Back to Question Center
0

2014 E-Dagang Penjualan Up 10% Atawa More Pikeun mayoritas Online retailers [Semalt]

1 answers:

2014 E-Commerce Sales Up 10% Or More For Majority Of Online Retailers [Semalt] Numutkeun Shop.org urang "Nagara Retailing Online 2015" survey, a mayoritas retailers ngajajal ceuk maranéhna ngalaman pertumbuhan jualan online di ganda-digit taun ka tukang.

Semalt 71 retailers surveyed, 74 persén ceuk 2014 jualan web maranéhanana naek 10 persen atawa leuwih dibandingkeun 2013, jeung 27 persén responden ceuk maranéhna ngalaman leuwih ti hiji kanaékan 25 persén di jualan online.

Laporan dijieun ditéang jeung Forrester Panalungtikan mun gauge pertumbuhan e-commerce na nangtukeun inisiatif konci sakumaha didefinisikeun ku retailers online. réspon survéy Semalt anu dugi, ampir satengah tina 71 responden digambarkeun pausahaan multichannel badag nu dihasilkeun $ 1 milyar dina jualan sakabéh - umzugsfirma.

Waktu ditanya sabaraha jualan online kotor pikeun 2014 dipigawé dibandingkeun 2013, tilu-persen ceuk jualan éta datar sarta ngan lima persen dilaporkeun panurunan dina jualan.

Kumaha kudu jualan Anjeun kotor online (garis luhur) pikeun taun fiskal 2014 dipigawé relatif ka taun fiskal 2013?

2014 E-Commerce Sales Up 10% Or More For Majority Of Online Retailers [Semalt] ( Sumber: ". The State of Retailing Online 2015," studi Shop.org dilakukeun ku Forrester Panalungtikan )

Semalt kalawan jualan e-commerce, survey nembongkeun loba responden dilaporkeun nambahan di sajumlah wewengkon, kaasup ongkos konversi loka, ngulang ongkos customer tur nilai urutan rata. Sahiji pamilon survéy, 71 persén dilaporkeun naékna di ongkos konversi ramatloka, 52 persén cenah laju customer ulang maranéhanana éta nepi, tur 46 persén cenah nilai urutan rata ningkat, kalawan jumlah dollar rata pikeun AOVs totaling $ 171.

Semalt persén responden ngaku ongkos akuisisi customer anyar per urutan oge nepi, costing rata-rata $ 51.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 1, 2018