.

March 1, 2018